lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 588 z 822
Konto usunięte: Ale teraz chyba w Poznaniu po remoncie ladna budowle maja, taka nowoczesna : )
tamten stary to typowy PRL-owski twór.
na żywo nie widziałem za dużo, ciemno było. Poza tym jeszcze nie zrobiony do końca
ale tak to prezentuje sie nawet ok, w Katowicach teraz tez maja fajny nowoczesny dworzec
@Earth:
Akurat jestem w klimacie który moze ci się spodoba, nie wiem
http://www.youtube.com/watch?v=qmxFAT581T4
Akurat jestem w klimacie który moze ci się spodoba, nie wiem
http://www.youtube.com/watch?v=qmxFAT581T4
sam nie byłem na nowym jeszcze, zawsze jak jestem na dworcu to na ostatnią chwilę i brak czasu ;D
hmm jest post, ale jak pojadę na imprezę to chyba nic się takiego nie stanie, co nie
no chyba, że nie będzie chętnych
hmm jest post, ale jak pojadę na imprezę to chyba nic się takiego nie stanie, co nie
no chyba, że nie będzie chętnych

Dla mnie też :)
A ja dzisiaj zakochałam się w utworze i teledysku Lany del Rey, i to nie jest w ogóle w moim typie muzyka a jednak, wyjątki się zdarzają, refren mnie rozwala, sama nie wiem czemu i nie potrafię tego okreśłić, a poza tym alez ona piękna i ma swietny głos

http://www.youtube.com/watch?v=hdPXd95IQeE
Skoro u mnie teraz -10 za oknem to na południu na pewno blisko 15-20.
3 dni nie odpalałem fury, czas sprawdzić jak nowy aku sobie poradzi :)
3 dni nie odpalałem fury, czas sprawdzić jak nowy aku sobie poradzi :)
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Przecież ta osoba jest tak samo zrobiona, co Natalia Siwiec. Widać jak cholera.
Robota tego samego chirurga :-D
MaqdaIena: Ja jebie, ahahaha, chciałam usunąć konto na jakimś portalu gdzie się szuka pracy, zawiesił mi się komp, więc klikałam w jednym miejscu i wysłało mi sie CV na stanowisko SPAWACZA . Jesu.
Ahahahahahahaa :-D
Maska spawalnicza- i już jest pomysł na prezent dla Ciebie :-D
P.S.Widziałaś jak mi przez tą kompresję gębę zdeformowało na avie?

Jakby mi centralnie przywalił w nią tir

O równowagę lub jej brak.
Mniejsza z tym.
Z pszczółki na pszczółkę :D
Hahahaha, jeśli oddajesz niepotrzebne ciuchy, to istnieje wysokie prawdopodobieństwo, że ktoś w nich jeszcze chodzi :-D
MaqdaIena: A, i nie anduj apropo zaskaującej błyskotliwości riposty, należysz do niewielu, wiesz o tym ;D.
Niech zgadnę dlaczego tak niewielu osobom dane jest się nią posługiwać? Nie można znaleźć jej w góglach, ani w słowniku poprawnej polszczyzny?

Ale nie o mnie wątek, tylko o fioletowym.
Jako on może Ciebie lubić, czy kogokolwiek lubić, kiedy on nawet siebie nie lubi ? :-D
No bardzo się cieszę :D
MaqdaIena: Neguję, by za dużo trza było szukać odpowiedzi na swoje posty ;D.
Tutaj jest naprawdę dobrze, żadne debile się nie schodzą, jest miło i sympatycznie ;D.
Lubię się zmęczyć, ale nie w ten sposób. Lubię co prawda czasem obejrzeć mecz, ale typowy sport to nie mój klimat.
I nie zamierzam udawać, że jest inaczej :)
Psyche30: Dla mnie też :)
A ja dzisiaj zakochałam się w utworze i teledysku Lany del Rey, i to nie jest w ogóle w moim typie muzyka a jednak, wyjątki się zdarzają, refren mnie rozwala, sama nie wiem czemu i nie potrafię tego okreśłić, a poza tym alez ona piękna i ma swietny głos
http://www.youtube.com/watch?v=hdPXd95IQeE
Leci czasami w esce rock, jak jadę/ide na/z uczelni, wtedy włącza mi się tryb melancholijnego filmu. Polecam. :D
Kuva ile ludzi na zakupach w auchan, brak wolnych miejsc na parkingu wielkości 6 boisk piłkarskich, brak wózków i koszy. Do tego wykupili mi wózeczek dla chrześniaczki 3w1.
A ponoć bieda w kraju, albo wszyscy byli u prowidenta

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 

Konto usunięte: Kuva ile ludzi na zakupach w auchan, brak wolnych miejsc na parkingu wielkości 6 boisk piłkarskich, brak wózków i koszy. Do tego wykupili mi wózeczek dla chrześniaczki 3w1.
To ta słynna propaganda pisowska, jak to jest zle niedobrze.