Earth
Earth
  26 maja 2013 (pierwszy post)
Czyli temat na dyskusje wszelakie, niekoniecznie związane ze sportem. ;-)

Otwieramy. :zabawa:
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  17 marca 2014
Earth
Earth: Wyczuwam dużo emocji, ktoś mocno podpadł. Pewnie sobie przypomnę o tym kawałku kiedyś. :)

No własnie, że nie ;D.
Słowa totalnie mnie nie interesują, muzyka świetna, i no.
:ziober2:
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  17 marca 2014
LeonGrande
LeonGrande: Jesteśmy Anonymous Ukraine

Akcja kierowana z Moskwy, pozdro
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Earth
Earth
  17 marca 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: No własnie, że nie ;D. Słowa totalnie mnie nie interesują, muzyka świetna, i no.

Kurdę, ostatnio ciągle coś źle wyczuwam :C
Mi sie ten zespół kojarzy z tymi wszystkimi "emo" co wyszły pewnego czasu, jak np też 30stm, jakoś w jednym czasie wszystkie zaczęły być popularne, stąd trochę jestem uprzedzona, ale walczę z tym. :D
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  17 marca 2014
Enkido
Enkido: Akcja kierowana z Moskwy, pozdro

Gowno prawda, jakbys choc troche mial wiedzy to bys wiedzial kto teraz "rzadzi" Ukrainą, co za ludzie.

Absolutnie pod zadnym pozorem nie pomagać, przyniesie to nam wiecej szkody niz korzysci.
MaqdaIena
MaqdaIena
  17 marca 2014
Earth
Earth: Kurdę, ostatnio ciągle coś źle wyczuwam :C Mi sie ten zespół kojarzy z tymi wszystkimi "emo" co wyszły pewnego czasu, jak np też 30stm, jakoś w jednym czasie wszystkie zaczęły być popularne, stąd trochę jestem uprzedzona, ale walczę z tym. :D
Wydaje mi się, że muzyka której słucham raczej nigdy nie odzwierciedla tego co mi w duszy gra w danej chwili ;D.
Pewnie dlatego, że jestem rasistką muzyczną, i toleruję tylko wybrane, a raczej mocno przebrane gatunki i zespoły.

Ja ich uwielbiam ;D. Ale pewnie dlatego, że w żaden sposób nie łączę się z tekstami... odpowiada mi brzmienie, więc lubię.
A ich ukochany mój kawałek to ten: http://www.youtube.com/watch?v=URblbwlpnLc
LeonGrande
LeonGrande
  17 marca 2014

pozdro Enkido
Enkido
  17 marca 2014
LeonGrande
LeonGrande: Gowno prawda, jakbys choc troche mial wiedzy to bys wiedzial kto teraz "rzadzi" Ukrainą, co za ludzie.Absolutnie pod zadnym pozorem nie pomagać, przyniesie to nam wiecej szkody niz korzysci.

Więc mamy wspierać pułkownika KGB w dążeniu do odrodzenia ZSRR? No spoko
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
LeonGrande
LeonGrande
  17 marca 2014
Enkido
Enkido: Więc mamy wspierać pułkownika KGB w dążeniu do odrodzenia ZSRR? No spoko

Nigdzie przeciez tego nie napisalem, jedynie stwierdzilem ze banderowcom nie pomagac, bo z jakiej racji.

Krym to nie jest nasza sprawa, te glupki z rzadu naloza sankcje na rosje, a w kogo najbardziej uderza? no proste ze w naszch roadkow ktorzy zyja z handlu granicznego, plus firmy ktore duzo eksportuja do rosji.
Earth
Earth
  17 marca 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: Wydaje mi się, że muzyka której słucham raczej nigdy nie odzwierciedla tego co mi w duszy gra w danej chwili ;D. Pewnie dlatego, że jestem rasistką muzyczną, i toleruję tylko wybrane, a raczej mocno przebrane gatunki i zespoły. Ja ich uwielbiam ;D. Ale pewnie dlatego, że w żaden sposób nie łączę się z tekstami... odpowiada mi brzmienie, więc lubię. A ich ukochany mój kawałek to ten: http://www.youtube.com/watch?v=URblbwlpnLc

To może i lepiej, czasami można złapać schizę jak zaczyna się słuchać tekstów i prawie wszystkie nagle pasują do Twojej obecnej sytuacji, weeeird. :D
Masz jakiegoś last.fm czy coś? :D

Też przygnębiające. :D
MaqdaIena
MaqdaIena
  17 marca 2014
Earth
Earth: To może i lepiej, czasami można złapać schizę jak zaczyna się słuchać tekstów i prawie wszystkie nagle pasują do Twojej obecnej sytuacji, weeeird. :D Masz jakiegoś last.fm czy coś? :D Też przygnębiające. :D

Zapewnie, aczkolwiek nigdy tak nie miałam, to muuuuzyka się liczy, nie teksty, dla mnie ;D.

Niet, nie słucham muzyki na laptopie w ogóle ;).

Świetne, idealne do samochodu ;D.
Earth
Earth
  17 marca 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: Zapewnie, aczkolwiek nigdy tak nie miałam, to muuuuzyka się liczy, nie teksty, dla mnie ;D .Niet, nie słucham muzyki na laptopie w ogóle ;). Świetne, idealne do samochodu ;D.

W sumie teksty już i tak są bardzo powtarzalne.. Jeśli stawiasz na muzykę to może lubisz post rock? Tam nie ma już w ogóle słów i jest niezwykła muzyka. :D https://www.youtube.com/watch?v=TG8xpIXbG3E

Rozumiem :)

No w sumie dobre. :D Nie polecam za to słuchania jakiegoś Oompha, bo wzmaga agresję :ninja:
Enkido
  17 marca 2014
Earth
Earth: Nie polecam za to słuchania jakiegoś Oompha, bo wzmaga agresję

Dziwne, bo mnie takie Augen Auf relaksuje
Earth
Earth
  17 marca 2014
Enkido
Enkido: Dziwne, bo mnie takie Augen Auf relaksuje

Jesteś chyba dziwniejszy ode mnie nawet. :D A Gott ist ein Popstar? :D
Enkido
  17 marca 2014
Earth
Earth: Jesteś chyba dziwniejszy ode mnie nawet. :D

Nie wiem, nie mam zamiaru się licytować :P

Earth
Earth: A Gott ist ein Popstar? :D

Wręcz uwielbiam takie utwory \m/ Ogólnie niemieckie rockowe czy metalowe utwory mają to coś
Earth
Earth
  17 marca 2014
Enkido
Enkido: Nie wiem, nie mam zamiaru się licytować :P

Ja też. :D

Enkido
Enkido: Wręcz uwielbiam takie utwory \m/ Ogólnie niemieckie rockowe czy metalowe utwory mają to coś

Mają specyficzny charakter, nie każdy to lubi niestety. :D