Cześć,
W lewym górnym rogu pojawiła się informacja o nowym wyglądzie Fotki. Jak najmocniej zachęcam Was do przejścia na nowy widok i napisania informacji zwrotnej, jak Wam się podoba nowa wersja Serwisu :)
Nowy wygląd znajdziecie pod tym linkiem -> www.nowa.fotka.com
Nowy wygląd Fotki - Uwagi, komentarze, opinie strona 4 z 13
Forum umarło, stali bywalcy tak sobie poradzą jak dostać się na Forum i wypowiadać. Taka polityka, wolą skupić się na rozwijaniu innych działów Fotki, a Forum dostawało wiele drobnych ulepszeń i tak na nic mimo że na belce cały czas i na aplikacji też było. ogólnie Fora umierają, fb przejmuje. Grupy od lat zaniedbane, z belki dawno usunięta, a na nowym wyglądzie stracą stronę główną i tylko na własnym profilu będzie można wejść w grupy i widoczne tylko dla siebie.
To jak wejść na forum z nowego wyglądu? Szukałam odnośnika i nie mogłam znaleźć. A co np z moderatorami czy opiekunami poszczególnych działów? Mają swoje grupy i po tym też można ich poznać wchodząc na dany profil i zobaczyć jaką funkcję pełnią.
Ja tak od lat głównie korzystam z zakładek. Adres bardzo prosty, ręcznie można wpisać https://nowa.fotka.com/forum/ wygląd jest dostosowany również do telefonów, a też w ustawieniach jest odnośnik i zaraz po wejściu.
Zakładka "o nas" pozycja "jakość" i tam jest wszystko rozpisane i według dostępności moderatorów. https://nowa.fotka.com/onas
A co będzie ze starym wyglądem? Zostanie całkowicie usunięty czy będzie można się przełączać między starym a nowym?
Znowu nowy wygląd jest juz tym jedynym? Masakra, nic nie mogę zrobić z poziomu telefonu ani na tablecie. Specjalnie włączyłem komputer stacjonarny, zeby napisac tego posta. Miesiąc premium pojdzie do kosza, bo nie mogę korzystac z serwisu po tych zmianach! Strona jest napisana pod jakąs konkretną przeglądarkę??? Działa mi tylko na chrome na kompie, na zadnej innej nie. Gratuluje...
Nie chce rezygnować z blackberry passport ale nowy wygląd nie działa bo pokazuje tylko tło więc zostaje mi usunąć fotkę, nie będę kupował innego telefonu dla jednej strony