Earth
Earth
  26 maja 2013 (pierwszy post)
Czyli temat na dyskusje wszelakie, niekoniecznie związane ze sportem. ;-)

Otwieramy. :zabawa:
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  8 kwietnia 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: Wyobrażam sobie, że większość kobiet albo nie ma miejsca w portfelu na dowód, albo zmienia często torebki i by go nie zapomnieć, to wrzuca do auta ;D.

Pewnie tak, bo inaczej jak to tłumaczyć.

MaqdaIena
MaqdaIena: Tja, na żyletki by ją przerobili ;D. Mi się moja wizualnie podoba bardzo, nie potrzebuje zmian żadnych ;D

Nie takie rzęchy stawiają na nogi a jakby nie dali rady to by silnik i bak zalali wodą i sprzedali na złomie za 1tys złotych :D
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  8 kwietnia 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Nie takie rzęchy stawiają na nogi a jakby nie dali rady to by silnik i bak zalali wodą i sprzedali na złomie za 1tys złotych :D

;o, jak śmiesz moją Mazdę tak nazywać ?!
W ogóle naprawdę nie wiem skąd się u Was to wzięło, że jeżdżę trupem ;c.
Pewnie za dużo gadam o usterkach ;D.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Pewnie tak, bo inaczej jak to tłumaczyć.

Nie wiem ;D.
Ja mam to jedno wytłumaczenie ;D.
I wiem, że jak Młody w końcu naprawi swój motor to dowód rej.wraca do mojego portfela ;D.
:ziober2:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  8 kwietnia 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: ;o, jak śmiesz moją Mazdę tak nazywać ?! W ogóle naprawdę nie wiem skąd się u Was to wzięło, że jeżdżę trupem ;c. Pewnie za dużo gadam o usterkach ;D.

No co chwile coś masz popsutego :rotfl:
MaqdaIena
MaqdaIena: wiem, że jak Młody w końcu naprawi swój motor to dowód rej.wraca do mojego portfela ;D.

jazda bez dokumentu to tylko 5 dyszek :D
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
MaqdaIena
MaqdaIena
  8 kwietnia 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: No co chwile coś masz popsutego

Nie popsutego, ale zużytego, a to róznica :rotfl:.

Poprzedni właściciel pewnie nigdy nie był w warsztacie nią, zatem co chwilę u mnie coś wyłazi ;D.
A są to normalne rzeczy eksploatacyjne no ;D.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: jazda bez dokumentu to tylko 5 dyszek :D

Dlatego jak nie miałam przeglądu, to jeździłam bez dokumentów w ogóle , lepsze to niż odholowanie na parking policyjny z powodu braku pieczątki od skp ;D.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  8 kwietnia 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: Nie popsutego, ale zużytego, a to róznica . Poprzedni właściciel pewnie nigdy nie był w warsztacie nią, zatem co chwilę u mnie coś wyłazi ;D. A są to normalne rzeczy eksploatacyjne no ;D

jo jo :D
MaqdaIena
MaqdaIena: Dlatego jak nie miałam przeglądu, to jeździłam bez dokumentów w ogóle , lepsze to niż odholowanie na parking policyjny z powodu braku pieczątki od skp ;D.

bogatych stać widzę :D

oka idę na Kubę W i Chylińska popatrzeć d83ddc4b
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  9 kwietnia 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Janowicz to jeden z większych debili jakich widziałem :P

Dlaczego? Bo powiedział głośno to co każdy myśli? Dobrze pocisnął tym pismakom, szacun dla niego
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
kuba92762
kuba92762
  9 kwietnia 2014
Enkido
Enkido: Dlaczego? Bo powiedział głośno to co każdy myśli? Dobrze pocisnął tym pismakom, szacun dla niego
On nie jest od tego, żeby wylewać takie żale po porażce z kelnerem (wygranie Szlema juniorskiego nic nie znaczy na seniorskim poziomie). Wyobrażasz sobie, że po dzisiejszym meczu Mkhitarian mówi: Oczekiwania to może mieć trener, mama, tata, a nie wy. Siedzicie i krytykujecie. Sami wyjdzie na boisko" ? Fani są od tego, żeby wymagać, tym bardziej kiedy reprezentuje barwy narodowe. I niech nie pieprzy o tym, że trenował w szopie, bo każdy widział warunki w jakich trenował i w porównaniu do Djokovica, to miał hotelik 5 gwiazdkowy. Szkoda, że nie wspomniał o kilkunastotysięcznej dotacji z fundacji ds walki z narkotykami, która chyba na coś innego powinna poświęcać pieniądze.
Jest ebaną gwiazdeczką od najmłodszych lat. Mam historię opowiedzieć, której mój koleś był świadkiem jako facet, który pisze na codzień dla portalu tenisowego? Już śpieszę. Był turniej w Polsce na którym Janowicz grał oczywiście. NA świecie nic nie znaczył więc hulał po Polsce i miał zaparkowane auto, a obok niego stanął inny facet, a wiadomo jak się parkuje w takich zatłoczonych miejscach. Dość blisko siebie, ale jakoś nikt nie ma problemu, a z tego co słyszałem JJ miał tam metr przestrzeni co najmniej. I akurat koleś wychodził z samochodu, gdy Janowicz szedł do swojego i teraz najlepsze. Janowicz do tego kolesia "Nie umiesz parkować pedale? Ty wiesz kim ja ku**a jestem?" Powiedział facet bez żadnych osiągnięć. Nie trzeba być wielkim znawcą, żeby wiedzieć, że mu odebało, a to, że próbuje upodabniać się do McEnroe'a jest żałosne. McEnroe coś osiągnał, a JJ doszedł do finału, w którym poza Murrayem (mecz życia) z nikim nie wygrał, a na Wimbledonie poodpadali mu wszyscy najlepsi szybciej i wiadomo z kim grał o ten półfinał: z wybitnym Kubotem. JJ to taka ciut lepsza wersja Ivo Karlovica i pora przestać się łudzić, że wejdzie do TOP 10. Na tą chwilę, młodszy chyba nawet Raonić pomiata takim Janowiczem z uśmiechem na twarzy.
Enkido
  9 kwietnia 2014
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970
Konto usunięte
Konto usunięte: On nie jest od tego, żeby wylewać takie żale po porażce z kelnerem (wygranie Szlema juniorskiego nic nie znaczy na seniorskim poziomie).

Może, ma do tego prawo tak jak kibice do krytyki. Mądrze powiedział, że jak jest dobrze to pismaki przydupasy są z nimi, a jak źle to ich atakują. Trener kadry też dobrze powiedział z tym tytułem "Przegrany finał". Myślenie, że jak ktoś jest najlepszym na świecie juniorem to w starciu z seniorami nie ma szans jest błędne.

Konto usunięte
Konto usunięte: Fani są od tego, żeby wymagać, tym bardziej kiedy reprezentuje barwy narodowe.

Fani tak, o kibicach nic nie mówił przecież. Swoje słowa kierował do tych dziennikarzyn marnej reputacji i bardzo dobrze im powiedział

Konto usunięte
Konto usunięte: I niech nie pieprzy o tym, że trenował w szopie, bo każdy widział warunki w jakich trenował i w porównaniu do Djokovica, to miał hotelik 5 gwiazdkowy.

Nawiązał tu do sytuacji w Polsce gdzie praktycznie każdy sport niszowy ma bardzo mierną bazę treningową

Konto usunięte
Konto usunięte: Szkoda, że nie wspomniał o kilkunastotysięcznej dotacji z fundacji ds walki z narkotykami, która chyba na coś innego powinna poświęcać pieniądze.

Co to jest kilkanaście tysięcy w tym sporcie :D Zdaj sobie sprawę jak nikłe pieniądze przeznaczane są na tenis z budżetu. Jak bardzo zadłużyli się jego rodzice żeby mógł realizować swoje marzenie i spełniać ambicje.
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Enkido
  9 kwietnia 2014
"- Jerzy jest osobą z charakterem. Widać u niego nerwy na korcie i poza nim. Wybuchnął po meczu. Ja znam to uczucie, dlatego zawsze czekam pół godziny, godzinę przed wypowiedzią. Troszkę miał racji. Co by było, gdybym ja dziś przegrała? Zostałabym zrównana z ziemią. Takie są polskie media. Kiedy się wygrywa, wszystko jest cacy. Kiedy się przegrywa - jest zjazd w dół - powiedziała Radwańska.

Wspomniała, że jej warunki do treningu przed laty też były trudne.

- Trenowałam w starych, zimnych balonach, gdzie było zero stopni i śmierdziało gazem. Tak było przez 10-12 lat. Teraz jest coraz lepiej - zakończyła."
kuba92762
kuba92762
  9 kwietnia 2014
Przecież to logiczne, że osoba ze środkowiska tenisowego będzie go bronić. Tak samo ja mogę zacytować tutaj wypowiedź Blanika, czy Siódmiaka :)
kuba92762
kuba92762
  9 kwietnia 2014
Enkido
Enkido: Może, ma do tego prawo tak jak kibice do krytyki

Nie ma prawda do wyrażania krytyki w ten sposób, tym bardziej, że jest idolem i wzorem dla wielu gówniarzy, którzy chcieliby być tacy jak on. Jakoś Hewitt, Agassi, nawet Federer, który w czasach juniorskich miał gorącą głowę i potrafił na korcie też rzucić sobie wiązanke pod nosem nigdy nie powiedziałby czegoś takiego na konferencji.
Enkido
Enkido: Fani tak, o kibicach nic nie mówił przecież. Swoje słowa kierował do tych dziennikarzyn marnej reputacji i bardzo dobrze im powiedział

Dziennikarze też mogą być fanami. To logiczne, że wypytują się o przyczyny porażki. Przecież nie mogą poklepywać go po plecach po porażce w której reprezentuje kraj, tym bardziej, że gra z nierozwiniętym nawet do końća fizycznie nastolatkiem. Nie grał z Federerem.
Enkido
Enkido: Nawiązał tu do sytuacji w Polsce gdzie praktycznie każdy sport niszowy ma bardzo mierną bazę treningową

Tenis ma bardzo dobrą bazę treningową. Jest po prostu elitarnym i drogim sportem i jego rodzice inwestując w niego doskonale zdawali sobie z tego sprawę.
Enkido
Enkido: Co to jest kilkanaście tysięcy w tym sporcie :D Zdaj sobie sprawę jak nikłe pieniądze przeznaczane są na tenis z budżetu. Jak bardzo zadłużyli się jego rodzice żeby mógł realizować swoje marzenie i spełniać ambicje.

Nie zmienia to faktu, że te pieniądze powinny pójść na pomoc potrzebującym. Wydaje mi się, że ćpun większej pomocy potrzebuje niż Janowicz, który za te pieniądze pojechał sobie na wycieczkę nie do Sopotu, a do Berlina. O zadłużeniu już wspomniałem. Doskonale wiedzieli w co się ładują. Teraz ma to z nawiązką. Poza tym, to my po części też go utrzymujemy (wliczając w to dziennikarzy, którzy też grywają w tenisa rakietami z logo firmy, która sponsoruje Janowicza, czy kupując te pierdy z Atlasa), więc na jego miejscu bym następnym razem trzymał język za zębami i zastanowił się nad tym jak bardzo jest tępy.
MaqdaIena
MaqdaIena
  10 kwietnia 2014
Dzizys, od dwóch godzin wybieram kolor farby do ścian sypialni i materiał do obicia gigantycznego narożnika, no i dupa, nie wybrałam nic ;c.
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  10 kwietnia 2014
wróciłem ;d

z nowym sprzętem :banan:
...Ignorance is bliss...
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  10 kwietnia 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: Dzizys, od dwóch godzin wybieram kolor farby do ścian sypialni i materiał do obicia gigantycznego narożnika, no i dupa, nie wybrałam nic ;c

Heh Magdo ja kupiłem mieszkanie z rynku pierwotnego wiesz co mam za jazdy, farby, panele, kafelki, parapety itp itd
na razie w 95% do łazienki wsio kupiłem ale też już z 3 tyg wybieram wybieram, codziennie co innego mi się i młodej podoba

RexMundi
RexMundi: wróciłem ;d z nowym sprzętem

Cze Rex no właśnie coś ostatnio Cię mało było - frekwencja niska jak moja gdy na poligonach jestem :D
co tam nowy lap ?
Earth
Earth
  10 kwietnia 2014
Dobry wieczór. :)