Reputacja: -168 |
BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
15 Abril 2014
Enkido: WORD, etap drugi, podejście drugie, fail
Aaaaa ;D.
Na czym oblałeś ?
Ale mnie cieszy, że mam ten egzamin za sobą, i pewnie się powtarzam, ale zdanie tego daję największą satysfakcję w życiu ;D.
Reputacja: -1275 |
BluzgometrTM: 17
Enkido
15 Abril 2014
MaqdaIena: Aaaaa ;D.Na czym oblałeś ?Ale mnie cieszy, że mam ten egzamin za sobą, i pewnie się powtarzam, ale zdanie tego daję największą satysfację w życiu ;D.
Nie umiem tymi rzęchami jeździć po prostu. Zadławił mi się 2-3 razy przy starcie, a gdy ruszyłem to wskoczyło czerwone i amen
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Reputacja: -1080 |
BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
17 Abril 2014
ale forum pada, słabo z frekwencją na maksa
po świętach od wtorku - piątku będę w Sochaczewie może ktoś będzie w pobliżu to zapraszam do Chopina :D
a druuga okazja to od połowy do końca maja - USTKA napiedalamy
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Reputacja: -168 |
BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
17 Abril 2014
Enkido: No właśnie dlatego napisałem o rzęchach. Ja mu w gaz, a on mi zgasł. A w sobotę jeździłem 2 h i ani razu nie zgasł, jak przez 90% całego kursu zresztą
Jakbyś dodał odpowiednio gazu to by nie zdechł ;D.
A tak serio, to pewnie miałeś pecha :). Następnym razem więc Ci się uda !
NuTiiiiii: po świętach od wtorku - piątku będę w Sochaczewie może ktoś będzie w pobliżu to zapraszam do Chopina :D
a druuga okazja to od połowy do końca maja - USTKA napiedalam
NuTiiiiii
17 Abril 2014
MaqdaIena: A Poznań kiedy ?
Muszę szukać tam nowych znajomości bo mój przyjaciel uciekł od Was, ma zamiar budować się na wsi nieopodal Białogardu czy gdzieś :D
Także tego :D
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
NuTiiiiii
17 Abril 2014
MaqdaIena: Także tego, że nic z tego ;D
Arka awansuje do T-mobajl to wpadnę z kumplami na mecz, oni fanatycy to będą jechać a ja żeby sobie z nimi wypić bo w sumie śledzi nie lubię :D