Earth
Earth
  26 maja 2013 (pierwszy post)
Czyli temat na dyskusje wszelakie, niekoniecznie związane ze sportem. ;-)

Otwieramy. :zabawa:
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  27 marca 2014
Earth
Earth: Racja, gdzieś kiedyś mi nie działało i uznałam, że ktoś po prostu zmienił hasło. :D Jak chcesz to mam inne, o ile Ci już nie podawałam. :d

A dziękuję, nie potrzebuję, założyłam tam konto, de facto nie jest vipowskie, ale i tak kuleję z oglądaniem filmów, bo nie mam za bardzo czasu na to :).

Earth
Earth: Trochę za szybko na to, co innego jakby ten stan trwał dłużej, to by mogło być faktycznie dziwne. A Ty chyba ogólnie zdajesz się być wesołą osobą. Albo sprawiasz takie wrażenie. Albo tylko mi się tak wydaje.

Ani nie sprawiam takiego wrażenia, ani Ci się nie wydaje, jestem osobą wybitnie pogodną, rzadko kiedy mam zły humor, a jak mam to naprzeklinam się mocno i jest znów pięknie i cudownie :ziober2:.
Ale dziś to łoo...chociaż zamontowałam nowy zapach w samochodzie.. może on ma jakieś dziwne właściwości ? :ninja::rotfl:.
:ziober2:
Earth
Earth
  27 marca 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: A dziękuję, nie potrzebuję, założyłam tam konto, de facto nie jest vipowskie, ale i tak kuleję z oglądaniem filmów, bo nie mam za bardzo czasu na to :).

Też ostatnio słabo z tym. Nawet seriali mi się nie chce oglądać..

MaqdaIena
MaqdaIena: Ani nie sprawiam takiego wrażenia, ani Ci się nie wydaje, jestem osobą wybitnie pogodną, rzadko kiedy mam zły humor, a jak mam to naprzeklinam się mocno i jest znów pięknie i cudownie . Ale dziś to łoo...chociaż zamontowałam nowy zapach w samochodzie.. może on ma jakieś dziwne właściwości ? .

No to podziwiam, że to tak łatwo u Ciebie działa, choć sama do smutasów nie należę, to tak łatwo nie ma. :D
A jakiś to zapach? :o
MaqdaIena
MaqdaIena
  27 marca 2014
Earth
Earth: Też ostatnio słabo z tym. Nawet seriali mi się nie chce oglądać..

U mnie podobnie z serialami, ale wiem, że jak nie będę w miarę na bieżąco, to potem się będę z tego powodu wkurzać, więc się zmuszam.

Earth
Earth: No to podziwiam, że to tak łatwo u Ciebie działa, choć sama do smutasów nie należę, to tak łatwo nie ma. :D A jakiś to zapach? :o

Ja to nie wiem skąd się u mnie to bierze, bo mogę mieć złego wszystkiego na głowie naprawdę wiele, a i tak znajdę coś co sprawi, że jest mi dobrze. Często ludzie pewnie obierają mnie za osobę, która nie napotyka na drodze żadnych przeszkód, która żyje w krainie miodem i winem płynącej(kuźwa dobrze odmieniłam ? Mam dziś z tym problem ahahah), a to prawdą nie jest ;D. Cóż ;D.

Nie wiem jaki w sumie, chyba jakaś jagoda z wanilią :woot:
Earth
Earth
  27 marca 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: U mnie podobnie z serialami, ale wiem, że jak nie będę w miarę na bieżąco, to potem się będę z tego powodu wkurzać, więc się zmuszam.

A to ja sobie zostawiłam parę seriali i teraz mogę nadrabiać serią. :D Np Sleepy Hollow nie pamiętam już gdzie skończyłam, tak samo Vikingów. :D

MaqdaIena
MaqdaIena: Ja to nie wiem skąd się u mnie to bierze, bo mogę mieć złego wszystkiego na głowie naprawdę wiele, a i tak znajdę coś co sprawi, że jest mi dobrze. Często ludzie pewnie obierają mnie za osobę, która nie napotyka na drodze żadnych przeszkód, która żyje w krainie miodem i winem płynącej(kuźwa dobrze odmieniłam ? Mam dziś z tym problem ahahah), a to prawdą nie jest ;D. Cóż ;D. Nie wiem jaki w sumie, chyba jakaś jagoda z wanilią

Ale tak jest lepiej, znaczy, że sobie radzisz z tym zamiast marudzić. Z pewnością też nie wzięło się to z niczego. :)
A odmieniłaś dobrze, pomijając, że zamiast winem powinno być mlekiem, ale uznaję to za oczywistą prawidłowość. :D

Letni zapach mocno, może nastraja już na letnie dni ;d
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  27 marca 2014
Earth
Earth: Nie trzeba, weszłam i bez rejestracji. A jak coś byś chciał to mam konto premium, to wbijaj na priv w razie czego. :) (Nie te co mi kiedyś podała Magda, inne

Dzięki dzięki, ale już obejrzałem sobie.

MaqdaIena
MaqdaIena: Wam też coś się dziś stało i macie tak dobry humor, jakbyście się zjarali czymś mocnym ?

Humor jak zawsze dobry, ale dużo mam na bani. Mieszkanie kupiłem, teraz załatwianie podłączanie prądu, Urząd Miasta itd plus wczoraj 4h w Lerojach, Castoramach do tego jakieś zapalenie spojówek mam - czekam na weekend by się zresetować :D

MaqdaIena
MaqdaIena: Wypowiedzcie się właściciele samochodów dobra

Spojrzę
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
MaqdaIena
MaqdaIena
  27 marca 2014
Earth
Earth: A to ja sobie zostawiłam parę seriali i teraz mogę nadrabiać serią. :D Np Sleepy Hollow nie pamiętam już gdzie skończyłam, tak samo Vikingów. :D

Eh, porzuciłam Sleepy już jakiś czas temu, zaczął mnie ten serial nudzić.
Druga seria Vikingów również nie wydaje się być porywająca tak jak pierwsza.

Earth
Earth: Ale tak jest lepiej, znaczy, że sobie radzisz z tym zamiast marudzić. Z pewnością też nie wzięło się to z niczego. :) A odmieniłaś dobrze, pomijając, że zamiast winem powinno być mlekiem, ale uznaję to za oczywistą prawidłowość. :DLetni zapach mocno, może nastraja już na letnie dni ;d

Mleko na wino zamieniłam specjalnie, oczywiście ;D

Nastraja mnie przedziwnie ;D.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Humor jak zawsze dobry, ale dużo mam na bani. Mieszkanie kupiłem, teraz załatwianie podłączanie prądu, Urząd Miasta itd plus wczoraj 4h w Lerojach, Castoramach do tego jakieś zapalenie spojówek mam - czekam na weekend by się zresetować :D

Tyś również pogodny człowiek ;D.
O jesu, nienawidzę zakupów, ale już się nastrajam na łażenie po Ikeach itp, bo za jakiś miesiąc muszę odświeżyć sypialnię ;D.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Spojrzę

I potraktuj poważnie, proooooszę !;D.
Earth
Earth
  27 marca 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: Eh, porzuciłam Sleepy już jakiś czas temu, zaczął mnie ten serial nudzić. Druga seria Vikingów również nie wydaje się być porywająca tak jak pierwsza.

No trochę słabo, ale jaram się oczami głównego bohatera.. :D
Nawet nie wiedziałam, że jest juz kolejna.

MaqdaIena
MaqdaIena: Mleko na wino zamieniłam specjalnie, oczywiście ;D Nastraja mnie przedziwnie ;D.

No tak, wiadome. :D
W takim razie korzystaj z tej euforii :d
MaqdaIena
MaqdaIena
  27 marca 2014
Earth
Earth: No trochę słabo, ale jaram się oczami głównego bohatera.. :D Nawet nie wiedziałam, że jest juz kolejna.

Hmmm.... głowny bohater kojarzy mi się tylko z Antszejem, a że ten ma inne oczy to no :rotfl:.
Druga jest, chyba nawet 3 epizod już wyszedł ;D.

Earth
Earth: No tak, wiadome. :D W takim razie korzystaj z tej euforii :d

:D.
Już mi się nie chce z niej korzystać, za późno ;D.
Earth
Earth
  27 marca 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: Hmmm.... głowny bohater kojarzy mi się tylko z Antszejem, a że ten ma inne oczy to no . Druga jest, chyba nawet 3 epizod już wyszedł ;D.

No to naturalne skojarzenie, ale dość szybko je wyparłam. Gorzej z Thorem. :D
Uhm, to chyba prędko do tego nie dojdę, szczególnie, że zaraz GoT wychodzi ;d

MaqdaIena
MaqdaIena: :D. Już mi się nie chce z niej korzystać, za późno ;D.

Bez sensu. :|
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  27 marca 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: esu, nienawidzę zakupów, ale już się nastrajam na łażenie po Ikeach itp, bo za jakiś miesiąc musz

Jakby samych zakupów było mało to jeszcze to skręcanie szafek itd. - przerabiam to już któryś raz :/

MaqdaIena
MaqdaIena: I potraktuj poważnie, proooooszę !;D.

Chyba za późno :P
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
Earth
Earth
  27 marca 2014
Wszyscy wzgardzają moim kontem premium, a się chciałam podzielić! :(
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  27 marca 2014
Earth
Earth: Wszyscy wzgardzają moim kontem premium, a się chciałam podzielić! :(

Spoko ja kiedyś wykorzystam :D
MaqdaIena
MaqdaIena
  27 marca 2014
Earth
Earth: No to naturalne skojarzenie, ale dość szybko je wyparłam. Gorzej z Thorem. :D Uhm, to chyba prędko do tego nie dojdę, szczególnie, że zaraz GoT wychodzi ;d

Thorem ? Ale że co ?;D
Druga seria mocno ''rozmyta'' ;D. No tak, jak będzie więcej smoków to uznam, że GoT będzie okej ;D.

Earth
Earth: Bez sensu. :

Czemu ? Naprawdę nie chce mi się już nic działać nocą ;D. Wolę zatrzymać pozytywy na jutro ;D, zwłaszcza że mam niesamowitą misję w pracy do zakończenia, a jak jej nie skończę to w sobotę będę musiała iść do pracy, a tego nie chcę ;D.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: akby samych zakupów było mało to jeszcze to skręcanie szafek itd. - przerabiam to już któryś raz :

Wolę skręcać szafki niż je kupować ;D.
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Chyba za późno :P

Ładnie napisałeś, ale i tak mi nie pomogłeś ;D.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  27 marca 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: Wolę skręcać szafki niż je kupować ;D.

Ja też bo wtedy mogę spokojnie 6 paka wypić he :D

MaqdaIena
MaqdaIena: Ładnie napisałeś, ale i tak mi nie pomogłeś ;D.

Pewnie dlatego, że nie odpowiadałem konkretnie na pytania. Tak wyszło bo ciężko jest pisać o czymś z czego się nie korzysta.
Earth
Earth
  27 marca 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Spoko ja kiedyś wykorzystam :D

No nie wiem :D

MaqdaIena
MaqdaIena: horem ? Ale że co ?;D Druga seria mocno ''rozmyta'' ;D. No tak, jak będzie więcej smoków to uznam, że GoT będzie okej ;D.

Owszem, spójrz. Nawet mina się zgadza :D http://media.comicbook.com/wp-content/uploads/2013/10/skype-thor.jpg
Ja obejrzałam ze trzy odcinki pierwszej, także nie mam porównania zbytnio jeszcze. :D Hm, kurdę, już nie pamiętam jak będzie z tymi smokami, okaże się. :D

MaqdaIena
MaqdaIena: Czemu ? Naprawdę nie chce mi się już nic działać nocą ;D. Wolę zatrzymać pozytywy na jutro ;D, zwłaszcza że mam niesamowitą misję w pracy do zakończenia, a jak jej nie skończę to w sobotę będę musiała iść do pracy, a tego nie chcę ;D.

No w ten sposób to owszem, gorzej jednak jak ta "euforia" uleci przez sen. :D