teraz nawet nie mając gwiazdy nie napiszesz wiadomości prywatnej do nikogo ! skandal w biały dzień ! http://scr.hu/28wn/udwy7
UPADLIŚCIE NA DNO
WIADOMOŚCI PRYWATNE strona 34 z 42
O to samo pytałem jakiś czas temu, ale nie otrzymałem odpowiedzi.
Wybiórczo te nfo są gdzieś czasaaaaami rzucane, jak jakieś ochłapy :(
Dużo braków tam widziałem + jakie byki momentami xD
Ostatnio pisałem o grupie, która mogłaby być przypięta tak jak blog, a nawet jak już nie ma czasu i ludzi do ogarnięcia takiego tematu, to te ważniejsze nfo jak ceny, limity itp, podpiąć zwyczajnie na forum i wsio.
Można też dodać zwyczajnie dział na forum, jak fotka, hydepark itp.
News i tyle, ważne rzeczy tam wrzucać bez możliwości komentowania albo i z taką możliwością.
Wilk syty i owca cała ;x
Znajdzie się tam miejsce na aplikacje, pierdoły inne, ważniejsze i mniej ważne. Wystarczyłoby wrzucić tam po prostu wpis i wsio.
Jakby takie coś istniało, to nie byłoby takiego flejmu i bólu dupy.
Ograniczenie na wiadomości PW jest tak samo słuszne i przydatne jak Srebne ... które swego czasu były na Fotka i myślę że tak samo szybko znikną.
Aż wreszcie dział marketingu i zarząd przejrzy na oczy. Bo do tego są potrzebne upadające słupki sprzedaży. Gdzie 20% - 30% ludzi kupi gwiazdkę, 50% - 60% użytkowników jej nie kupi a zostanie na portalu i będzie się biernie przyglądać i 10% - 20% osób które stąd odejdą.
Sam w sumie temat to lipa...
Jeden temat, drugi, siedemdziesiąty .....
Dział osobny na nowości i po problemie, nie ma co w sumie śmiecić na tym dziale, bo wszystko co dodane powinno być widoczne w 1 miejscu jak w bugtrackerze.
Przemyśl Andrew..
Pomysł nie jest najgorszy + masz oczekiwany efekt i nie tracisz wiele czasu + $
Ooo, fajnie, że poruszyłeś tą kwestię.
Regulamin:
"...Zasady obowiązujące na Fotka.pl ... Punkt 2. Zdjęcia., podpunkt nr 5: Od dnia 13.01.2014r w albumach Nie można posiadać obrazów, demotywatorów itd....
Zganienie Moderacje w albumach ... 4. Nie wolno dodawać... "
W którymś z podpunktów powinno dopisać się to, co jest wymienione tu: http://www.fotka.pl/dodaj_fotki , bo samo "itp." nie jest precyzyjne....
...
Jest już dział techniczny, poświęcony portalowi, więc sensu tworzenia nowego - powiązanego ja osobiście nie widzę. Podwieszony temat by wystarczył - o ile by powstał.
Z resztą co z tego, jak mało kto czyta regulaminy, zagląda w zakładkę Klubu Gwiazd, tu: http://www.fotka.pl/grupa/868732/Fotkapl_Klub_Gwiazd/ czy też jest świadom istnienia zapomnianej od jakiegoś czasu listy zmian?
Stricte pomysłu: to by tylko wisiało i było raczej taką klepką dla świętego spokoju, a lamentu i tak by nie zaprzestało.
Obstaję przy temacie podwieszonym.
Jednak są odpowiedniejsze osoby do decydowania o tym jak i czy w ogóle pomysł będzie zrealizowany.
Głupota + szukaj później na over 20000 stronach zapisku z konkretnego dnia, bo np. rozmawiasz z współpracownikiem i zwyczajnie potrzebujesz tego do pracy albo chcesz wiedzieć, bo masz taki kaprys i plączesz się jak szalona.
Dalej forsuję, że nowy dział, to najlepszy pomysł + wymaga najmniej nakładu finansowego oraz czasu na ogarnięcie.
Dojdzie aplikacja, powstaje wątek i wszystko z tym związane ląduje w wątku.
Dojdzie limit PW, powstaje wątek i wszystko związane z limitem PW ląduje w wątku..
etc..
Ważne tematy byłyby przypinane, a mniej istotne zwyczajnie wisiałyby w "eterze" i oks.
Czegoś szukasz, patrzysz po dacie threadu i wsio.
To mam jeszcze jedno pytanie - o powiadomienia widmo. Teraz mam ich całe zatrzęsienie. Czy są z tym problemy ogólnie, czy tylko u mnie? :| Czy to się dzieje od poblokowanych zbędnych niusów jak kto komu dał prezencik i komcia? :-P
Temat podwieszony z brakiem możliwości komentowania nie wydaje mi się głupi.
A "refleksyjnych", jako reakcji na zawarte w nim zmiany i tak będzie pełno. Ludzie mają potrzebę i powinni mieć możliwość wypowiedzi.
A jeżeli nawet nie byłoby blokady postowania, to ogarniający wątek mod (powinien być przydzielony) odeśle do odpowiedniego zapisku.
I tu przychodzi mi ns myśl jedno: w sumie powinno się uwidocznić listę zmian i ją na bieżąco redagować. To mój protip.
Wyszukiwarka, cierpliwość i chęci .
Hmmm. Patrycjo ja tego nie mam. Może jest to problem tylko niektórych kont, jak np. u mnie i kilku znajomych był motyw pw widmo.
czytanie ze zrozumieniem.. nie pisałam na temat posiadania kilku kont
no właśnie.. czyli jak mówiłam, jedną z głównych funkcji są tu wiadomości.. znowu, czytanie ze zrozumieniem
Po raz trzeci.. czytanie ze zrozumieniem. Na do widzenia napisali mi, że usuwają konta, bo tu już nie da się normalnie rozmawiać. Zrezygnowali dzięki wam.. co do tego ma twierdzenie, że 'przymuszam' do czegoś znajomych? nic, jest z kosmosu
Wyciągania wniosków ze zdań uczą w szkole średniej.. To mi jest przykro, że jest z tym problem.
Poważniejsze newsy wymagają możliwości skomentowania "aplikacje, limity, akcje z cenami itp."
Konieczne jest dodanie działu [jeżeli mamy rozwiązać ten bajer na forum]
I to najprostsze, wchodzi FT/FP i dodaje wpis, po sprawie :D
Ja nie mam ani cierpliwości, ani czasu, ani chęci, jestem klientem, jak to rozwiążesz? Zrobisz tak, by było prościej, no nie :D
Później byłby flame, bo ludzie nie mogą czegoś wyszukać, pisałem Ci kilka razy, przeciętny Kowalski to nie jest "Eagle" xD
To musi być zrobione jak najproście, żeby wymagało najmniejszego "skila" usera.
kolejny raz.. czytanie ze zrozumieniem.. Chodziło o zdjęcia w wiadomościach
No brawo. W końcu, ktoś kto wie na czym polega prowadzenie biznesu.. Szkoda, że w zarządzie takich ludzi nie ma