teraz nawet nie mając gwiazdy nie napiszesz wiadomości prywatnej do nikogo ! skandal w biały dzień ! http://scr.hu/28wn/udwy7
UPADLIŚCIE NA DNO
WIADOMOŚCI PRYWATNE strona 19 z 42
Szanowna Fotko.pl wy chyba nie rozumiecie tego ze to wy istniejecie dzieki nam uzytkownikom a nie my dzieki wam bo taki podobnych portali jest w sieci mnostwo i jesli znaczna wiekszosc nas przeniesie sie na inne tego typu portale to wy znikniecie i zobaczycie jak pazerstwo na pieniadze wykancza!
Zapewne naruszały, którąś z obowiązujących zasad. Szczególy tutaj: http://www.fotka.pl/forum/fotka.pl/1173141,Zasady_obowiazujace_
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Bujajaca ty to wez juz sie bujaj bo do ciebie sie tu nie zwracalem i jak ciebie bede o cos pytal to wtedy sie udzielisz
osoby z gwiazdą też mają limit pisania wiadomości do nowych osób, tylko jest on większy. Paranoja.
Mam nadzieję, że obróci się to wszystko przeciwko fotce. Ja wykupiłam gwiazdę na 2 tygodnie, bo ceny porażają. Więcej już nie zamierzam.
Starsy mają limit "do 100 wiadomości" [o ile mam dobre info] bo niestety nigdzie nie ma o tym wzmianki ;///
Nikt normalny nie zaczyna tylu rozmów dziennie więc posiadacze pakietu nie narzekają, ale limit jednej nowej rozmowy na dobę dla konta bez pakietu jest mega złym pomysłem : D
Już to odczuli
Ja last tajm pakiet kupiłem z 2 miesiące temu, ostatni dostałem "w prezencie", na pewno już nie wykupię.Nie dziwie się, że ludzie tak reagują
POWINNA BYĆ INFORMACJA W KLUBIE GWIAZD I NA FORUM FOTKI "PRZYPIĘTA" [DOTYCZĄCA LIMITU I NOWYCH CEN]
+ CO Z SUBSKRYBENTAMI? ICH TEŻ NIE INFORMOWALIŚCIE, CZY TO LEGALNE? NIE SĄDZĘ...
Najbardziej śmieszy mnie to, że wykorzystujecie mode i fp jak "informacje awaryjną", za frajer tu siedzą i zbierają za was baty.
Czyżby kryzys finansowy dopadł ten portal ?Niech mi nikt nie wciska że zmiany są potrzebne bo akurat od 2009 roku mam tutaj konto i jakoś nawet bez gwiazdy mogłem pisać więcej niż kilka wiadomości przez ten okres aż do tej "magicznej" zmiany i to było w tym portalu najlepsze bo była swobodna komunikacja i nie ograniczało się ilości wiadomości a to że ktoś mi pisał że nie wykorzystałem swojego limitu który niby był to co kogo to obchodzi ? piszę sobie wtedy kiedy mam natchnienie i nikt mi nie będzie kazał na siłę nawiązywać wiadomości.Kogo ten portal chce w konia robić ?Ja chcecie upadku to już najlepiej zamknijcie serwis i tyle bo nikt z adminów czy ludzi którzy pracują na portalu nie będę mi mówić że czarne to białe a białe to czarne bo zmiany są czasem potrzebne ale od momentu gdzie mam tutaj konto mogłem swobodnie pisać i nie widziałem żadnych ograniczeń w stylu"wykup usługę"a konto mam 5 lat także portal nagle ewoluował twierdząc że zmiany są potrzebne ? zmiany w sensie zyskania jak najwięcej kasy tylko czy to dobra czy zła decyzja ?Tylko rozsądny człowiek nie podejmie się kupna u Was gwiazdy a ja do takich należę i mam nadzieje że ludzie także podzielają moje zdanie bo mam dziwne wrażenie że pracownicy zaczynają się bawić z użytkownikami na tym portalu.
Pracownik robi dokładnie to co szef sobie wymyśli i chce:) tak jest chyba w każdej prywatnej firmie:) (oczywiście w granicach kompetencji)
Masz ograniczenie do zaczecia rozmowy z kimś nowym, a nie do.prowadzenia rozmów w ogóle.
Ktoś będzie chciał to kupi gwiazdę, nie to nie, zawsze tak.było.
Poza tym trwają prace modernizacyjne, pewnie nieco będzie zwiększony limit:)
Nie, zawsze tak nie było! Pazerność sięgnęła dna, ale bardzo dobrze niech fotka upadnie bo to jeden wielki burdel.
Nikt nikogo nie zmusza do wykupu pakietu gwiazdy. Opcja jest dodatkową. Bez niego profil też może funkcjonować na portalu.
Zadam Ci pytanie: stricte jesteś/masz konto tu dla portalu czy dzięki niemu?
Przeczytaj kilka stron tematu zanim zaczniesz się ponownie bulwersować .
Kobieto wyzej wlasnie chodzi o to ze portal zmusza uzytkownikow do wykupienia pakietu gwiazdy ograniczajac pisanie nowych wiadomosci do 1 sztuki wiec to raczej Ty nie czytasz tematu a sie wypowiadasz!
Jedna nowa rozmowa dziennie daje ich 365 rocznie. Rozsądny człowiek idzie na jakość a nie na ilość. Fakt jedna to za malo ale więcej niż 5NOWYCH ROZMÓW dziennie nie dałabym ludziom bez gwiazdy, bo nareszcie ciesze się wiadomościami bez spamu i durnych propozycji:)
Te które były zaczęte nadal możesz prowadzić. Wiec nie zabrali wiadomości w ogóle, tylko ograniczyli możliwości spamerom :)
To proponuje jeszcze strajki dlatego ze gwiazdy mogą :
Wystawiać ocenę 11
Mieć tło na profilu
Się wyróżniać
Kasować oceny
Widzą kto dodał do cl/ulubionych.
No i ostatnie ale chyba najważniejsze NIE MAJĄ REKLAM:)
Zobaczcie ile nowych tematów może powstać.
Piszecie o pazernosci, mam rozumieć ze jakbyście mieli własne firmy to tylko po to aby do nich dokładać? Tak o dla funu?
Jedna z obserwacji pokazuje że ci co najwięcej krzyczą ze koniec portalu, że usuwają konto, że dno....nadal tu siedzą.....wiec większość z was burzy się dla samego burzenia:)
No i pomijam ze to Ty nie czytałeś tych kilkunastu stron w temacie:)
Sama przyznalas ze jedna to za malo i ze nie dalabys wiecej niz 5 nowych rozmow wiec po co jeszcze pajacujesz z jakimis propozycjami strajku i na sile chcesz osmieszyc tych co sa przeciwko takim pomyslom a tym samym probujesz blysnac jak GWIAZDA?! Kazdy z uzytkownikow ktory nie chce reklam wcale nie musi za to placic i wykupywac tutaj jakiegos pakietu gwiazd bo wystarczy ze zainstaluje sobie DARMOWY dodatek AdBlock dla swojej przegladarki i po reklamach.
No i pomijam fakt ze przez to Twoje niby "Przyjacielstwo" to masz az caly jezyk brazowy od lizania im d...:)