Earth
Earth
  26 maja 2013 (pierwszy post)
Czyli temat na dyskusje wszelakie, niekoniecznie związane ze sportem. ;-)

Otwieramy. :zabawa:
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  22 marca 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: Powiem Ci, że bardzo nawet ;D. I ma fajne cycki

Daj foto :D

MaqdaIena
MaqdaIena: Skoro lałeś Castrola Edge 5w30 pewnie to nic dziwnego, że taka cena :D

5w50 pełen syntetyk :D
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  23 marca 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Daj foto :D

Nie ;D.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: 5w50 pełen syntetyk :D

Takiego to pewnie na oczy nie widziałam nawet :ziober2:.

Pralka mi umarła ;c.
:ziober2:
qxinnynizwszyscyxq
wpis jest ukryty
Earth
Earth
  24 marca 2014
Bjere, dzięki!
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  25 marca 2014
dziś bida u Kuby, ale obejrzę dla Wodzianki :DD
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
shooter112MOD
shooter112MOD
  27 marca 2014
STOP KŁAMCĄ PSEUDOFITNESOWYM !!! nie lubimy chodakowskiej !!! https://www.facebook.com/events/1402434860026866/
shooter112MOD
shooter112MOD
  27 marca 2014
https://www.facebook.com/events/1402434860026866/
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  27 marca 2014
Pod mocnym Aniołem, gdzie mogę sobie jeszcze raz obejrzeć online za free bez rejestracji ?
bo kuva wykupiłem gdzieś z esem i link usunięty :ninja:
Earth
Earth
  27 marca 2014
Obawiam się, że na razie jest tylko wersja CAM. Jeśli Cię satysfakcjonuje (mnie nie :D) to na zalukaj.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  27 marca 2014
Earth
Earth: Obawiam się, że na razie jest tylko wersja CAM. Jeśli Cię satysfakcjonuje (mnie nie :D) to na zalukaj.

Nom na alekino oglądam, zalukaj trzeba się rejestrować.
A w kinie oglądałem więc wersja nie przeszkadza, wolę to niż się uczyć nowego prawa użycia broni :/
MaqdaIena
MaqdaIena
  27 marca 2014
Wam też coś się dziś stało i macie tak dobry humor, jakbyście się zjarali czymś mocnym ? :ninja:.
MaqdaIena
MaqdaIena
  27 marca 2014
Wypowiedzcie się właściciele samochodów dobra ? http://www.fotka.pl/forum/motoryzacja/362180,Serwis_samochodowy_W ;D.
Earth
Earth
  27 marca 2014
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Nom na alekino oglądam, zalukaj trzeba się rejestrować. A w kinie oglądałem więc wersja nie przeszkadza, wolę to niż się uczyć nowego prawa użycia broni :/

Nie trzeba, weszłam i bez rejestracji. A jak coś byś chciał to mam konto premium, to wbijaj na priv w razie czego. :) (Nie te co mi kiedyś podała Magda, inne)

A radością dziś emanuję, nie wiem zupełnie z jakiego powodu więc troche mnie to jednocześnie niepokoi. Może ciśnienie dzis dobre ;d
MaqdaIena
MaqdaIena
  27 marca 2014
Earth
Earth: Nie te co mi kiedyś podała Magda

Tamto chyba od roku już nie działa ;c.

Earth
Earth: A radością dziś emanuję, nie wiem zupełnie z jakiego powodu więc troche mnie to jednocześnie niepokoi. Może ciśnienie dzis dobre ;d

Jesu, to dobrze, bo już myślałam, że jestem w tym osamotniona i zaczęłam się zastanawiać już nad umartwianiem się nad moją osobą !
Earth
Earth
  27 marca 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: Tamto chyba od roku już nie działa ;c.

Racja, gdzieś kiedyś mi nie działało i uznałam, że ktoś po prostu zmienił hasło. :D Jak chcesz to mam inne, o ile Ci już nie podawałam. :d

MaqdaIena
MaqdaIena: Jesu, to dobrze, bo już myślałam, że jestem w tym osamotniona i zaczęłam się zastanawiać już nad umartwianiem się nad moją osobą !

Trochę za szybko na to, co innego jakby ten stan trwał dłużej, to by mogło być faktycznie dziwne. A Ty chyba ogólnie zdajesz się być wesołą osobą. Albo sprawiasz takie wrażenie. Albo tylko mi się tak wydaje. :woot: