teraz nawet nie mając gwiazdy nie napiszesz wiadomości prywatnej do nikogo ! skandal w biały dzień ! http://scr.hu/28wn/udwy7
UPADLIŚCIE NA DNO
lista tematów
WIADOMOŚCI PRYWATNE strona 30 z 42
Większość stać na gwiazdkę, tylko nie powinno robić się takich rzeczy. Rozumiem,że mało wam pieniędzy ale już bez wymuszeń, chcecie tak robić to zróbcie gwiazdkę, ale żeby były ceny takie jak wcześniej a nie,że teraz za 2 tygodnie jest około 7zł a wcześniej było 3.69zł czy coś takiego. Będziecie tak dalej robić to z tego portalu nic już nie zostanie.
Dlaczego juz w ogóle nie można wysyłac wiadomosci prywatnych ?
Zycie zaczyna sie powyżej 4500 obrotów...
Jakiś problem jest chyba z PW, cała masa ludu ma ten problem + ja np. do teraz muszę odświeżać większość PW ręcznie, bo nie odświeża mi na bieżąco+nie doczytuje mi emotek.
2 problem, głupi przykład, znajoma wczoraj albo przedwczoraj napisała do mnie na PW, nie mogłem jej odpisać, wyskakiwał napis, że user nie chce przyjmować PW.
Napisała do mnie - dalej nie mogłem odpisać
W ustawieniach odblokowała PW - dalej nie mogłem odpisać
Reologowaliśmy, FP odświeżali nam konta, problem występował nadal.
Z emotkami faktycznie był problem, przy czym tylko po stronie wysyłającego. Wiemy już o tym i dziś będzie to poprawione. Co do pozostałych przypadków, to sprawdzimy je dla Twojego konta. Wprowadziliśmy dużo usprawnień do szybkości działania PW, więc możliwe iż jeszcze niektóre przypadki nie były przewidziane, dlatego będziemy je wyłapywać. Generalnie, powinno być dużo szybciej.