teraz nawet nie mając gwiazdy nie napiszesz wiadomości prywatnej do nikogo ! skandal w biały dzień ! http://scr.hu/28wn/udwy7
UPADLIŚCIE NA DNO
WIADOMOŚCI PRYWATNE strona 17 z 42
W większości - domniemam - ograniczenie tyczy się takowych osób. Spam to nie tylko linki, to też zdawkowe, ilościowe (nie stawiające na jakość) pw.
A dlaczego inne osoby, również nie posiadające pakietu gwiazdy miałby być gorzej - jak sugerujesz traktowane? A te z długoletnim stażem lepiej? Jeżeli zaczętoby stosować takie kryteria, userzy z pakietem gwiazdy również by sie pieklili o wspomniany staż i lepsze traktowanie.
Sprawa ma się tak - sprawiedliwie: nie masz pakietu i niezależnie od stażu masz spore możliwości użytkowania konta/zaistnienia profilu na portalu. I tak samo dla userów z Gwiazdą - rozszerzenie jednakowe dla wszystkich.
________
Jesteś xxx lat? O, jednak jakość portalu nie jest taka zła. Super, gratuluję wytrwałości. Przywiązanie? Ok.
Chcesz rozgłosu, to powiedz mi jak widzisz bonus-owanie osób względem długości stażu? Lepsi i gorsi userzy bez i z gwiazdą? o.O Sam pakiet jest wyróżnieniem - w dodatku na własne życzenie - każdy sobie określa jego wielkość.
No ok, nie jesteś.
Jednak pieklisz się o ograniczenie, które teraz kończy się na 1 pw.
Resztę - odnośnie ilości wiadomości/24h - opisałam powyżej i nie widzę sensu powielania.
Przyzwyczajenie. To co dobre kiedyś się kończy.
I jakiekolwiek ograniczenie by nie było, również wprowadzono kolejne zmiany - zawsze zaskoczenie da się we znaki.
A naprawdę wystarczy pokombinować, dostosować się. Dlaczego? Ponieważ:
Ty też pokaż opanowanie i zaskocz wyobraźnią, sprytem.
Warto czytać całe posty, regulaminy też, zaglądać częściej na forum, ażeby zrozumieć fakt nieunikniony: zmiany/urozmaicenia - niezależnie od dez/aprobaty - pozwalają "oddychać, żyć".
Jak będziesz zbierać podpisy, to wiesz gdzie mnie znaleźć XD
Nie, będziesz kupować literki w "paczkach" po 360 sztuk, 2.24 PLN za paczuszkę, PRZELEWEM.
Przygotujcie się lepiej na to, to nie są żarty.
o jej... ta blokada pisania bez gwiazdy to totalna żenada :D dlugo przymierzałem sie do usuniecia tutaj konta ale takie zagrywki tylko przyspieszyly to dzialanie :D niech minie ten regulaminowy czas od ostatniego logowania i goodbye ;D
za 24 zeta można sprawdzić czy fotka leci w kulki i chce więcej hajsu czy jest tak źle że aż gwiazdy musiały tak podrożeć :)
Użytkownik= przychód :)
Chore i tylko -.- podejrzewam że ogromna liczba osób po prostu zrezygnuje z tego i użytkowników przejmie inna - mądrzejsza strona.
Zmiany często nie są przyjemne, ale ... pożyteczne. Z perspektywy czasu to docenisz.
Zobacz, ten użytkownik postował tak:
... co było pewnie delikatną prowokacją/zaczepką.
Minęło kilka godzin i nawet ma gwiazdę .
_________
Poza pw są też inne (wcześniej wymieniane już w tym temacie) możliwości komunikacji .
Umrę ze śmiechu, zapłać za możliwość poznania kogoś. Parodia.
Niedługo będziecie płacić za każdą opcje tutaj. Teraz to tylko galeria zdjęć a nie portal do poznawania ludzi.
Droga koleżanko ja już z Tw "perspektywy" czasu jak to określiłaś doznałem totalnego odrzucenie i nie zamierzam dokonywać już kupna gwiazdy bo uważam że Wasze zmiany są zbyt wyłudzające zresztą to już nawet takie portale jak "badoo" na którym mam również konto można pisać do osób bez jakiś super aktywacji z dużą ilością wiadomości także zmiany są potrzebne ale wy raczej robicie to wszystko w kierunku zysku twierdząc i pewnie myśląc że będzie to dobra zmiana a userzy są stawiani na boczny tor ale jako już stary user stawiam na swoje i nie zamierzam Wam płacić za to by móc pisać dużą ilość wiadomości bo wcześniej można było wszystko zrozumieć ale kwestia wiadomości to już jest oznaka że portal zaczyna się robić bardziej materialistyczny ale jak znajdą się chętni na kupno u Was gwiazdy to niech kupują ja na pewno nie skorzystam do póki Wasze zasady nie będą bardziej ludzkie a jak nie to sentyment oleje i usunę konto.
1 pw dziennie. Kupowałem premiuma. Teraz już nie kupie. Fotka pl zamienia sie w showup i portal randkowy. Niedługo za oglądanie zdjęć trzeba będzie płacić. Byłem użytkownikiem fb, przeszedłem na fotke - pora znów wrócić na fb. Pozdro dla upadającej fotki.
Ależ wcale za to płacić nie musisz.
Przypominam:
.
.
.
Jak na razie - pomimo wprowadzenia wyższych cen pakietu gwiazdy - portal jest jednym z przodujących w sferze swobody dostępu do oferowanych opcji (zacytowanych powyżej).
Stricte - Fotka -> umieszczanie zdjęć -> tworzenie albumów -> galeria. Userzy oglądają, oceniają, komentują - a co za tym idzie? Mogą poznać. Logiczne: komentarz = oznaka zainteresowania/możliwość poznania.
Nigdy portal nie był tylko do umieszczania zdjęć lub poznawania, jedno nieodzownie łączy się z drugim.
.
.
.
Pewnie ktoś zaraz wyskoczy z tym, że nie można i tak pogadać dłużej, jak na pw, tak prywatnie. Błąd.. Podpowiadam zatem: wpisujesz w komentarzu: "wejdź proszę na kamerkę lub czat" -> rozmowa priv i okejka. Więcej? Kupujesz pakiet.
Oburzenie związane z wydatkiem, żeby zagadać do nowej osoby rozwiązane.
Btw. zagadywanie do kilku osób dziennie, poznawanie - ilość nierówna jakości wkładu do znajomości.
- portale internetowe zawsze czerpały, czerpią i będą czerpać inspirację z innych. Dlaczego? A bo właśnie "Wy" - obecnie poruszeni ograniczeniem pw userzy - wcześniej też prosiliście/prosicie/proponujecie o opcje dostępne tam. Stąd podobieństwa. Portal jest w miarę elastyczny względem stawianych mu wymagań, a i tak ktoś marudził, marudzi i marudzić będzie
- jak już wspomniałam, nikt nie trzyma Cię tu na siłę, więc...
Czytając na bieżąco wszystkie posty jestem skłonna stwierdzić, że wszyscy burzący się o to 1 pw dla userów bez gwiazdy tak naprawdę, posiadając go pisali dla ilości poznanych osób. (Pomyślcie, jak oni was odbiorą czytając te wypowiedzi. Nieeleganckie zachowanie...)
Proszę Was o spokojne przeczytanie postów z kilku stron tematu. Mały wysiłek, a poruszone zagadnienie zostanie wyjaśnione z punktu widzenia wszystkich wypowiadających się w nim.
Miłego wieczoru .