WueRZet
WueRZet
  11 lipca 2012 (pierwszy post)
Sprawdzimy czy idea słuszna, oraz czy pomysł się przyjmie i spodoba :ziober2:
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  8 grudnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: przypomina mi troche ... chlebak

Nowoczesny i tyle. Zresztą to tylko element większej całości. To co masz na zdjęciu to chyba z wiosny tego roku
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
pointNorth
pointNorth
  8 grudnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ale teraz chyba w Poznaniu po remoncie ladna budowle maja, taka nowoczesna : ) tamten stary to typowy PRL-owski twór.

na żywo nie widziałem za dużo, ciemno było. Poza tym jeszcze nie zrobiony do końca :tak:
ale tak to prezentuje sie nawet ok, w Katowicach teraz tez maja fajny nowoczesny dworzec
pointNorth
pointNorth
  8 grudnia 2012
Enkido
Enkido: Widać mało jeździsz. W slangu ludzi którzy jeżdżą pociągami do pracy osobowy to taki który zatrzymuje się na wszystkich lub 90% stacji na trasie.

właśnie ze dużo sie najezdzilem, tyle ze dalekobieżnymi pociągami.
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  8 grudnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: właśnie ze dużo sie najezdzilem, tyle ze dalekobieżnymi pociągami.

No to jest zdecydowana różnica
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  8 grudnia 2012
@Earth:
Akurat jestem w klimacie który moze ci się spodoba, nie wiem
http://www.youtube.com/watch?v=qmxFAT581T4
Gutek909
Gutek909
  8 grudnia 2012
sam nie byłem na nowym jeszcze, zawsze jak jestem na dworcu to na ostatnią chwilę i brak czasu ;D

hmm jest post, ale jak pojadę na imprezę to chyba nic się takiego nie stanie, co nie :woot:

no chyba, że nie będzie chętnych :crylol:
Earth
Earth
  8 grudnia 2012
Psyche30
Psyche30: Akurat jestem w klimacie który moze ci się spodoba, nie wiem http://www.youtube.com/watch?v=qmxFAT581T4

Oj bardzo. Piękne! :)
Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  8 grudnia 2012
Earth
Earth: Oj bardzo. Piękne! :)

Dla mnie też :)
A ja dzisiaj zakochałam się w utworze i teledysku Lany del Rey, i to nie jest w ogóle w moim typie muzyka a jednak, wyjątki się zdarzają, refren mnie rozwala, sama nie wiem czemu i nie potrafię tego okreśłić, a poza tym alez ona piękna i ma swietny głos :zakochany:
http://www.youtube.com/watch?v=hdPXd95IQeE
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  9 grudnia 2012
Skoro u mnie teraz -10 za oknem to na południu na pewno blisko 15-20.
3 dni nie odpalałem fury, czas sprawdzić jak nowy aku sobie poradzi :)
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
ReDAnGeLonesec
ReDAnGeLonesec
  9 grudnia 2012
Psyche30
Psyche30: a poza tym alez ona piękna i ma swietny głos

Przecież ta osoba jest tak samo zrobiona, co Natalia Siwiec. Widać jak cholera.
Robota tego samego chirurga :-D

MaqdaIena
MaqdaIena: Ja jebie, ahahaha, chciałam usunąć konto na jakimś portalu gdzie się szuka pracy, zawiesił mi się komp, więc klikałam w jednym miejscu i wysłało mi sie CV na stanowisko SPAWACZA . Jesu.

Ahahahahahahaa :-D
Maska spawalnicza- i już jest pomysł na prezent dla Ciebie :-D

P.S.Widziałaś jak mi przez tą kompresję gębę zdeformowało na avie? :nie:
Jakby mi centralnie przywalił w nią tir :rotfl:

MaqdaIena
MaqdaIena: Redka, nie mam pojęcia o co kaman, a cofać mi się nie chce ;D.

O równowagę lub jej brak.
Mniejsza z tym.

MaqdaIena
MaqdaIena: Małolaty też skaczą z kwiatka na kwiatek ? ;o .

Z pszczółki na pszczółkę :D

MaqdaIena
MaqdaIena: Myślisz, że któryś z nich chodzi w moim ? .

Hahahaha, jeśli oddajesz niepotrzebne ciuchy, to istnieje wysokie prawdopodobieństwo, że ktoś w nich jeszcze chodzi :-D

MaqdaIena
MaqdaIena: A, i nie anduj apropo zaskaującej błyskotliwości riposty, należysz do niewielu, wiesz o tym ;D.

Niech zgadnę dlaczego tak niewielu osobom dane jest się nią posługiwać? Nie można znaleźć jej w góglach, ani w słowniku poprawnej polszczyzny? :rotfl:

Ale nie o mnie wątek, tylko o fioletowym.

MaqdaIena
MaqdaIena: Nic. To on mnie nie lubi od zawsze, sama nie wiem dlaczego .

Jako on może Ciebie lubić, czy kogokolwiek lubić, kiedy on nawet siebie nie lubi ? :-D

MaqdaIena
MaqdaIena: Kiedy ja własnie to miałam na myśli ;DDD.

No bardzo się cieszę :D

MaqdaIena
MaqdaIena: Neguję, by za dużo trza było szukać odpowiedzi na swoje posty ;D. Tutaj jest naprawdę dobrze, żadne debile się nie schodzą, jest miło i sympatycznie ;D.

Lubię się zmęczyć, ale nie w ten sposób. Lubię co prawda czasem obejrzeć mecz, ale typowy sport to nie mój klimat.
I nie zamierzam udawać, że jest inaczej :)
Earth
Earth
  9 grudnia 2012
Psyche30
Psyche30: Dla mnie też :) A ja dzisiaj zakochałam się w utworze i teledysku Lany del Rey, i to nie jest w ogóle w moim typie muzyka a jednak, wyjątki się zdarzają, refren mnie rozwala, sama nie wiem czemu i nie potrafię tego okreśłić, a poza tym alez ona piękna i ma swietny głos http://www.youtube.com/watch?v=hdPXd95IQeE

Leci czasami w esce rock, jak jadę/ide na/z uczelni, wtedy włącza mi się tryb melancholijnego filmu. Polecam. :D
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  9 grudnia 2012
Kuva ile ludzi na zakupach w auchan, brak wolnych miejsc na parkingu wielkości 6 boisk piłkarskich, brak wózków i koszy. Do tego wykupili mi wózeczek dla chrześniaczki 3w1.
A ponoć bieda w kraju, albo wszyscy byli u prowidenta :ninja:
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  9 grudnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Kuva ile ludzi na zakupach w auchan, brak wolnych miejsc na parkingu wielkości 6 boisk piłkarskich, brak wózków i koszy. Do tego wykupili mi wózeczek dla chrześniaczki 3w1. A ponoć bieda w kraju, albo wszyscy byli u prowidenta

To ta słynna propaganda pisowska, jak to jest zle niedobrze.
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  9 grudnia 2012
...Ignorance is bliss...
smencikk
smencikk
  9 grudnia 2012
Na niedzielne spacery ludzie przyjeżdżają do marketów przecież :mrgreen:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.