lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 590 z 822
Pierwsza zasada: Nie patrz na foty z profesjonalnych sesji zdjęciowych :D
Oczywiście nie uważam, żeby była brzydka, jest ładna, a piękna to przesada.

:P
Oczywiście nie uważam, żeby była brzydka, jest ładna, a piękna to przesada.

:P
Konto usunięte: Twój fanatyzm :D
Uprawiasz w ogóle jakieś sporty? :D
Oprócz kibicowania rzecz jasna? :D
Nie uprawiam. W swoim życiu już dosyć sie sportów nauprawiałam : bieganie krótkodystansowe, kajakarstwo, jakieś gimnastyki artystyczne, kursy tańca, krav magi itd itp, jeszcze kilka by się znalazlo dyscyplin które liznęłam ;D. Ale na basen planuję powrót !
Kibicowanie jednak jest najfajnieszym sportem dla mnie
.Jak można zgubić takie ładne zdjęcie
.
Jak mawiał towarzysz Stalin, dupy nie urwało
, może dlatego, że dziś po prostu jest gro śpiewaczek, które przyjmują taką a nie inną konwencję? No ideas. http://www.youtube.com/watch?v=M_ciiCyxOJA, wolę Patti, ale się zastanawiam tak, usteczka i cycki zrobione, czy nie?

[imghttp://cdn1.viagogo.net/img/cat/6246/0/17.jpg].
Konto usunięte: Wybrałam dla porównania takie foty, jakie były- przed i po :D
Siwcowa wiesz jak wygląda, więc sobie podarowałam. Podobieństwo do niej widzę i to dość duże.
Siwcowa jest dla mnie nie do poznania ,zupełnie inna twarz (nie tylko usta) porównując zdjęcia stare i nowe (temat kiedyś poruszany na modzie konkretnie) :D, u tej ja nie widze właśnie takiej zmiany, twarz jest dla mnie ta sama, szczególnie to widzę na tym co wstawiłam na początku jak kiedyś spiewała jako blondi.Ty widzisz podobieństwo do Siwiec, ja zadnego (nie licząc foto z opuchniętymi warami) więc co tu pisac ;D
Konto usunięte: Napisałam ogólnie co ja o niej sądzę. Skoro Ty napisałaś co sądzisz o tym utworze i o tym jak wygląda, to niby dlaczego ja nie mogłabym się do tego odnieść?
Chodziło mi o to ze ja nigdzie nie oceniałam jej jako artystki, napisałam tylko ze podoba mi się utwór , jej głos i ze jest piękna dla mnie.Mogłaś się odniesc i to zrobiłaś pisząc mi od razu o porównaniu do innych artystek, a ja nawet nie patrzyłam na to z tej strony , bo i ona i te które wymieniłaś jak dla mnie wszystkie one do mnie nie trafiają.A ze nawet w takich klimatach znajdzie się coś co jest w stanie się spodobać to właśnie jest plus muzyki i znak ze jednak wszystko jest potrzebne , bo a nuż nawet w tym czgeo nie lubimy znajdziemy coś dla siebie (i tu mam na myśli już ogólnie cały rynek muzyczny a nie ją):)
MaqdaIena: Nie uprawiam. W swoim życiu już dosyć sie sportów nauprawiałam : bieganie krótkodystansowe, kajakarstwo, jakieś gimnastyki artystyczne, kursy tańca, krav magi itd itp, jeszcze kilka by się znalazlo dyscyplin które liznęłam ;D. Ale na basen planuję powrót !Kibicowanie jednak jest najfajnieszym sportem dla mnie .
Odetchnęłam z ulgą.
:D
Mam złe doświadczenia z kobietami zajmującymi się tylko sportem i tylko tańcem. W zasadzie chyba każda dziewczyna, którą znałam i podporządkowała temu życie była tępą dzidą, serio. Nie wiem na czym to polegało :-D
Może miałam akurat pecha takie spotykać :D
Nie wiem w którym jest katalogu :D
MaqdaIena: Heloł :*. Za takie postowanie nie banujemy przecież, no chyba, ze ktoś przegina ;D.
Czekałam z tym obiadem, a Ty co ? .
Tak jak Ty na przedpięćsetnej stronie?
. Weź...ja rano do pracy pojechałem, o mały włos nie zabił mnie wózek wypełniony cegłami
. A obiad zjadłem dopiero na drugi dzień, poza piwem nic nie weszło ;p.

.
.