Earth
Earth
  26 maja 2013 (pierwszy post)
Czyli temat na dyskusje wszelakie, niekoniecznie związane ze sportem. ;-)

Otwieramy. :zabawa:
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  10 kwietnia 2014
czołem Patrycjo, co tam w akademikach ? :D
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
Earth
Earth
  10 kwietnia 2014
A spać powoli będzie trzeba iść, ale wcześniej serial lub książka. Trudny wybór. :D
A co tam na poligonach?
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  10 kwietnia 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Cze Rex no właśnie coś ostatnio Cię mało było - frekwencja niska jak moja gdy na poligonach jestem :D co tam nowy lap ?

a no spalił mi się laptop i przez tydzień tak bywałem z doskoku , ale dziś kupiłem se nowy
właśnie staram się ogarniać win 8
i już rozmyślam w co tu se pyknąć ,
miałem dylemat czy kupic fife czy FM i nie kupiłem nic na razie
Earth
Earth: Dobry wieczór. :)

Patrysiuuuuu
...Ignorance is bliss...
Earth
Earth
  10 kwietnia 2014
RexMundi
RexMundi: Patrysiuuuuu

Kamiluśśś :D
RexMundi
RexMundi
  10 kwietnia 2014
miało być dobry wieczór ale zapomniałem :P
...Ignorance is bliss...
Earth
Earth
  10 kwietnia 2014
Tak też było okej :D
RexMundi
RexMundi
  10 kwietnia 2014
ogólnie ehhh ... przepadły mi wszystkie filmy :zly:

kurde nie pamiętam co miałem do oglądania
...Ignorance is bliss...
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  10 kwietnia 2014
Earth
Earth: A spać powoli będzie trzeba iść, ale wcześniej serial lub książka. Trudny wybór. :D A co tam na poligonach?

Myślalem, że tam coś opijacie czy coś - w rmf cały czas mówioo że studenci od czwartku już melanżują do rana.
Poligony zaczynają się w połowie maja :)

RexMundi
RexMundi: a no spalił mi się laptop i przez tydzień tak bywałem z doskoku , ale dziś kupiłem se nowy właśnie staram się ogarniać win 8 i już rozmyślam w co tu se pyknąć , miałem dylemat czy kupic fife czy FM i nie kupiłem nic na razie

Ale jak spalił? pożar domu czy padł z powodu zabrudzenia radiatora itd czyli po prostu z braku czyszczenia :D
no FIFA zawsze dobra do pogrania, ale nasz level to menadżer :)

Daj znać jak tam win 8, wszyscy mówią, że lipa ale póki sam go nie będę miał to nie oceniam

RexMundi
RexMundi: ogólnie ehhh ... przepadły mi wszystkie filmy

250zł dysk przenośny 1TB 261d
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
Earth
Earth
  10 kwietnia 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Myślalem, że tam coś opijacie czy coś - w rmf cały czas mówioo że studenci od czwartku już melanżują do rana. Poligony zaczynają się w połowie maja :)

:rotfl: Ja jestem trochę inna. :D
Ah, no to gdziekolwiek jesteś. :ninja:
RexMundi
RexMundi
  10 kwietnia 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Ale jak spalił? pożar domu czy padł z powodu zabrudzenia radiatora itd czyli po prostu z braku czyszczenia :D no FIFA zawsze dobra do pogrania, ale nasz level to menadżer :) Daj znać jak tam win 8, wszyscy mówią, że lipa ale póki sam go nie będę miał to nie oceniam

się wziął i już nie włączył
ale to był stary złom
czas najwyższy było kupic coś nowego

no na razie tak sam nie wiem , nie mam zbytnio czasu by na spokojnie zobaczyć ..zwłaszcza ten system metro czy co to tam jest
oddaliłem po prostu pulpit i teraz aktualizuje swoje pierdoły potrzebne do życia :)
no pykałem trochę na x360 w fife i w sumie pograłbym a z drugioej strony .. FM :zakochany:
...Ignorance is bliss...
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  10 kwietnia 2014
Earth
Earth: Ja jestem trochę inna. :D

Gdybym mieszkał w tym akademiku wyciągnąłbym Cię na potańcówę i party :D
Ehhh zawsze chciałem studiować dziennie i mieszkać w akademiku wiecznej melanżowni wiecznego studenta a tak przeżyłem zaoczne to nie to samo gdy szybko w niedzielę po zajęciach pędzisz do chaty bo w pon do roboty :/

RexMundi
RexMundi: się wziął i już nie włączył ale to był stary złom czas najwyższy było kupic coś nowego no na razie tak sam nie wiem , nie mam zbytnio czasu by na spokojnie zobaczyć ..zwłaszcza ten system metro czy co to tam jest oddaliłem po prostu pulpit i teraz aktualizuje swoje pierdoły potrzebne do życia :) no pykałem trochę na x360 w fife i w sumie pograłbym a z drugioej strony .. FM

Fajnie teraz taka podjarka nowym sprzętem i pewność, że wszystko śmignie na maksymalnych ustawieniach. Jest kilka pozycji, w które bym pograł jak np. FM ale kurde trzeba z domu wyjść czasem :rotfl:
dlatego nic nie instaluję, teraz remonty a nie komputery
Earth
Earth
  10 kwietnia 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Gdybym mieszkał w tym akademiku wyciągnąłbym Cię na potańcówę i party :D Ehhh zawsze chciałem studiować dziennie i mieszkać w akademiku wiecznej melanżowni wiecznego studenta a tak przeżyłem zaoczne to nie to samo gdy szybko w niedzielę po zajęciach pędzisz do chaty bo w pon do roboty :/

Tu nie ma imprez, to dziwny akademik. :ninja:
I chyba mnie nie ciągnie do tego, chadzam raz na jakiś czas jak mnie najdzie a i to raczej w Waw niż w Lbn :D
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  10 kwietnia 2014
Earth
Earth: Tu nie ma imprez, to dziwny akademik.

To już lepiej bawią się w seminarium :D

Earth
Earth: I chyba mnie nie ciągnie do tego, chadzam raz na jakiś czas jak mnie najdzie a i to raczej w Waw niż w Lbn :D

Ale takie imprezy studenckie gdzie browar po 8 zniżkach kosztuje 1,5zł i w tle leci Zabili mi żółwia ? :D
Earth
Earth
  10 kwietnia 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: To już lepiej bawią się w seminarium :D

Zapewne porównywalnie. Wspominałam, że czuję powołanie na zakonnicę! (:D)

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Ale takie imprezy studenckie gdzie browar po 8 zniżkach kosztuje 1,5zł i w tle leci Zabili mi żółwia ? :D

W Warszawce do moich znajomych przychodzi dużo fajnych ludzi i fajnie jest wtedy, albo jakiś grill, czy jedziemy nad Wisłe, albo latem wyjeżdżamy gdzieś pod namioty.. Rok temu na majówkę pojechaliśmy sobie nad morze. :D
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  10 kwietnia 2014
Earth
Earth: Zapewne porównywalnie. Wspominałam, że czuję powołanie na zakonnicę! (:D)

nie wiem co napisać :rotfl:

Earth
Earth: W Warszawce do moich znajomych przychodzi dużo fajnych ludzi i fajnie jest wtedy, albo jakiś grill, czy jedziemy nad Wisłe, albo latem wyjeżdżamy gdzieś pod namioty.. Rok temu na majówkę pojechaliśmy sobie nad morze. :D

oo to na plus, namioty i morze rewelka d83ddc4d