Earth
Earth
  26 мая 2013 (pierwszy post)
Czyli temat na dyskusje wszelakie, niekoniecznie związane ze sportem. ;-)

Otwieramy. :zabawa:
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  27 марта 2014
Wrzucam skrina mojej wypowiedzi, gdyż fotka postanowiła mi uniemożliwić wrzucenia normalnego posta :wtf:.
:ziober2:
Earth
Earth
  27 марта 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: mal

ok :|

:D rozumiem. Mi się jakoś to zastało i nie wiem nawet skąd wzięło. Chyba Wiadomek kiedyś to forsował. :D

W sumie jak na to patrzę teraz to jakoś dużo spokojniej do tego podchodzę, ale przeczytanie książek dużo daje do jarania się, bo jest troche z innej perspektywy gdzie się można zżyć z bohaterami. No chyba, że jednak szybciej umrą. ;d

Łoł, uwielbiam genialne sny, więc wierzę, że dają energię i nawet na cały dzień. :DD

Jako, że uznałam, że czas się wziąć za siebie to idę chodzić/biegać! Odpiszę później, papa! :)
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  27 марта 2014

hihi suka grzecznie leży na boku :D

Magdo beemkę byśmy jeszcze wyklepali nie :ziober2:
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
shooter112MOD
Earth
Earth
  27 марта 2014
Nutek nie nabijaj się, podobno całkowicie był tam zablokowany ruch cały dzien. :D Dobrze, że dziś wolne miałam. :D

___
Wieczorne spacerowanie najlepsze. :3
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  28 марта 2014
Earth
Earth: Nutek nie nabijaj się, podobno całkowicie był tam zablokowany ruch cały dzien. :D Dobrze, że dziś wolne miałam. :D

oo to Twoje rewiry :D

---
to sobie esa wysłałem do tego filmu online, miało być 2,44zł a poszło ponad 30 zł :ninja:
kuvyyyy jedne oszuści, mój adwokat już to ogarnia
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  28 марта 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: o sobie esa wysłałem do tego filmu online, miało być 2,44zł a poszło ponad 30 zł

d83dde02

Ty sie lepiej upewnij że w regulaminie nie będzie że wyślą Ci jeszcze kilka filmików i za każdy policzą po 30 zł :lol:
...Ignorance is bliss...
Earth
Earth
  28 марта 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: oo to Twoje rewiry :D

Owszem, myślałam, że wstawiłeś to z premedytacją. :ninja:

RexMundi
RexMundi: y sie lepiej upewnij że w regulaminie nie będzie że wyślą Ci jeszcze kilka filmików i za każdy policzą po 30 zł

Dokładnie. :) I to nie jest zabawne, to przestępstwo kurna.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  28 марта 2014
RexMundi
RexMundi: y sie lepiej upewnij że w regulaminie nie będzie że wyślą Ci jeszcze kilka filmików i za każdy policzą po 30 z

Zobacz jacy naciągacze yebani, jeszcze były 2 nr do wybrania. Ten 92550 to ponad 30zł bo aktywacja konta na 24 miesiące, ten drugi na rok więc taniej.

W regulaminie to było tylko kto by to czytał.

Jak przy instalce gry żeby nacisnąć next i instaluj zaakceptujesz nawet, że połkniesz swoje gówno - wszystko na nieświadomce.
Yebać ich, szkoda 3 dych bo bym bet załadował - ale mam nauczkę nic nie wysyłać a Was ostrzegam :)

Earth
Earth: Owszem, myślałam, że wstawiłeś to z premedytacją

A właśnie nie :P
przyznaj się, że byłaś za kółkiem w BMW :D
Earth
Earth
  28 марта 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: W regulaminie to było tylko kto by to czytał.

Oj Nutek, po tych aferach z pobieraczkami, po spamingu na fotce z dziwnymi rzeczami powinieneś być bardziej czujny. Ale teraz już chyba będziesz. :D

NuTiiiiii
NuTiiiiii: A właśnie nie :P przyznaj się, że byłaś za kółkiem w BMW :D

Ja nie mam prawka. ;D Choć samochodem już jeździłam nie raz i robię spokojnie manewry z jakimi mają problemy ci co już zdali ;D
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  28 марта 2014
Earth
Earth: Oj Nutek, po tych aferach z pobieraczkami, po spamingu na fotce z dziwnymi rzeczami powinieneś być bardziej czujny. Ale teraz już chyba będziesz. :D

Mało tego, teraz ja wymyśle taki serwis i odrobię z nawiązką :D

Earth
Earth: Ja nie mam prawka. ;D Choć samochodem już jeździłam nie raz i robię spokojnie manewry z jakimi mają problemy ci co już zdali ;D

No proszę, teraz te nowe egzaminy zdać, zwłaszcza testy to ponoć masakra.
Earth
Earth
  28 марта 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Mało tego, teraz ja wymyśle taki serwis i odrobię z nawiązką :D

Tylko uważaj by odpowiednio napisać regulamin co by nikt się nie doczepił. :D

NuTiiiiii
NuTiiiiii: No proszę, teraz te nowe egzaminy zdać, zwłaszcza testy to ponoć masakra.

No wiem właśnie, ale trudno, jak się przyłożę to znam, a na razie nie mam ani kasy ani tyle czasu na to więc się nie zabieram. :)

Also, jakby u kogoś w firmie był potrzebny jakiś zdalny pracownik SEO to prosz o info :ninja:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  28 марта 2014
Earth
Earth: Tylko uważaj by odpowiednio napisać regulamin co by nikt się nie doczepił. :D

Nie będzie regulaminu, ewentualnie po chińsku :D

Earth
Earth: No wiem właśnie, ale trudno, jak się przyłożę to znam, a na razie nie mam ani kasy ani tyle czasu na to więc się nie zabieram. :)

Kobita musi mieć prawko żeby swojego faceta odwozić do domu po rodzinnych dżamprezach :D
Earth
Earth
  28 марта 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Nie będzie regulaminu, ewentualnie po chińsku :D

To szybciej wylądujesz w pierdlu niż coś zarobisz. :D

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Kobita musi mieć prawko żeby swojego faceta odwozić do domu po rodzinnych dżamprezach :D

Mhm, oczywiście. :D Poza tym jak na razie nie mam tego problemu. :D
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  28 марта 2014
Earth
Earth: To szybciej wylądujesz w pierdlu niż coś zarobisz. :D

Spoko, jak coś metalowy kubek już mam :D
Earth
Earth: Mhm, oczywiście. :D Poza tym jak na razie nie mam tego problemu. :D

Nie znasz dnia ani godziny :)