lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 587 z 822
Enkido: jak przed remontem wyglądał dworzec główny we Wrocławiu ;) Swego czasu wygrał plebiscyt na najbrzydszy w Polsce ;)
Chyba w Gazecie Poznanskiej byl ten pelbiscyt, glosowali poznaniacy.

Moim zdaniem nawet przed remontem byl to jeden z najpiekniejszych dworców w Polsce, pod wzgledem budowli, wiadomo ze w srodku byla lipa ale tez nie bylo tragegii, bylo gdzie usiasc, zjesc, kupic cos do czytania no i bylo cieplo.
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
No to teraz na bank Wrocław Główny scisla czolowka : ) ostatnio jak na Wszystkich Swietych bylem zrobilem duze oczy jak tam w srodku pieknie, swietnie sie spisali, dworzec europejskiego formatu.
Swoja droga Lublin 2 miejsce to jakas parodia
Swoja droga Lublin 2 miejsce to jakas parodia

Bylem w Lublinie juz po remoncie, maly dworzec jak na takie miasto, perony w czesci odsloniete, przedmuchuje wiatr, kolejki do kas zajebiste, malo miejsc do siedzenia, ogolnie troche prowicjnalny dworzec, nie mam zielonego pojecia jak oni tak wysoko ocenili to miasto, pomimo ze lubie Lublin jako miasto, mam do niego duzy sentyment emocjonalny.
Przecież PKP w Lublinie jest bardzo ładnym dworcem, zarówno z zewnątrz jak i wewnątrz było spoko jak tam byłam. Bo PKS to zgroza, owszem.
Patryszja, nie mowie ze jest brzydki, ale jak dla mnie wyglada jak niedokonczony, te perony moim zdaniem lepiej mogli zrobic, w srodku ladnie ale dupy nie urywa, no i zasadniczo malo miejsca.
PKS Lublin to dopiero dziura ale na pocieszenie PKS Wrocław rowniez niesamowita dziura
PKS Lublin to dopiero dziura ale na pocieszenie PKS Wrocław rowniez niesamowita dziura

http://www.pkp.pl/files/images/Lublin_dworzec_kolejowy_3.jpg
Glowne miejsce na dworcu w Lublinie. NIC SZCZEGOLNEGO. W okresie wakacyjnym to tam sa niezle korki i tłok.
Glowne miejsce na dworcu w Lublinie. NIC SZCZEGOLNEGO. W okresie wakacyjnym to tam sa niezle korki i tłok.
Konto usunięte: Patryszja, nie mowie ze jest brzydki, ale jak dla mnie wyglada jak niedokonczony, te perony moim zdaniem lepiej mogli zrobic, w srodku ladnie ale dupy nie urywa, no i zasadniczo malo miejsca.
Hm, ja jestem cholerną minimalistką, więc mi odpowiada taki surowy styl. Mam zastrzeżenia tylko, że za mało miejsc do siedzenia. A perony to nawet nie pamiętam jak wyglądają, to tu Ci wierzę na słowo. :)
chyba nigdy pociagami nie jezdziles skoro tak twierdzisz, a jak juz to w granicach wielkopolski
w końcu Festung Breslau
MaqdaIena: Nienawidzę dworców pkp, nasz stary był ohydny, fakt. W KFC byłam kiedyś po kawę, ale nie wspminam tego miejsca tak tragicznie jak Ty ;D.
A w nowym budynku nie byłam.
nigdzie sie nie spotkałem żeby w większym mieście dworzec był zamykany,
około-9 na dworze , pada śnieg , pociąg dopiero za 2h ma przyjechać i nie masz gdzie się podziać bo dworzec zamkniety. Chyba mam prawo mieć traumę do Poznania :D
nowy dworzec byłby ok gdyby było można tam na czymś usiąść (ps. grzejnik nie służy do siedzenia)
NuTiiiiii: A wiem jaka, taka w worku a pod spodem full mąki
Trzeba było brać twister boxa powiększonego na wynos
z braku laku wziąłem to, pieczywo z biedronki jest jeszcze gorsze od tej pizzerki
Ale teraz chyba w Poznaniu po remoncie ladna budowle maja, taka nowoczesna : )
tamten stary to typowy PRL-owski twór.
tamten stary to typowy PRL-owski twór.