Earth
Earth
  26 maja 2013 (pierwszy post)
Czyli temat na dyskusje wszelakie, niekoniecznie związane ze sportem. ;-)

Otwieramy. :zabawa:
Earth
Earth
  15 marca 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: ja tam raz jak jeździłem w rolkach kumpla, bo swoich nie mogłem znaleźć to też niby rozmiar się zgadzał, a obtarły mnie w cholerę :P

Dziwne, przecież jak się kupuje sobie to też po rozmiarze ;d
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  15 marca 2014
https://www.youtube.com/watch?v=acxwyyHsp5c

Jak on to zrobił d83dde31
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  15 marca 2014
http://www.youtube.com/watch?v=RazdR-RKNPQ

uwielbiam skosnookich :rotfl:
Gutek909
Gutek909
  15 marca 2014
Earth
Earth: Dziwne, przecież jak się kupuje sobie to też po rozmiarze ;d

no tak, ale jak ja kilka lat jeździłem tylko w swoich to później w innych była lipa :D
WueRZet
WueRZet
  16 marca 2014
Gutek dalej z Patrycja małe tete a te? :ziober2:
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  17 marca 2014
Kurdę.
Da radę gdzieś wyłączyć ten głupi magnes ? W sensie, żeby powiadomienia mi nie przychodziły ?
:ziober2:
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  17 marca 2014
Beke mam z Kacapów śpiewających hymn na Krymie i te 96% za referendum, haha i niby legalne ? Ludzie dochodzili w trakcie głosowania, mogli głosować w kilku miejscach kilka razy, imienne listy z lat 90, na których większość kacapów i jeszcze zero wysłanników z Europy d83dde02
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
LeonGrande
LeonGrande
  17 marca 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Beke mam z Kacapów śpiewających hymn na Krymie i te 96% za referendum, haha i niby legalne ?

Hm, a niby to obecne wladze ukrainy legalne? jakas cholota zrobila przewrot obalila prawomocnie urzedujacego preyzdenta a teraz sapie ze na Krymie nielegalne wybory

to dopiergo beczka smiechu, maja za swoje banderowcy ktorzy tak chcieli przewrotu, odbije sie im to czkawka , bo moge isc o milion dolarow zaklad ze europa nic nie zrobi a Rosja zdobedzie .. sorry zdobyla juz Krym.
Gutek909
Gutek909
  17 marca 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Gutek dalej z Patrycja małe tete a te?

no gdzie tam :ziober2:
Earth
Earth
  17 marca 2014
Co ten Michał. :D

Also
- polub jakąś piosenkę - słuchaj do porzygu.

Zawsze. :C
LeonGrande
LeonGrande
  17 marca 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: Da radę gdzieś wyłączyć ten głupi magnes ? W sensie, żeby powiadomienia mi nie przychodziły ?

Co to jest magnes?
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  17 marca 2014
W wieku 39 lat zginął dziś w nocy najwybitniejszy polski kolarz górski Marek Galiński :and:
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  17 marca 2014
LeonGrande
LeonGrande: Co to jest magnes?
Jakbyś miał zdjęcie to byś wiedział.
Jakiś szit... gdzie napalone głupki klikają że by chcieli się ze mną spotkać... niestety pojawia się to w powiadomieniach i mnie denerwuje.
Earth
Earth: - polub jakąś piosenkę - słuchaj do porzygu.
Mam tak z tym kawałkiem od kilku dni : http://www.youtube.com/watch?v=d8ekz_CSBVg
:ziober2:
LeonGrande
LeonGrande
  17 marca 2014
Jesteśmy Anonymous Ukraine

Na Ukrainie odbył się zamach, dzięki któremu do władzy doszli naziści. Tak, naziści doszli do władzy w jednym z europejskich krajów w 21 wieku!

Europa ucierpiała już na skutek nazistowskiego terroru w przeszłości. To może się powtórzyć. Chcemy ostrzec Polaków, że ich kraj znajduje się w ogromnym niebezpieczeństwie. Polska będzie następnym krajem, który zostanie rozerwany na strzępy przez faszystowską plagę, tak samo jak miało to miejsce na Ukrainie.

Szturmowcy z ukraińskiego, neo-nazistowskiego ruchu “Prawy Sektor”, którzy są odpowiedzialni za wszystkie akty przemocy na Ukrainie planują przejąć wschodnie tereny Polski, o których myślą, że należą do nich.

Polska zapomniała o swojej historii, więc wymazaliśmy treści niektórych polskich stron internetowych. Chcemy aby Polska zrozumiała, że tragedia jaką była rzeź wołyńska może się powtórzyć, jeśli Polacy nie przestaną wspierać ukraińskich nazistów.

tutaj chodzi o to ze w Ukrainie wladze przejmuja nacjonalisci i to JEST NIEBEZPIECZNE, bo moze zagrozic nam Polsce
poczytajcie sobie wiecej o PRAWYM SEKTORZE w Ukrainie, a wszystko wam sie rozjasni

------

Pomagajmy dalej tej chołocie
Earth
Earth
  17 marca 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: Mam tak z tym kawałkiem od kilku dni : http://www.youtube.com/watch?v=d8ekz_CSBVg

Wyczuwam dużo emocji, ktoś mocno podpadł.
Pewnie sobie przypomnę o tym kawałku kiedyś. :)