Earth
Earth
  26 maja 2013 (pierwszy post)
Czyli temat na dyskusje wszelakie, niekoniecznie związane ze sportem. ;-)

Otwieramy. :zabawa:
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  22 marca 2014
co ta Magdalena wyprawia

A ja dziś sobie w Punciaku wymieniłem olej i filtry - cena 90 zł + 6 specjali he he :D
to mi się podoba a nie w skodzie sam olej 250 zł
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  22 marca 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Magda, jak znajdę pokój do wynajęcia na dniach to zaczynam pracę w Feniksie :
Ou, dawno mnie tam nie było ;D, będę miała więc pretekst ;D.Piszesz o tym na Starym Rynku ofkors ?
LeonGrande
LeonGrande: Chcesz zamieszkac w warsztacie?.siadlo Ci widze na łepetyne
Sam masz łepetynę Chamie !
Wysyłaj mi lepiej dzisiaj gole... bo wybywam za Poznań, gdzie nawet netu nie ma ;c
NuTiiiiii
NuTiiiiii: sam olej 250 zł
Skoro lałeś Castrola Edge 5w30 pewnie to nic dziwnego, że taka cena :D
:ziober2:
Gutek909
Gutek909
  22 marca 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: Ou, dawno mnie tam nie było ;D, będę miała więc pretekst ;D.Piszesz o tym na Starym Rynku ofkors ?

oczywiście :D właśnie się biorę za dzwonienie po ogłoszeniach wynajmu :D
Gutek909
Gutek909
  22 marca 2014
Earth
Earth: I bedo romanse? :zazdrosna::-D

ja tam nie będę miał czasu na romanse :D
Kombatant
Kombatant
  22 marca 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: Sam masz łepetynę Chamie ! Wysyłaj mi lepiej dzisiaj gole... bo wybywam za Poznań, gdzie nawet netu nie ma ;c

Łepetyna - to chamskie okreslenie ? :wtf:

Czyli ze gole dla Lechii? :ziober2:
MaqdaIena
MaqdaIena
  22 marca 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Łepetyna - to chamskie okreslenie ? Czyli ze gole dla Lechii?

Dzisiaj tak ! :ninja:.

Odwołuję prośbę, Antszej mi będzie wysyłał ! Chyba :rotfl:.
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  22 marca 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: Wysyłaj mi lepiej dzisiaj gole... bo wybywam za Poznań, gdzie nawet netu nie ma ;c

Będę oglądał to mogę Ci wysyłać jeśli chcesz
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
MaqdaIena
MaqdaIena
  22 marca 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: oczywiście :D właśnie się biorę za dzwonienie po ogłoszeniach wynajmu :D

Ej Gutek....moja znajoma wynajmuje obecnie w sumie dom cały, piętrowy, duży... od dość dawna szuka kogoś, bo dwa pokoje stoją puste ;D.
Może dać Ci na nią namiary ? Dom ma ogród, bla bla...kasa nie jest duża na pewno za wynajem, kuchnia wiadomo, dwie łazienki. Minusem pewnie by było to, że jest na obrzeżach miasta, ale do centrum masz z 18 minut tramwajem ;D.

Enkido
Enkido: Będę oglądał to mogę Ci wysyłać jeśli chcesz

Nie skasowałeś mojego numeru ? :ziober2:.

W ogóle ahahhahaha.... jak wracałam do domu to musiałam wskoczyć do bankomatu, zaparkowałam u mnie dość nielegalnie... wyłażę z samochodu, patrzę, a w Transporterze nieoznaczonym mnóstwo policjantów ;c. Już się zaczęli ustawiać, bo kibice gości przyjeżdżają do nas... się wystraszyłam, że mi mandata wlepią za podwójną ciągłą itd, ale na szczęście się do siebie pouśmiechaliśmy i no :rotfl:.
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  22 marca 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: Nie skasowałeś mojego numeru ? .

Myślę, że mam go na drugiej karcie, tylko nie wiem czy aktualny :P
Jakbyś chciała relację to nie ma problemu, Twoja decyzja
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Gutek909
Gutek909
  22 marca 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: Ej Gutek....moja znajoma wynajmuje obecnie w sumie dom cały, piętrowy, duży... od dość dawna szuka kogoś, bo dwa pokoje stoją puste ;D. Może dać Ci na nią namiary ? Dom ma ogród, bla bla...kasa nie jest duża na pewno za wynajem, kuchnia wiadomo, dwie łazienki. Minusem pewnie by było to, że jest na obrzeżach miasta, ale do centrum masz z 18 minut tramwajem ;D.

te 18 minut jeszcze da się przeżyć :P możesz się najpierw dowiedzieć jaka kasa ? :P wiesz ja tak szukam w granicach 500-600 zł na miesiąc..
Kombatant
Kombatant
  22 marca 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: Odwołuję prośbę

Macie i tak farta, ze reszta ekip gra piach i macie nadal szanse na 2 miejsce
MaqdaIena
MaqdaIena
  22 marca 2014
Enkido
Enkido: Myślę, że mam go na drugiej karcie, tylko nie wiem czy aktualny :P Jakbyś chciała relację to nie ma problemu, Twoja decyzja

Chcę, bo nie wiem czy na innych mogę liczyć, a numeru nie zmieniłam.

Konto usunięte
Konto usunięte: te 18 minut jeszcze da się przeżyć :P możesz się najpierw dowiedzieć jaka kasa ? :P wiesz ja tak szukam w granicach 500-600 zł na miesiąc

Do pętli tramwajowej masz jakieś 3 minuty pieszo ;D, i bym Ci nawet napisała chętnie jakie tramwaje odjeżdzają z niej, ale nie wiem ;D. Do centrum na pewno jakiś jest bezpośredni ;D. Do mnie masz 3km pieszo :ziober2:.
Co do ceny, to nie chcę skłamać, ale wydaje mi się, że Marta płaci jakieś 450 zeta plus pewnie opłaty, ale to bym się musiała dowiedzieć.
Świetne tam jest to, że naprawdę masz dużą swobodę, właścicielka siedzi ogólnie na stałe w dojczlandii, przyjeżdza rzadko... a cena za wynajem jest taka niska, bo ona oczekuje dbania o dom i ogród jak o własny, wiesz koszenie trawy wchodzi w grę latem i takie tam ;D. Soł pytać się o więcej szczegółów ?;D.

Konto usunięte
Konto usunięte: Macie i tak farta, ze reszta ekip gra piach i macie nadal szanse na 2 miejsce

Nie lubię Cię zgryźliwego ;c.
Gutek909
Gutek909
  22 marca 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: . Soł pytać się o więcej szczegółów ?;D.

tak, pytaj :P Ładna znajoma ? :ziober2:
MaqdaIena
MaqdaIena
  22 marca 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: tak, pytaj :P Ładna znajoma ?

Powiem Ci, że bardzo nawet ;D. I ma fajne cycki :rotfl:.
Ale zajęta przez mojego najlepsiejszego kumpla ;D.
MaqdaIena
MaqdaIena
  22 marca 2014
Gutek ! 500 zł już z opłatami ! ;D.
Jak chcesz podam Ci numer do Marty, i się z nią ugadasz na oględziny ;D. Albo daj cynka na pw, to chociaż Ci napiszę o jakiej dzielnicy mówimy ;D.