Earth
Earth
  26 Mayo 2013 (pierwszy post)
Czyli temat na dyskusje wszelakie, niekoniecznie związane ze sportem. ;-)

Otwieramy. :zabawa:
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  14 Abril 2014
Earth
Earth: Przecież nie raz wspominałeś, że jesteś za PO. :) Pamiętam jeszcze jak przekonywałeś, że PO za drugiej kadencji sobie poradzi, bo nie ma co oczekiwać, że za jednej wprowadzą długoterminowe dobre zmiany a za dwóch to już tak. :>

Dobry trolling nie jest zły :P

Earth
Earth: Nie jestem tego pewna. Jego plusem jest to, że trzyma się swoich poglądów, ale są to poglądy zmierzające właśnie z stronę totalitaryzmu i to bardzo niebezpiecznego, bo z tego co on mówi, to na świecie powinna istnieć tylko rasa panów a resztę należy sukcesywnie eliminować i każdemu nadać miejsce w społeczeństwie w taki sposób jak było to opisane we wszelkich znanych mi antyutopiach, a zdaje mi się, że ludzie którzy go popierają nie zauważają tej kastowej kategoryzacji. Do tego przez te wszystkie lata widocznie nauczył się wpływu na odbiór i jak dojdzie do władzy to na pewno z tego skorzysta.

Historia XX wieku pokazała nam człowieka trzymającego się swoich poglądów, mającego zapędy totalitarne, wywyższającego jedną rasę nad inną i eliminującego tą drugą, gorszą ;) Dlatego jak podchodziłem do pierwszego tak będę podchodził do JKM

LeonGrande
LeonGrande: Korwin widzi panstwo tak jak ja je widze, bez pederastow bez innych tego typu popaprancow, plus ma calkiem mądre poglądy, ze UE to banda debili.

Gadasz jak typowy moher czy inny ciemnogrodzianin :D

LeonGrande
LeonGrande: gestapo

Mówisz swoi pogonili swoich?
LeonGrande
LeonGrande: zwyczajnie mam juz dosc tych samych mord w sejmie, ludzi ktorzy nic tam nie robia poza braniem pensji
No i co? Na ich miejsce pojawią się nowe mordy które szybko zajarzą, że w tym zamkniętym świecie nie można stawać okoniem, bo szybko i w białych rękawiczkach ich zdyskredytują. Wybory to zmiana świń przy korycie, nic więcej
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  15 Abril 2014
po 1 dziś u Wojewódzkiego : Zimoch 261d, do niego Ziobro, Kot, Kubacki :D

po 2 Leon ma zżartą banię i chyba lubi jarać blanty :ziober2:
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  15 Abril 2014
"Blokady? Jakie blokady? Za mojej władzy żadna nie utrzymałaby się dłużej jak 5 minut. Blokadę bym rozwalił, chłopom poobijał mor­dy, a ciągniki spalił! "

chociaż te działa w wykonaniu Korwina Mikke chciałbym zobaczyć w praktyce :crylol:
bez kitu polski Putin, hejter demokracji i aż dziwne, że ma tyle poparcia bo dawałbym mu 0,00000000000000005 %

te 3% to młodzież z beki dająca na niego po haszyszu i innych dopalaczach, które chcieliby zalegalizować + 2% ludzie po zawodówce/chamy
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  15 Abril 2014
Enkido
Enkido: Gadasz jak typowy moher czy inny ciemnogrodzianin :D

A Ty dalej walisz konia pod Tuska? : D
fap fap plemiel obiecal zielonwa wyspe fap fap : D

LEMING

Enkido
Enkido: No i co? Na ich miejsce pojawią się nowe mordy które szybko zajarzą, że w tym zamkniętym świecie nie można stawać okoniem, bo szybko i w białych rękawiczkach ich zdyskredytują. Wybory to zmiana świń przy korycie, nic więcej

Lepsze nowe prawicowe sily ktore zrobia porzadek w okupowanej polsce niz komuchy i inne tego typu twory.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Leon ma zżartą banię

Czemu?

Janusz powinien dostac swoja szanse na rzadzenie krajem
LeonGrande
LeonGrande
  15 Abril 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: "Blokady? Jakie blokady? Za mojej władzy żadna nie utrzymałaby się dłużej jak 5 minut. Blokadę bym rozwalił, chłopom poobijał mor­dy, a ciągniki spalił! "

Plusik
Enkido
  15 Abril 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: bez kitu polski Putin, hejter demokracji i aż dziwne, że ma tyle poparcia bo dawałbym mu 0,00000000000000005 %te 3% to młodzież z beki dająca na niego po haszyszu i innych dopalaczach, które chcieliby zalegalizować + 2% ludzie po zawodówce/chamy

Witam wśród normalnych d83ddc4d

LeonGrande
LeonGrande: A Ty dalej walisz konia pod Tuska? : D fap fap plemiel obiecal zielonwa wyspe fap fap : D LEMING

Lepiej walić pod Tuska niż spijać to co JKM z pały skapnie ;)
Jeśli masz mnie za kogoś kto wierzy w obietnice wyborcze tego czy innego "polityka" to jesteś w głębokim błędzie ;)

Lepiej być lemingiem niż wspierać faszystę Adiego Mikiego. Jeszcze trochę, a z wyborców KNP (młodzież w wieku 18-25 która nie potrafi sobie poradzić w życiu, bo państwo im nie dało pracy czy czego tam) Janusz utworzy Korwinjugend.
Osobiście nie popieram nikogo.

LeonGrande
LeonGrande: Lepsze nowe prawicowe sily ktore zrobia porzadek w okupowanej polsce niz komuchy i inne tego typu twory.

Leon, czy ty na starość upadłeś na głowę czy jak, że łykasz te farmazony JKM jak młody pelikan? Co jak co ale myślałem, że masz swój rozum. A tu wychodzi mentalność gimba jednak....
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
LeonGrande
LeonGrande
  15 Abril 2014
Enkido
Enkido: Lepiej być lemingiem niż wspierać faszystę Adiego Mikiego

Przez takich jak ty i tobie podobni ten kraj upada ....umiera
nie jestes polakiem jak dla mnie

Enkido
Enkido: Co jak co ale myślałem, że masz swój rozum. A tu wychodzi mentalność gimba jednak....

Polska jako kraj totalitarny bez akceptacji dla innych nacji i innych orientacji, obie te grupy bezwzglednie zwalczac - tak powinna wygladac nowoczesna Polska,a kto uwaza inaczej to zyd albo zdrajca narodu
Enkido
  15 Abril 2014
LeonGrande
LeonGrande: Przez takich jak ty i tobie podobni ten kraj upada ....umiera nie jestes polakiem jak dla mnie

Bo nie popieram popularnego wśród gimbów idioty w muszce? Bicz pliz d83dde02

LeonGrande
LeonGrande: Polska jako kraj totalitarny bez akceptacji dla innych nacji i innych orientacji, obie te grupy bezwzglednie zwalczac - tak powinna wygladac nowoczesna Polska,a kto uwaza inaczej to zyd albo zdrajca narodu

Tak działają muzułmanie...

Po tym wpisie nie mam co kontynuować tej dysputy, pozdro 600
LeonGrande
LeonGrande
  15 Abril 2014

Tak bedzie wygladal kodeks karny
LeonGrande
LeonGrande
  15 Abril 2014
Enkido
Enkido: Bo nie popieram popularnego wśród gimbów idioty w muszce? Bicz pliz

Ten jak to nazywasz "idiota" zmasakrowalby Cie argumentami w 20sek.
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  15 Abril 2014
Kto dzisiaj był 11 godzin w pracy ?

Ja, ja, ja ! Yh.
:ziober2:
Enkido
  15 Abril 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: Kto dzisiaj był 11 godzin w pracy ? Ja, ja, ja ! Yh.

Współczuję, ja dziś na przeciwległym biegunie
MaqdaIena
MaqdaIena
  15 Abril 2014
Enkido
Enkido: Współczuję, ja dziś na przeciwległym biegunie

Jako iż mam wolne od myślenia na dzień dzisiejszy, to czo ? ;D.
Enkido
  15 Abril 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: Jako iż mam wolne od myślenia na dzień dzisiejszy, to czo ? ;D.

No dziś godzin w pracy okrągłe 0, na ulicy Wilczak 53 byłem...
MaqdaIena
MaqdaIena
  15 Abril 2014
Enkido
Enkido: No dziś godzin w pracy okrągłe 0, na ulicy Wilczak 53 byłem..

Aaa.
Czekaj, a co jest pod tym numerem.... ZDM mi się kojarzy tylko ;D.
Nie googluję, wiec pisaj gdzie byłeś ;D.