Earth
Earth
  26 maja 2013 (pierwszy post)
Czyli temat na dyskusje wszelakie, niekoniecznie związane ze sportem. ;-)

Otwieramy. :zabawa:
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  17 marca 2014
Earth
Earth: W sumie teksty już i tak są bardzo powtarzalne.. Jeśli stawiasz na muzykę to może lubisz post rock? Tam nie ma już w ogóle słów i jest niezwykła muzyka. :D https://www.youtube.com/watch?v=TG8xpIXbG3E

Zaczynam słuchać i póki co mocno spokojne ;D. A ja wolę ostrzej.
I sama muzyka mnie również nie urządza, musi być jakiś wokal śpiewający nawet o dupie ;D.

Earth
Earth: Nie polecam za to słuchania jakiegoś Oompha, bo wzmaga agresję

Jak podkręca obroty, to musi być dobre.
:ziober2:
Earth
Earth
  17 marca 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: Zaczynam słuchać i póki co mocno spokojne ;D. A ja wolę ostrzej. I sama muzyka mnie również nie urządza, musi być jakiś wokal śpiewający nawet o dupie ;D.

A, to raczej nie spodoba Ci się bo tam zbyt wiele się nie dzieje, choć nieco potem sie rozkręca, ale mniemam, że nie na tyle ile byś oczekiwała. :D

Pozostaje zazdrościć, że durny tekst nie psuje Ci przyjemności z muzyki :d

MaqdaIena
MaqdaIena: Jak podkręca obroty, to musi być dobre.

Gorzej jak za bardzo podkręci!
MaqdaIena
MaqdaIena
  17 marca 2014
Earth
Earth: A, to raczej nie spodoba Ci się bo tam zbyt wiele się nie dzieje, choć nieco potem sie rozkręca, ale mniemam, że nie na tyle ile byś oczekiwała. :DPozostaje zazdrościć, że durny tekst nie psuje Ci przyjemności z muzyki :d
Przesłuchałam całe, spodobało, ale nie na tyle by wracać o tego, aż do porzygu :).
Ostatnio odświeżam sobie starocie moje ukochane, przykładowo: http://www.youtube.com/watch?v=2s3iGpDqQpQ

Earth
Earth: Pozostaje zazdrościć, że durny tekst nie psuje Ci przyjemności z muzyki :d

:).

Earth
Earth: Gorzej jak za bardzo podkręci!

A muzyka potrafi z kierowcą różne dziwne rzeczy uczynić, fakt !
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  17 marca 2014
Earth
Earth: Mają specyficzny charakter, nie każdy to lubi niestety. :D

Ale rozumiem, że Ty lubisz :) Może masz coś ciekawego czego nie znam?

MaqdaIena
MaqdaIena: Ostatnio odświeżam sobie starocie moje ukochane, przykładowo: http://www.youtube.com/watch?v=2s3iGpDqQpQ

O_o
To mnie teraz zdziwiłaś. Nie sądziłem, że słuchasz Korna
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
MaqdaIena
MaqdaIena
  17 marca 2014
Enkido
Enkido: To mnie teraz zdziwiłaś. Nie sądziłem, że słuchasz Korna

Czemu ? Bo nie wyglądam na słuchanie takiej muzyki ?
Earth
Earth
  17 marca 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: Przesłuchałam całe, spodobało, ale nie na tyle by wracać o tego, aż do porzygu :). Ostatnio odświeżam sobie starocie moje ukochane, przykładowo: http://www.youtube.com/watch?v=2s3iGpDqQpQ

A to nie miał być ten typ nawet, po prostu ciekawostka odnośnie tego co napisałaś o skupianiu się na muzyce. :) Chociaż ja w sumie często do tego wracam, ale w inny sposób.

Za Korn zawsze plusik. :) Lubię jeszcze naj Evolution, teledysk intrygujący. :)

MaqdaIena
MaqdaIena: A muzyka potrafi z kierowcą różne dziwne rzeczy uczynić, fakt !

No właśnie o to mi chodzi! Oomph we mnie budzi mordercze instynkty, dobrze, ze nie mam prawka. :C

Enkido
Enkido: Ale rozumiem, że Ty lubisz :) Może masz coś ciekawego czego nie znam?

Oczywiście, że lubię. :D Hm.. jak wrócę z prysznicowania to popatrzę co znam i czy coś ciekawego. :D
Enkido
  17 marca 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: Czemu ? Bo nie wyglądam na słuchanie takiej muzyki ?

Nie o wygląd się rozchodzi, przecież też nie wyglądam jak typowy fan mocnych brzmień :P Jakoś tak nie pasowało mi to do Ciebie :P

Earth
Earth: Oczywiście, że lubię. :D Hm.. jak wrócę z prysznicowania to popatrzę co znam i czy coś ciekawego. :D

Jak jeszcze będę (diabeł wie ile Ci zajmie toaleta) to zobaczę co tam ciekawego wyłowisz :)

Swoją drogą ciekawa aluzja d83dde1c
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
MaqdaIena
MaqdaIena
  17 marca 2014
Earth
Earth: Chociaż ja w sumie często do tego wracam, ale w inny sposób.

Jaki ?

Earth
Earth: Lubię jeszcze naj Evolution, teledysk intrygujący. :)

Wszystko niemal ich lubię.
Co do teledysków, to mam je głęboko :D. Nie oglądam, w ogóle.

Earth
Earth: Oomph we mnie budzi mordercze instynkty, dobrze, ze nie mam prawka. :C

Pewnie z ciekawości bym włączyła, ale nie wiem dlaczego kojarzy mi się sama nazwa z lejdi gagą, która we mnie takie same złe instynkty wywołuje :rotfl:.

Enkido
Enkido: Jakoś tak nie pasowało mi to do Ciebie :P

No ale dlaczego ?
Albo jaka muzyka do mnie pasuje ? :).
Enkido
  17 marca 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: No ale dlaczego ? Albo jaka muzyka do mnie pasuje ? :).

Widocznie ze względu na obraz Twojego charakteru jaki mi się ukształtował w głowie przez czas spędzony na tym forum ;)

Na to nie potrafię chyba odpowiedzieć :P
MaqdaIena
MaqdaIena
  17 marca 2014
Enkido
Enkido: Widocznie ze względu na obraz Twojego charakteru jaki mi się ukształtował w głowie przez czas spędzony na tym forum ;) Na to nie potrafię chyba odpowiedzieć :P

Potrafisz ! Ciekawam bardzo ! ;D.
Zwłaszcza, że już usłyszałam, że wyglądam na taką która słucha brytnej spirs :rotfl:.
Enkido
  17 marca 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: Potrafisz ! Ciekawam bardzo ! ;D. Zwłaszcza, że już usłyszałam, że wyglądam na taką która słucha brytnej spirs .

Na taką na pewno nie wyglądasz :lol:

Szczerze to ciężko by mi było Cię przypisać do konkretnego gatunku. Mogłabyś słuchać house, dubstepu, rapu, trance'u
MaqdaIena
MaqdaIena
  17 marca 2014
Enkido
Enkido: Mogłabyś słuchać house, dubstepu, trance'u

Zabitam.
Enkido
  17 marca 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: Zabitam.

Przeca nie bierz tego poważnie. Tak jak napisałem - ciężko by mi było przykleić Ci "etykietkę" fanki jakiegoś konkretnego gatunku. A tamte to tak z tyłka wymieniłem d83dde1c

Tym nie mniej miło się dowiedzieć, że słuchasz mocnych brzmień :)
Earth
Earth
  17 marca 2014
Enkido
Enkido: Jak jeszcze będę (diabeł wie ile Ci zajmie toaleta) to zobaczę co tam ciekawego wyłowisz :) Swoją drogą ciekawa aluzja

Broń borze żadna aluzja. Właśnie o to mi chodziło, że długo mi sie schodzi, więc żebyś się spodziewał odpowiedzi nawet jutro :d
W sumie nic ciekawego nie znalazłam, bo na pewno die Artzt (jakkolwiek) znasz, DTH też. Oberschlesien jest fajny. ;D

MaqdaIena
MaqdaIena: Jaki ?

Bo jak coś tłukę do porzygu to słucham tego non stop, często pod rząd, a do tego wracam raz na tydzień, miesiąc itp. :D

MaqdaIena
MaqdaIena: Wszystko niemal ich lubię. Co do teledysków, to mam je głęboko :D. Nie oglądam, w ogóle.

Bardzo charyzmatyczni są, fajne to jest. :D

Też rzadko oglądam, ale ten akurat widziałam chyba w tv. :) No i ostatnio zakochałam się w klipach Oingo Boingo, ale nie chcę już przesadnie forsować. :d

MaqdaIena
MaqdaIena: Pewnie z ciekawości bym włączyła, ale nie wiem dlaczego kojarzy mi się sama nazwa z lejdi gagą, która we mnie takie same złe instynkty wywołuje

Nieeeee.. w żadnym wypadku :D Oomph jest troche podobny do Ramsztajna.. :d https://www.youtube.com/watch?v=T0JfEhNOg3A
Enkido
  17 marca 2014
Earth
Earth: Broń borze żadna aluzja. Właśnie o to mi chodziło, że długo mi sie schodzi, więc żebyś się spodziewał odpowiedzi nawet jutro :d W sumie nic ciekawego nie znalazłam, bo na pewno die Artzt (jakkolwiek) znasz, DTH też. Oberschlesien jest fajny. ;D

Byłem ciekaw czy zareagujesz d83dde1c

No mi też zwykle nie spieszy się :D No te 2 pierwsze oczywko, ze znam, za to to ostatnie musiałbym sprawdzić. Jaki utwór polecasz?