Earth
Earth
  26 Mayo 2013 (pierwszy post)
Czyli temat na dyskusje wszelakie, niekoniecznie związane ze sportem. ;-)

Otwieramy. :zabawa:
Earth
Earth
  12 Abril 2014
Ahahah :rotfl:
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  13 Abril 2014

kto za nią ? może Korwin-Mikke :lol:
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  13 Abril 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: kto za nią ? może Korwin-Mikke

Byle nie on :zonk:

Swoją drogą skoro Jagna, która była motorem napędowym kandydatury Krakowa, zrezygnowała to czy nie osłabia to naszych szans na IO?
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  13 Abril 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: kto za nią ? może Korwin-Mikke

Jedyny sluszny wybor podczas obecnych i przyszlych wyborów d83ddc4d

J. KMN i Nowa Prawica maja moj glos, dosc darmozjadów ktorzy skacza od partii do partii i tylko obiecuja bez pokrycia
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  13 Abril 2014
Kurdę mój brat ma niedługo urodziny, chciałam mu kupić brelok do kluczy do motoru, ale właśnie zaczęłam się zastanawiać nad tym czy to jest w ogóle praktyczne, w sensie czy się nie będzie obijał o motor :woot:.
Co myślicie ?
:ziober2:
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  13 Abril 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: Co myślicie ?

kup gumowy
...Ignorance is bliss...
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  13 Abril 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: Co myślicie ?
kup gumowy
...Ignorance is bliss...
Earth
Earth
  13 Abril 2014
LeonGrande
LeonGrande: Jedyny sluszny wybor podczas obecnych i przyszlych wyborów J. KMN i Nowa Prawica maja moj glos, dosc darmozjadów ktorzy skacza od partii do partii i tylko obiecuja bez pokrycia

Boję się takich ludzi jak Ty. Nastawionych tak bezkrytycznie na jedną opcję skierowaną przeciwko wiadomemu złu. Taką grupą jest najłatwiej manipulować bo widzą w danej władzy jedyne słuszne rozwiązanie i na wszelkie mankamenty będą przymykać oko. ;) Szczególnie, ze Korwin ma zapędy totalitarne.
Enkido
  13 Abril 2014
Earth
Earth: Boję się takich ludzi jak Ty. Nastawionych tak bezkrytycznie na jedną opcję skierowaną przeciwko wiadomemu złu. Taką grupą jest najłatwiej manipulować bo widzą w danej władzy jedyne słuszne rozwiązanie i na wszelkie mankamenty będą przymykać oko. ;) Szczególnie, ze Korwin ma zapędy totalitarne.

Widzę nie tylko mnie JKM nie zrobił papki z mózgu :)
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Earth
Earth
  13 Abril 2014
Enkido
Enkido: Widzę nie tylko mnie JKM nie zrobił papki z mózgu :)

Za PO też nie jestem. :D
Po prostu przeraził mnie sposób wypowiedzi, szczególnie biorąc pod uwagę jak silna propaganda ostatnio panuje na JKM i do jak niskich sposobów się odwołują - np te porównania babochłopów od Palikota do młodych dup z prawicy. Jeśli zniżają się do tego poziomu to najlepiej pokazuje jak są zdesperowani i jaką bzdurą są te wszystkie korwinowe gadki o świadomych wyborcach. :)
Enkido
  13 Abril 2014
Earth
Earth: Za PO też nie jestem. :D

A co ja wyglądam na elektorat PO czy jak?

Earth
Earth: Po prostu przeraził mnie sposób wypowiedzi, szczególnie biorąc pod uwagę jak silna propaganda ostatnio panuje na JKM i do jak niskich sposobów się odwołują - np te porównania babochłopów od Palikota do młodych dup z prawicy. Jeśli zniżają się do tego poziomu to najlepiej pokazuje jak są zdesperowani i jaką bzdurą są te wszystkie korwinowe gadki o świadomych wyborcach. :)

JKM mówi to co młodzi chcą usłyszeć, niby jakimiś argumentami to podpiera, ale to są mrzonki. Prawda taka, że jakby wygrali wybory to mielibyśmy gorzej jak za Jarka
Earth
Earth
  14 Abril 2014
Ostatnio edytowany: 1 Enero 1970
Enkido
Enkido: A co ja wyglądam na elektorat PO czy jak?

Przecież nie raz wspominałeś, że jesteś za PO. :) Pamiętam jeszcze jak przekonywałeś, że PO za drugiej kadencji sobie poradzi, bo nie ma co oczekiwać, że za jednej wprowadzą długoterminowe dobre zmiany a za dwóch to już tak. :>

Enkido
Enkido: JKM mówi to co młodzi chcą usłyszeć, niby jakimiś argumentami to podpiera, ale to są mrzonki. Prawda taka, że jakby wygrali wybory to mielibyśmy gorzej jak za Jarka

Nie jestem tego pewna. Jego plusem jest to, że trzyma się swoich poglądów, ale są to poglądy zmierzające właśnie z stronę totalitaryzmu i to bardzo niebezpiecznego, bo z tego co on mówi, to na świecie powinna istnieć tylko rasa panów a resztę należy sukcesywnie eliminować i każdemu nadać miejsce w społeczeństwie w taki sposób jak było to opisane we wszelkich znanych mi antyutopiach, a zdaje mi się, że ludzie którzy go popierają nie zauważają tej kastowej kategoryzacji. Do tego przez te wszystkie lata widocznie nauczył się wpływu na odbiór i jak dojdzie do władzy to na pewno z tego skorzysta.
LeonGrande
LeonGrande
  14 Abril 2014
Ostatnio edytowany: 1 Enero 1970
Earth
Earth: Szczególnie, ze Korwin ma zapędy totalitarne.

Korwin widzi panstwo tak jak ja je widze, bez pederastow bez innych tego typu popaprancow, plus ma calkiem mądre poglądy, ze UE to banda debili. Zapamietaj - tylko ultra skrajna prawica moze wyzwolic ten narod - uratowac go.

Szacun dla Bosaka za akcje "stop tęczy' w Wawie, szkoda ze gestapo ich tak szybko spacyfikowalo ; /

P.s. Grodzka to facet, nie wiem czemu niektorzy upieraja sie ze to kobieta :rotfl:

JKM na premiera !
LeonGrande
LeonGrande
  14 Abril 2014
Earth
Earth: Taką grupą jest najłatwiej manipulować

Nikt mna nie manipuluje, zwyczajnie mam juz dosc tych samych mord w sejmie, ludzi ktorzy nic tam nie robia poza braniem pensji :ziew:

jak chcesz glosuj sobie dalej na PIS/PSL/PEŁO/SLD / RP czy inne odłamy wspomnianych partii , ja mowie pas.
LeonGrande
LeonGrande
  14 Abril 2014
http://www.youtube.com/watch?v=Wj4DjHvT_lc

"My biali ludzie rzadzilismy swiatem, my europejczycy odkrylismy ameryke "