teraz nawet nie mając gwiazdy nie napiszesz wiadomości prywatnej do nikogo ! skandal w biały dzień ! http://scr.hu/28wn/udwy7
UPADLIŚCIE NA DNO
WIADOMOŚCI PRYWATNE strona 25 z 42
ot absurd ,pisze sporo ,nie chce tego za darmoche,uzupełniem konto i "jedna konwersacja dziennie" to bardzo mało -nie ja układałem regulamin ale gdzies jest błąd nie uważasz czy po prostu ja dalej nie rozumiem......
Przepraszam ale pomyliłem osoby - Ty powinieneś móc pisać normalnie. Sprawdź teraz ponownie - odświeżyłem Ci profil.
Nie krytykuj masturbacji! To seks z kimś, kogo się kocha! — Woody Allen
ModTV
niestety dalej to samo wysakuje ten komunikat- Wykorzystałeś dzisiejszy limit wysyłania wiadomości do nowych osób. - spróbuj ponownie
wszystko wraca do normy po godz 24 ;)
Wykorzystałeś dzisiejszy limit wysyłania wiadomości do nowych osób. - spróbuj ponownie niestety dalej to samo wysakuje ten komunikat-
Ale ty masz gwiazdę nie powinieneś mieć tego problemu
Ta Fotka jest coraz bardziej nie poważna, tak jak piszą wcześniej przy logowaniu niedługo będzie 'kup gwiazdę abyś mogl korzystać z portalu' masakra, swoją droga ciekawa jestem dlaczego nie nagradzacie tych 'wytrwałych' na tym portalu :x dno dno dno ten portal juz nie pisząc o tym paskudnym wyglądzie profilu!
Najpiękniej jest w życiu kochać i być kochanym... ;)
Niemniej, rozmawiamy tu o limicie wiadomości i ew. podniesieniu ceny - kwestie porządkowo, estetyczne można rozwinąć w osobnym wątku.
Nie krytykuj masturbacji! To seks z kimś, kogo się kocha! — Woody Allen
ModTV