teraz nawet nie mając gwiazdy nie napiszesz wiadomości prywatnej do nikogo ! skandal w biały dzień ! http://scr.hu/28wn/udwy7
UPADLIŚCIE NA DNO
WIADOMOŚCI PRYWATNE strona 24 z 42
Dokładnie takie coś wyskakuje "Jako użytkownik z bezpłatnym kontem wyczerpałaś dzisiejszy limit wysyłania wiadomości do nowych osób. Jeśli chcesz go zwiększyć, dołącz do Klubu Gwiazd. - spróbuj ponownie" na czerwono, więc to nie blokada raczej. Może to co napisał Paffeuu coś da.
Noms, niech napisze na kontakt od razu, może coś tam z PW jest, możliwe też, że kolega wykorzystał już limit i o tym nie wspomniał :D
Co to za czasy w ogóle, koleś chce z Kobietą pisać i Kobieta musi na forum kombinować a leser leży i czeka na efekty, jak żyć?
No właśnie on wykorzystał limit już bo do kogoś tam napisał, ale potem ja napisałam pierwszą wiadomość do niego i on nie może w ogóle odpisać, tu limit ma coś do tego? :) Ktoś z dwójki musi kombinować żeby jakieś efekty były :)
Teoretycznie nieee, ale kto wie co tam nacudowali jak grzebali przy pw, dlatego ten kontakt polecam
Noooo, to dobry materiał na żonę
Spam rozsyłają zazwyczaj nowe osoby. Fotka wpadła na pomysł ukarania wszystkich nawet tych długoletnich userów... Gdzie tu sens i logika?? Jak wam spadają obroty to obniżcie ceny wtedy więcej ludzi kupi gwiazdę. Wy działacie na odwrót. Tylko tak dalej ktoś wyczuje okazję i jeszcze bardzie stracicie. Chytry traci dwa razy.
Błąd.
Staż na portalu nie powinien być najważniejszym wyznacznikiem do zmian, nikt nie chce być traktowany jako gorszy.
I... uwierz mi, że nowe osoby mają też spore ograniczenia i są pilnowane.
Tu nie chodzi o żadne kary, restrykcje. A ograniczenie spamu. Nie da sie każdemu dogodzić. Niestety ktoś ucierpi.
W ogóle widzę, że jednak userom zależy na portalu, skoro się tak pieklą. Tylko troszkę pomyślunku nie zaszkodzi. Jakość ziomeczki, jakość .
Mądry zyskuje raz, a porządnie. Dlaczego? Bo stara się dostosować. Nie chodzi mi o ustępowanie, a pomyślunek.
Nie krytykuj masturbacji! To seks z kimś, kogo się kocha! — Woody Allen
ModTV
"Jako użytkownik z bezpłatnym kontem wyczerpałeś dzisiejszy limit wysyłania wiadomości do nowych osób. Jeśli chcesz go zwiększyć, dołącz do Klubu Gwiazd. - spróbuj ponownie" Taka informacje sie dostaje przy probie odpisania komus na wiadomosc wiec jak to nazwac?
Wszyscy Ci wielcy niby "przyjaciele" fotki teraz mozecie pokazac swoja madrosc i wytlumaczcie to logicznie bo to ze mozesz zaczac jedna tylko nowa rozmowe to wiem ale ze nie mozesz odpisac komus na wiadomosc to juz pozostawiam wam wielcy medrcy i "przyjaciele" fotki do wytlumaczenia? Pewnie tez nie wolno odpisywac ze wzgledy na spam hahaha
Ludzie- dlaczego widnieje info ze wykorzystałem limit rozmow prv pomimo ze uzupełnaim konto o 10zł ..pytam sie po jaką cholere uzupełnac to konto skoro pisac na prv nie moge! ?
Psotick bo dyszka ich nie uszczesliwila i musisz pewnie uzupelnic za 50zl to beda zadowoleni hahahaha
Poproszę o zrzut ekranowy na pw - postaram się pomóc (i nie rozumiem po co ta złość - błędy mogą się zdarzyć)
Nie krytykuj masturbacji! To seks z kimś, kogo się kocha! — Woody Allen
ModTV