Earth
Earth
  26 maja 2013 (pierwszy post)
Czyli temat na dyskusje wszelakie, niekoniecznie związane ze sportem. ;-)

Otwieramy. :zabawa:
Earth
Earth
  17 marca 2014
Enkido
Enkido: Byłem ciekaw czy zareagujesz No mi też zwykle nie spieszy się :D No te 2 pierwsze oczywko, ze znam, za to to ostatnie musiałbym sprawdzić. Jaki utwór polecasz?

;)

To lubię, ale to nie jest niemieckie a śląskie. :D Oni się wzorują na Ramsztajnie. :) Moim zdaniem fajne bardzo popacz. https://www.youtube.com/watch?v=oJP1higuWcI
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  18 marca 2014
Earth
Earth: To lubię, ale to nie jest niemieckie a śląskie. :D Oni się wzorują na Ramsztajnie. :) Moim zdaniem fajne bardzo popacz. https://www.youtube.com/watch?v=oJP1higuWcI

Ooo, konkretnie zapodają. I tematyka regionalna widzę :)
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Earth
Earth
  18 marca 2014
Enkido
Enkido: oo, konkretnie zapodają. I tematyka regionalna widzę :)

Owszem. :) Choć to niby tłumaczenie jakiejś piosenki R wlasnie, ale jakoś nic mi sie nie kojarzy czego mogloby to byc :)
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  18 marca 2014
Luxuria Astaroth :pavarotti: i PARANIENORMALNI dziś u Kuby 261d
Będzie beka z Kryspina :D
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  18 marca 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Luxuria Astaroth

Poza wyglądem (z naciskiem na cycki) totalna pustka.... jakis czas temu obejrzalem z nią wywiad , byla w jakims sniadaniowym prgramie, po prostu dramat. Z checia dzis zobacze czy cos się w jej glowie ruszylo
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  18 marca 2014
LeonGrande
LeonGrande: Poza wyglądem (z naciskiem na cycki) totalna pustka.... jakis czas temu obejrzalem z nią wywiad , byla w jakims sniadaniowym prgramie, po prostu dramat. Z checia dzis zobacze czy cos się w jej glowie ruszylo

Wątpie, ale dzieki temu będzie dobry odcinek :D
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  19 marca 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Luxuria Astaroth

Strasznie pusta, mega się zawiodłem, nie dość że kiepska fryzura to strasznie zryty beret d83ddc4e
Tylko do ubijania masła się nadaje jak widać.

Za to nowa wodzianka Sonia :w00t:
LeonGrande
LeonGrande
  19 marca 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Strasznie pusta, mega się zawiodłem, nie dość że kiepska fryzura to strasznie zryty beret Tylko do ubijania masła się nadaje jak widać.

Dawno nie widzialem u Kuby wiekszego pustaka ...

przeciez ona nie ma nic do powiedzenia ciekawego, totalne dno, a te wlosy.... obrzydliwe

serio nie wiem jakim cudem to cos robi kariere, smiechlem tez z epizodu w filmie - 20 sek z pomponami hahahahahaha
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  19 marca 2014
LeonGrande
LeonGrande: Dawno nie widzialem u Kuby wiekszego pustaka ...przeciez ona nie ma nic do powiedzenia ciekawego

Ledwo sklepali 12 min odcinka z nią a na paranienormalnych resztę :D
LeonGrande
LeonGrande: smiechlem tez z epizodu w filmie - 20 sek z pomponami hahahahahaha

i to najgorsze, człowiek pracuje uczciwie a ona za rolę pannicy do dżejka trzepie hajs
LeonGrande
LeonGrande
  19 marca 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Ledwo sklepali 12 min odcinka z nią a na paranienormalnych resztę :D

Wiedzialem ze tak bedzie, juz raz sie kiedys skompromitowala w dzien dobry tvn, teraz drugi raz, nawet nie wyczuwala kiedy z niej krecono beke, paranienormalnych miny mowily wszystko

NuTiiiiii
NuTiiiiii: i to najgorsze, człowiek pracuje uczciwie a ona za rolę pannicy do dżejka trzepie hajs

Ale cycki na propsie
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  19 marca 2014
LeonGrande
LeonGrande: awet nie wyczuwala kiedy z niej krecono beke,

Kilka memów już jest z tego, nawet Kuba na swoim oficjalnym profilu na fb zapodał :D

LeonGrande
LeonGrande: le cycki na propsie

Biała koszulka robi robotę, ale takiego pustaka to tylko na raz i won.
LeonGrande
LeonGrande
  19 marca 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Kilka memów już jest z tego, nawet Kuba na swoim oficjalnym profilu na fb zapodał :D

hahahahahaha :rotfl:

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Biała koszulka robi robotę, ale takiego pustaka to tylko na raz i won.

Ale widzialem doceniles uroki nowej wodzianki - jak dla mnie poprzednią bije na glowe : D
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  19 marca 2014
LeonGrande
LeonGrande: le widzialem doceniles uroki nowej wodzianki - jak dla mnie poprzednia bije na glowe : D

to i tak chyba była top 3 i jeszcze najlepsze przed nami 261d
Earth
Earth
  21 marca 2014
Ta Luxuria przecież wyglądała paskudnie, tylko oczy ma świetne. :D No i cycki jak upnie dobrze, ale wtedy to każda ma. :D
LuznyGosc
LuznyGosc
  21 marca 2014
Do buzi mogłaby wziąć. Jak prawie każda. :ziober2: