Earth
Earth
  26 maja 2013 (pierwszy post)
Czyli temat na dyskusje wszelakie, niekoniecznie związane ze sportem. ;-)

Otwieramy. :zabawa:
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  18 kwietnia 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: zobacz np. ten chociaż dla mnie wszystkie dobre i jest ich w sumie niewiele bo 7 - nowy dobry program o motoryzacji http://www.youtube.com/watch?v=pX3BDS2nyN

A se włączę dziś ;D.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Wyzwanie to będę miał do Ciebie odnośnie jednej części do opla, której nigdzie nie mogę załatwić i jakbyś ogarnęła wysyłam trunki do Poznania :D więcej info dam jutro bo dziś maluję jaja :D

Jakiej, jakiej ? Bom ciekawa ;D.
Jutro jestem w pracy również, więc bym mogła poszperać ;D.
:ziober2:
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  18 kwietnia 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: Jakiej, jakiej ? Bom ciekawa ;D. Jutro jestem w pracy również, więc bym mogła poszperać ;D

Osłona termiczna pod tłumik a w zasadzie pod 3 część końcową tłumika do Opla Astry III H.
wydrapałem z niej nr jakiś 11337879 ... mam też fotę, ale dziś bez kitu brak czasu na wrzutkę
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
MaqdaIena
MaqdaIena
  18 kwietnia 2014
Nutek ten program jest boski ;DDD.

Jesu, jakie patałachy pracują w warsztatach, nie wyobrażam sobie by moje chłopaki takie były, albo żebym ja się w taki sposób do klientów odzywała, masakra ;o.

Naprawdę pracuję w genialnym serwisie ;D.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  19 kwietnia 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: Nutek ten program jest boski ;DDD. Jesu, jakie patałachy pracują w warsztatach, nie wyobrażam sobie by moje chłopaki takie były, albo żebym ja się w taki sposób do klientów odzywała, masakra ;o

No widzisz to jeszcze 6 odcinków masz do nadrobienia a dzieje się w każdym :D
Ja dlatego nie daję auta do warsztatów bo widzisz co się dzieje :P jedyne co dobre to często teksty tych gamoni bez matury :D

MaqdaIena
MaqdaIena: Naprawdę pracuję w genialnym serwisie ;D

To uważajcie bo do Was wpadną z usterkami he
A internauci na profilu fb i tvn turbo chcą adresów tych warsztatów co były w programie :D
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
Kombatant
Kombatant
  19 kwietnia 2014
Elo
czy przez fotke mobile na androida mozna wejsc na forumy? nie znalazlem nigdzie zakladki "forum" :woot:
MaqdaIena
MaqdaIena
  19 kwietnia 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: No widzisz to jeszcze 6 odcinków masz do nadrobienia a dzieje się w każdym :D Ja dlatego nie daję auta do warsztatów bo widzisz co się dzieje :P jedyne co dobre to często teksty tych gamoni bez matury :

Obejrzałam wszystkie i nadal nie mogę wyjść z szoku ;o.
Masakra.
I w jednym odcinku ta właścicielka warsztatu jak tłumaczyła naprawę, gdzie głupoty gadała totalne, zabić to mało.
Teraz jeszcze bardziej doceniam to miejsce w którym pracuje ;D. W życiu bym nie okłamała klienta, że miał wymieniony cały klakson, kiedy tylko bezpiecznik był wymieniony. No chore.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: To uważajcie bo do Was wpadną z usterkami he A internauci na profilu fb i tvn turbo chcą adresów tych warsztatów co były w programie :

Niech wpadają, u mnie pracują fajni faceci, a nie jakaś chołota, która nawet się nie potrafi poprawnie wysłowić, a gdzie naprawić auto ;D.

I dobrze, powinien ktoś udostępnić adresy takich pseudo warsztatów, bo przez takich ludzie nie mają zaufania do tych naprawdę dobrych, jak Ty ;D.

W ogóle dostałam wczoraj zaproszenia z Auto Landu na wyjazd do Ostródy, na imprezę integracyjną klientów i pracowników tej hurtowni ;D. Atrakcji sporo, alkohol, grille i koncert Maryli Rodowicz :mrgreen:. Ale niestety termin średnio mi pasuje, bo pewnie będę w pracy, a samego biura na dwa blisko dni nie zostawię, bo potem bym się nie odkopała z błędów moich współpracowników ;c.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  19 kwietnia 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: czy przez fotke mobile na androida mozna wejsc na forumy? nie znalazlem nigdzie zakladki "forum"

Jak ją wprowadzili zainstalowałem żeby to sprawdzić i nie było takiej opcji... i pewnie nic w tym kierunku nie poprawili.

MaqdaIena
MaqdaIena: w jednym odcinku ta właścicielka warsztatu jak tłumaczyła naprawę, gdzie głupoty gadała totalne, zabić to mało. Teraz jeszcze bardziej doceniam to miejsce w którym pracuje ;D. W życiu bym nie okłamała klienta, że miał wymieniony cały klakson, kiedy tylko bezpiecznik był wymieniony. No chore.

Zwłaszcza kobiety tak bajerują co to nie było popsute i wymienione. Najlepszy był ten koleś przy okazji Opla Corsy, wymieni się całą lampę a tą wiesz wypoleruje i na allegro :D

MaqdaIena
MaqdaIena: I dobrze, powinien ktoś udostępnić adresy takich pseudo warsztatów, bo przez takich ludzie nie mają zaufania do tych naprawdę dobrych, jak Ty ;D.

d83ddc4d
mogliby jeszcze jak kiedyś w programie "Usterka" po naprawie wpadać do nich z kamerami

MaqdaIena
MaqdaIena: W ogóle dostałam wczoraj zaproszenia z Auto Landu na wyjazd do Ostródy, na imprezę integracyjną klientów i pracowników tej hurtowni ;D. Atrakcji sporo, alkohol, grille i koncert Maryli Rodowicz

Nie patrzyłbym na nic tylko jechał 261d
Kombatant
Kombatant
  19 kwietnia 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Jak ją wprowadzili zainstalowałem żeby to sprawdzić i nie było takiej opcji... i pewnie nic w tym kierunku nie poprawili.

Fakt, nie ma tej opcji, kichowa aplikacja.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  19 kwietnia 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Fakt, nie ma tej opcji, kichowa aplikacja.

Taka żeby fapnąć poprzez magnes na jakieś pasztety :D
Kombatant
Kombatant
  19 kwietnia 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Taka żeby fapnąć poprzez magnes na jakieś pasztety :D

nie wiem co to jest ten magnes :woot:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  19 kwietnia 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: nie wiem co to jest ten magnes

oglądasz fotki i głosujesz TAK lub NIE, jesli dupeczka też kliknie na Twoją fotkę TAK to coś tam pojawi się magnes i dostaniecie pw ...
ale najpierw wgraj foto :D
Kombatant
Kombatant
  19 kwietnia 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: oglądasz fotki i głosujesz TAK lub NIE, jesli dupeczka też kliknie na Twoją fotkę TAK to coś tam pojawi się magnes i dostaniecie pw .

Czyli potem ustawka na sexy ?
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  19 kwietnia 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Czyli potem ustawka na sexy ?

no tak a po co chodzi się na randki :ziober2:
Kombatant
Kombatant
  19 kwietnia 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: no tak a po co chodzi się na randki

Zeby dobrze zjesc?
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  19 kwietnia 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Zeby dobrze zjesc?

Przy nowo poznanej dziewczynie zjesz zdrowo i mało, nie jak w chacie wielkiego smażonego dzika :D