Earth
Earth
  26 maja 2013 (pierwszy post)
Czyli temat na dyskusje wszelakie, niekoniecznie związane ze sportem. ;-)

Otwieramy. :zabawa:
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  2 kwietnia 2014
Earth
Earth: Nie da rady ogarnąć tego l4?

Nie jestem aż takim ujkiem, żeby chłopaków zostawić w robo.
Chyba, że jakaś kontrola mnie zdenerwuje to pójdę odsapnąć.

Enkido
Enkido: Co Ty, nie śpię w pracy, a kawkę piję jedną, rozpuszczalną, z mlekiem :P

rozpuszczalna z mlekiem to nie kawa, tylko czarna mocna bez mleka i cukru :D
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
Earth
Earth
  2 kwietnia 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Nie jestem aż takim ujkiem, żeby chłopaków zostawić w robo. Chyba, że jakaś kontrola mnie zdenerwuje to pójdę odsapnąć.

A, to ja nie wiem jak tam u Was z tym jest, jeśli Twój brak byłby tak odczuwalny to faktycznie. :)
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  4 kwietnia 2014
Sprzęgło mi się kończy ;c.
:ziober2:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  4 kwietnia 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: Sprzęgło mi się kończy ;c

Robota na parę piwek, ehh porobiłbym na słoneczku zamiast o 4 rano jechać 300 km do Ustki żeby postrzelać z nowej giwery ehh

No, ale raz na sto lat można iść w sobotę do roboty.

--
i rzygam tymi Ibiszami i dance with the stars :and:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
MaqdaIena
MaqdaIena
  4 kwietnia 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Robota na parę piwek

Yhm, już to widzę ;D.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: No, ale raz na sto lat można iść w sobotę do roboty

A ja jutro idę trzecią sobotę pod rząd, bosz.

Już bym wolała strzelać z nowej giwery :ziober2:. Chociaż negatywnych emocji bym się pozbyła ;D.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  4 kwietnia 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: Yhm, już to widzę ;D

Zwykłe sprzęgło to zero filozofii.

MaqdaIena
MaqdaIena: A ja jutro idę trzecią sobotę pod rząd, bosz.

Nie czaję pracowania w weekend, ja mam raz sobotę na rok i już bym walnął zwolnienie :D
Tyle wyrzeczeń, dziś nie mogę pić, jutro nie pójdę na mecz d83ddc4e
MaqdaIena
MaqdaIena: Już bym wolała strzelać z nowej giwery . Chociaż negatywnych emocji bym się pozbyła ;D

Gdyby to jeszcze było blisko a tak nie jara mnie jechanie tylu km żeby wystrzelać 24 pestki :/
Nie mogę się doczekać jutra po południu, pójdzie niezły reset z Johnnym W. 261d
MaqdaIena
MaqdaIena
  4 kwietnia 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Zwykłe sprzęgło to zero filozofii.

Sama dam radę skrzynię wywalić by je wymienić zatem ?;D.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Nie czaję pracowania w weekend, ja mam raz sobotę na rok i już bym walnął zwolnienie :D Tyle wyrzeczeń, dziś nie mogę pić, jutro nie pójdę na mecz

Jesu, nie możesz porównywać swojej pracy do mojej, więc nie ma tutaj nic do czajenia ;).

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Gdyby to jeszcze było blisko a tak nie jara mnie jechanie tylu km żeby wystrzelać 24 pestki :/ Nie mogę się doczekać jutra po południu, pójdzie niezły reset z Johnnym W.

No 300 km to jest co jechać, racja.
Ja mam już głęboko wszelakie resety, za bardzo jestem zmęczona i przepracowana by się uwalać do nieprzytomności niemal. Szkoda mi następnego dnia wolnego, gdzie w przypadku nawalenia się porządnego bym chodziła na wstecznym pół dnia, zamiast porobić coś co lubię, przy czym odpocznę po ciężkim tygodniu :).
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  4 kwietnia 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: Sama dam radę skrzynię wywalić by je wymienić zatem ?;D.

a co to za problem :D

MaqdaIena
MaqdaIena: Jesu, nie możesz porównywać swojej pracy do mojej, więc nie ma tutaj nic do czajenia ;).

tylko wyrażam swą opinię o sobotach, ja tam nic do Twojej pracy nie mam, skoro czujesz potrzebę pracowania w weekend to śmiało, ja takowej nie mam :D

MaqdaIena
MaqdaIena: Ja mam już głęboko wszelakie resety, za bardzo jestem zmęczona i przepracowana by się uwalać do nieprzytomności niemal. Szkoda mi następnego dnia wolnego, gdzie w przypadku nawalenia się porządnego bym chodziła na wstecznym pół dnia, zamiast porobić coś co lubię, przy czym odpocznę po ciężkim tygodniu :).

Na szczęście ja na drugi dzień mogę wstać o 5 rano i iść biegać, kopać w ogródku itd. Jak się napiję to jakbym naładował akumulator :D
Kombatant
Kombatant
  5 kwietnia 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Nie czaję pracowania w weekend, ja mam raz sobotę na rok i już bym walnął zwolnienie :D

O to oblicze dzisiejszej polskiej armii :ziober2:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  5 kwietnia 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: O to oblicze dzisiejszej polskiej armii

od 1 mają 80% za L4 to sie skończy, chociaż ja w przeciągu mojej całej służby może z 2 razy po tygodniu byłem na zwolnieniu

Właśnie wróciłem ze strzelania i ciekawe info mam, Czesi wykupują w czerwcu na 2 miesiące nasz Centralny Poligon i będą tam się szkolić wyłącznie oni, czyżby trening przed Kacapami :D
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  6 kwietnia 2014
Grzegorz Rasiak, żyjąc marzeniem. Historia prawdziwa!

12 nominacji do Oskarów, 4 złote palmy, tylko TRAILER na zachętę, to trzeba zobaczyć

http://www.youtube.com/watch?v=L32iLCq4QTE

soon in Multikino ! d83cdfac
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  7 kwietnia 2014
MaqdaIeno - do Opla 3, rocznik 2006 tarcze na przód i tył z klockami plus łączniki stabilizatorów ile d83ddcb0 ?
MaqdaIena
MaqdaIena
  7 kwietnia 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: MaqdaIeno - do Opla 3, rocznik 2006 tarcze na przód i tył z klockami plus łączniki stabilizatorów ile

Moc, pojemność ?

Przyślij mi jutro w esce, sprawdzę Ci ceny w IC i będziesz mógł ten numer klienta ode mnie wykorzystać, ostatnio znajomy brał na niego jakieś klamoty, więc nadal aktualne i nadal się mocno opłaca.
A i jakiej firmy preferujesz te części ? Bo wybór spory ;D.
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  7 kwietnia 2014
Awolnation - Sail

piekna nuta
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  8 kwietnia 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: Moc, pojemność ? Przyślij mi jutro w esce, sprawdzę Ci ceny w IC i będziesz mógł ten numer klienta ode mnie wykorzystać, ostatnio znajomy brał na niego jakieś klamoty, więc nadal aktualne i nadal się mocno opłaca. A i jakiej firmy preferujesz te części ? Bo wybór spory ;D.

Pojemność 1,6 ale nie pamiętam ile on ma mocy, spojrzę w dowód bo młoda gdzieś pojechała. A części z średniej pułki więcej nie trzeba.