teraz nawet nie mając gwiazdy nie napiszesz wiadomości prywatnej do nikogo ! skandal w biały dzień ! http://scr.hu/28wn/udwy7
UPADLIŚCIE NA DNO
WIADOMOŚCI PRYWATNE strona 39 z 42
Właśnie, wnioskujesz z przeczytanych - kilku problemów innych userów - wpisów, a nie z własnej praktyki.
Pomyśl, zanim zaczniesz dyskusję.
A podburzanie zostaw sobie na inny dział.
Wystarczy pomyśleć, a nie liczyć wciąż na gotowce.
Zdania nie zmienię .
Paffeuu a ja to mysle ze to wlasnie ty powinienes troszke wyluzowac zwieracz bo siedzisz na pospinanych posladach i jak zapewne wiekszosc tutaj juz zauwazyla nic tak naprawde sensownego nie masz do powiedzenia tylko z innymi cytujecie posty lub tez wybrane zdania wypowiadajacych sie tutaj ludzi i trolujecie.Uwierz mi internetowy "twardzielu" ze na mnie to wrazenia nie robi a jedynie pokazuje jak czlowiek potrafi z siebie zrobic pajaca na publicznym forum. Trzymaj sie.Pozdrawiam
Naprawdę widzisz jakikolwiek sens w ciągłym docinaniu mi, bo rozmową tego nie nazwę, w dodatku robisz to tak, że każdą Twoją wypowiedź można bardzo szybko zakwestionować w logiczny i bardzo prosty sposób.. ja nie widzę żadnego.
W dodatku większość Twoich odpowiedzi, o które nikt nie prosi są wgl nie na temat, pisane tylko aby coś napisać. Sama wywnioskuj jak to wygląda i po prostu nie pisz w moim kierunku, bo ja nie widzę żadnego sensu w odpowiadaniu na to co napiszesz, no chyba, że to naprawdę coś głupiego, że aż w sercu mnie ściśnie. Także żegnam, baw się dobrze i daj sb spokój.
Czemu gwiazdy nie można kupić normalnie na miesiąc tylko "start fotka" i substancja jedynie!? Ej bez sensu. Zje ***li grupy a teraz klub gwiazd,
Ktoś w tej fotce robi wszystko by ten portal upadł. Wprowadzenie takich zmian jak brak grup na stronie głównej prowadzi do ich usunięcia. Ponieważ nowe grupy nie istnieją, są jedynie na profilu założyciela, wyszukanie takiej nowo założonej grupy jest nie możliwe (bo fotka na głównej woli udawać YouTube z filmikami). Nie można też normalnie zamówić gwiazdy tylko poprzez jakieś miesięczne zabieranie z konta..
Zobacz ten temat http://www.fotka.pl/forum/fotka.pl/1177201,Grupy :)
Od północy tylko założono około 360 nowych kont (sugeruję się blogiem fotka.pl), więc jednak ktoś chce tu być.
Nie do końca tak jest. Nie posiadając pakietu gwiazdy możesz rozpoczynać 1 nową konwersację dziennie, gdzie poprzednie kontynuować bez przeszkód.
Istotne jest też, że pw nie jest jedyną formą dialogu na portalu.
Polecam zapoznać się z zawartością tematu .