Cześć,
W lewym górnym rogu pojawiła się informacja o nowym wyglądzie Fotki. Jak najmocniej zachęcam Was do przejścia na nowy widok i napisania informacji zwrotnej, jak Wam się podoba nowa wersja Serwisu :)
Nowy wygląd znajdziecie pod tym linkiem -> www.nowa.fotka.com
Nowy wygląd Fotki - Uwagi, komentarze, opinie strona 10 z 13
czy ktos moze mi wyjasnic czemu podstawowe elementy takie jak Wiadomosci, Powiadomienia i Podgladacz, decydujace o sensie i uzytecznosci tego portalu sa przeniesione na dol strony i trzeba do nich przewijac, a takie malo istotne lub wrecz w ogole nieistotne elementy jak Kamerki na zywo, Szukaj, Ranking, Czat, Gry sa umieszczone w pierwszej widocznosci??? jaka idea przyswiecala tworcom tego ukladu?? a moze sa jakies urzadzenia/ systemy/ przegladarki na ktorych to wyglada inaczej i nie wydaje sie byc takie bardzo nieporeczne jak u mnie;)
No ale czy na tym ma to polegac? Na codzien korzystam z telefonu - leciwy samsung S4 i tableta , tez samsung z podobnego okresu. Wszystko do tej pory działało więc nie widze powodu zeby instalowac na kazdym urządzeniu nowe przeglądarki, bo zaraz się okaze ze z czyms innym jest problem. Poza tym dla samej zasady nie mam zamiaru niczego zmieniac tylko po to zeby się do czegos dostosowywac. Jedna strona nie będzie mi dyktowac z jakiej korzystam przeglądarki, skoro inne strony działają na starej...
Bo interfejs projektował ktos nie mający o tym zielonego pojęcia albo komus zalezy na tym, zeby fotka zanotowała spadki.. :D Juz pisałem, ze chyba chcą od rządu kasę, tylko muszą wykazac, ze zanotowali wyrazny spadek dochodów - z nowym interfejsem mają to jak w banku ;)
Musisz się dostosować, do forum, a nie one do Ciebie. Ja Tobie coś nie odpowiada, to fora ze dwora... fruuu i poleciał hen hen daleko stąd
Z pomniejszych rzeczy w oczy rzucilo mi sie np. to ze w zakladce Nowe fotki, po najechaniu myszka na zdjecie nie pokazuje sie kiedy ono bylo dodane, tak jak bylo do tej pory, a zwazajac na to ze zdjecia tam to dosc chaotyczny zbior z ostatnich 48 godz, to dla mnie zmniejsza uzytecznosc tej zakladki. A juz kompletnym babolem jest fakt, ze w zakladce Wiadomosci klikajac w jakis kontakt, kursor nie jest automatycznie w polu pisania (jak to bylo), tylko trzeba w to pole najpierw kliknac zeby zaczac pisac, niby drobna rzecz a jak bardzo pogarsza odbior.
Wygląd może i ładny, ale jak dla mnie mało "przyjazny" w użytkowaniu. Forum udało mi się znaleźć dopiero po długim grzebaniu, a wydaje mi się, że odnośnik powinien być widoczny gdzieś na wierzchu. Podobnie z wylogowywaniem. Na każdej normalnej stronie nie ma z tym problemu, a tu trzeba się teraz naszukać...
1. Dźwięk wiadomości po wyłączeniu działa dalej
2. Nie można opuścić / dołączyć do grupy
3. www.fotka.com/grupy odpala się na starym wyglądzie
4. Napisy w ustawieniach nakładają się na siebie
5. Forum trzeba szukać po slashu tak jak grupy
6. Wszystko porozrzucane i mało intuicyjne
7. Opcja wylogowania się ukryta
Moja opinia : 1/10 .