WueRZet
WueRZet
  11 lipca 2012 (pierwszy post)
Sprawdzimy czy idea słuszna, oraz czy pomysł się przyjmie i spodoba :ziober2:
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  8 grudnia 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Dzisiaj podskoczę gdzieś do miasta i coś kupię, bo faktycznie miałam wczoraj stracha, że uszczelkę wyrwę, gdzie i tak się ledwo trzyma od strony kierowcy. Na szczęście drzwi pasażera puściły, odpaliłam auto, włączylam grzanie, zanim oskrobałam szyby to moje drzwi puściły

Udało się bo jeszcze nie ma dużego mrozu, ale przy - 20 to będzie lipka. Możesz też wazeliną posmarować jak masz :D
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  8 grudnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Uroki starego auta

Ale co Ty chcesz od mojej nastolatki ? Chociaż w sumie za chwilę skonczy 20 lat :rotfl:.
Ale moja ukochana no :zakochany:.

Konto usunięte
Konto usunięte: Nagraj wideo a potem na jutuba i link do mnie

Kiedy nie mam nadal aparatu, telefon do bani, sam widzisz jakie piękne zdjęcia robi, a co dopiero filmik, ale zobaczę co da się zrobić :ziober2:.
:ziober2:
Kombatant
Kombatant
  8 grudnia 2012
Magdalena
Magdalena: Ale co Ty chcesz od mojej nastolatki ? Chociaż w sumie za chwilę skonczy 20 lat . Ale moja ukochana no

Przeliczajac na czlowieka , jest mniej wiecej w wieku 60 letniej kobiety , gdzie tu mowa o nastolatce ? :ziober2:

Magdalena
Magdalena: Kiedy nie mam nadal aparatu, telefon do bani, sam widzisz jakie piękne zdjęcia robi, a co dopiero filmik, ale zobaczę co da się zrobić

Trzeba bylo list do mikolaja napisac :ziober2:
MaqdaIena
MaqdaIena
  8 grudnia 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Udało się bo jeszcze nie ma dużego mrozu, ale przy - 20 to będzie lipka. Możesz też wazeliną posmarować jak masz :D

Nie mam, ale się kupi ;D. Pudełko chyba małe starczy co ? Nie wiem ile tego nalożyć w sumie.
I ahahahahhaha, koniecznie muszę wymienić płyn w chłodnicy na właściwy, zeszłej zimy jeden z moich mechaników mi go uzupełniał, po jakimś czasie się zorientowałam, że kurdę nie jest różowy, ale niebieski wtf, wącham i się okazalo, że wlał mi płynu do spryskiwaczy zimowego :rotfl:. No jest ryzyko, że zamarznie :mrgreen:.
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  8 grudnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Przeliczajac na czlowieka , jest mniej wiecej w wieku

80-letniej emerytki :tak:
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
MaqdaIena
MaqdaIena
  8 grudnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Przeliczajac na czlowieka , jest mniej wiecej w wieku 60 letniej kobiety , gdzie tu mowa o nastolatce ?

Że ze zwierzętami tak się robi to wiem, ale z samochodami ?:rotfl:.
Nawet jeżeli to i tak nieźle się skubana trzyma :ziober2:.

Konto usunięte
Konto usunięte: Trzeba bylo list do mikolaja napisac

Napiszę, jak będę chciała jakiś lepszy sprzęt ;D. Póki co wystarczy mi jakaś mała, tania cyfróweczka, niestety nie dbam o takie rzeczy w ogole, aparat zawsze nosiłam w torebce bez żadnego ochraniacza, więc musi być tani, po co niszczyć coś drogiego ;D.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  8 grudnia 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Nie mam, ale się kupi ;D. Pudełko chyba małe starczy co ? Nie wiem ile tego nalożyć w sumie.

Ten preparat co ja mam jest w płynie w zestawie z gąbką. Wszystko tam masz opisane jak stosować.

MaqdaIena
MaqdaIena: I ahahahahhaha, koniecznie muszę wymienić płyn w chłodnicy na właściwy, zeszłej zimy jeden z moich mechaników mi go uzupełniał, po jakimś czasie się zorientowałam, że kurdę nie jest różowy, ale niebieski wtf, wącham i się okazalo, że wlał mi płynu do spryskiwaczy zimowego . No jest ryzyko, że zamarznie

:rotfl:
Ale masz przeboje.
Kolor płynu teraz w chłodnicy nie ma dużego znaczenia, no chyba że wlewasz petrygo ale płyn do spryskiwaczy tam nie pasuje :D
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
MaqdaIena
MaqdaIena
  8 grudnia 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Ale masz przeboje. Kolor płynu teraz w chłodnicy nie ma dużego znaczenia, no chyba że wlewasz petrygo ale płyn do spryskiwaczy tam nie pasuje :D

Na warsztacie mieliśmy borygo różowy własnie, dlatego mnie zastanowił kolor bo w pojemniku był niebieski. Historii podobnych mam całe mnóstwo, nie tylko z moim autem ;D.
Kiedyś je spiszę i Ci pokażę, wtedy na pewno nie zaufasz żadnemu warsztatowi samochodowemu :rotfl:.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  8 grudnia 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Kiedyś je spiszę i Ci pokażę, wtedy na pewno nie zaufasz żadnemu warsztatowi samochodowemu .

Ufam tylko swoim umiejętnością, nie oddaję samochodu do warsztatu. No chyba, że mam do domu 500km i coś się stanie po drodze.
W ogóle wkurzają mnie te warsztaty bo musi coś mega poważnego się stać żeby podszedł majster a tak to samochód robi praktykant, który nie potrafi dokręcić śrubki i jeszcze liczy mi robocze mtg za 80zł pffffffff
MaqdaIena
MaqdaIena
  8 grudnia 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Ufam tylko swoim umiejętnością, nie oddaję samochodu do warsztatu. No chyba, że mam do domu 500km i coś się stanie po drodze. W ogóle wkurzają mnie te warsztaty bo musi coś mega poważnego się stać żeby podszedł majster a tak to samochód robi praktykant, który nie potrafi dokręcić śrubki i jeszcze liczy mi robocze mtg za 80zł pffffffff

Ja poznałam wielu świetnych mechaników, dwóch nawet cudotwórców ;D. Niestety wielu to zwykłe papudraki, które coś potrafią ale jak przychodzi zagadka to rozkładają ręce i często człowieka ściemniają. Dziwne z tym liczeniem roboczogodzin, bo chyba o to Ci chodzi. My mieliśmy stały przedział cenowy za daną rzecz, jednak wiadomo kiedy klient chciał coś nietypowego to wspieralismy się roboczogodzinami, jednak sztwyno ja się tego nie trzymałam. Nie chodziło o to by z klienta zedzrzeć maksymalną kwotę jednorazowo, ale o to by do nas wrócił, i ba polecał nas dalej.
Z tym przedziałem cenowym to chodzi mi o to, że nikt nie policzy tyle samo za wymianę rozrządu w Audi A6 i w VW Polo ;D. W Audicach trza rozebrać pół przodu, więc i cena rośnie za naprawę ;D.
wodzu2377
Reputacja: -7 | BluzgometrTM: 3
wodzu2377
  8 grudnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: to gdzie Ty mieszkasz ? :D Suwałki, Białystok ? :D

no własnie nie :) połudnowa Polska okolice Limanowej a zimno jak na syberi :)
Wiertlo92
Reputacja: 10 | BluzgometrTM: 0
Wiertlo92
  8 grudnia 2012

chce ktoś pierożka z farszem :zakochany:?
"I dream I'm floating on the surface of my own life, watching it unfold."
kzyhu
kzyhu
  8 grudnia 2012
Wiertło jaki kucharz :wtf:

a co tam w farszu jest ? :>
MaqdaIena
MaqdaIena
  8 grudnia 2012
Gdybym lubiła pierogi to bym chciała, ale nie lubię :mrgreen:.
Wiertlo92
Reputacja: 10 | BluzgometrTM: 0
Wiertlo92
  8 grudnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Wiertło jaki kucharz

bardziej pomoc domowa :ziober2:
Konto usunięte
Konto usunięte: a co tam w farszu jest ? :>

oczywiście grzybki+kapusta kiszona+cebulka drobniutka+bułka tarta i sól z pieprzem 261dwszystko drobniutko :tak:

MaqdaIena
MaqdaIena: Gdybym lubiła pierogi to bym chciała, ale nie lubię .

ehh pierózki to niebo w gębie :zakochany:
akurat dziś robimy na swięta więc wszystko idzie pod mróz :D ale utargałem talerz z mamą na obiadek dziś :rock:
"I dream I'm floating on the surface of my own life, watching it unfold."
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.