NuTiiiiii: No widzisz to jeszcze 6 odcinków masz do nadrobienia a dzieje się w każdym :D
Ja dlatego nie daję auta do warsztatów bo widzisz co się dzieje :P jedyne co dobre to często teksty tych gamoni bez matury :
Obejrzałam wszystkie i nadal nie mogę wyjść z szoku ;o.
Masakra.
I w jednym odcinku ta właścicielka warsztatu jak tłumaczyła naprawę, gdzie głupoty gadała totalne, zabić to mało.
Teraz jeszcze bardziej doceniam to miejsce w którym pracuje ;D. W życiu bym nie okłamała klienta, że miał wymieniony cały klakson, kiedy tylko bezpiecznik był wymieniony. No chore.
NuTiiiiii: To uważajcie bo do Was wpadną z usterkami he
A internauci na profilu fb i tvn turbo chcą adresów tych warsztatów co były w programie :
Niech wpadają, u mnie pracują fajni faceci, a nie jakaś chołota, która nawet się nie potrafi poprawnie wysłowić, a gdzie naprawić auto ;D.
I dobrze, powinien ktoś udostępnić adresy takich pseudo warsztatów, bo przez takich ludzie nie mają zaufania do tych naprawdę dobrych, jak Ty ;D.
W ogóle dostałam wczoraj zaproszenia z Auto Landu na wyjazd do Ostródy, na imprezę integracyjną klientów i pracowników tej hurtowni ;D. Atrakcji sporo, alkohol, grille i koncert Maryli Rodowicz

. Ale niestety termin średnio mi pasuje, bo pewnie będę w pracy, a samego biura na dwa blisko dni nie zostawię, bo potem bym się nie odkopała z błędów moich współpracowników ;c.