lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 593 z 822
Tak tak, zaczynamy się modlić lepiej

Już po mnie jadą? To uciekam do naczyń

Konto usunięte: Mam słabość do wykopalisk, staroci totalnych, jak wiesz. A te mają to do siebie, że nie mają kolorowych opakowań, które krzyczą "bierz mnie natychmiast" :D
Mało tego- często nagrania są złej jakości, a co dopiero mówić o jakości HD.
Mimo tego uważam, je za perły i aż się boję, że nie wydarzy się już nic w muzyce, co mogłoby mnie naprawdę porwać :-D
Jakieś takie mdłe jest teraz wszystko i za kolorowo opakowane.
Wiem wiem

Ale trzeba myślec że jeszcze coś sie znajdzie co porwie , jestem tego pewna

Moze i bym była w innych okolicznosciach

Pfff, byś mnie tylko pewno alkoholem raczyła ze nie wiem czy te nacyznia byłyby idealnie czyste

Nie lubie poniedziałku TVN
:D
:D
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Okoliczności zawsze można zmienić :D
Psyche30: Pfff, byś mnie tylko pewno alkoholem raczyła ze nie wiem czy te nacyznia byłyby idealnie czyste
Ostatnio mam fazę na grzane wino z imbirem, goździkami, cynamonem, pomarańczą i bananem :D Fajnie rozgrzewa, tylko trzeba uważać, bo jak paruje, to można oślepnąć :-D
Taka pijacka alternatywa dla ślepoty spowodowanej nadużywaniem seksu

Jak można spartaczyć taki kawałek :
http://www.youtube.com/watch?v=X3XuC3IgMXw
oczywko mowa o Last Christmas :D
http://www.youtube.com/watch?v=X3XuC3IgMXw
oczywko mowa o Last Christmas :D

Uadny avatar. :D Uwielbiam takie machanie rączkami. W South Parku ten Chef często tak robi i w jednym odcinku jak Cartman myślał, że nie żyje i się co chwile żegnał to machał tak łapkami
:D Tak bardzo rozczula mnie tylko plaskanie stópek Pingu.
/ten post jest tak dziwny, że nie musisz go komentować, bez obaw.