lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 584 z 822
MaqdaIena: Dzisiaj podskoczę gdzieś do miasta i coś kupię, bo faktycznie miałam wczoraj stracha, że uszczelkę wyrwę, gdzie i tak się ledwo trzyma od strony kierowcy. Na szczęście drzwi pasażera puściły, odpaliłam auto, włączylam grzanie, zanim oskrobałam szyby to moje drzwi puściły
Udało się bo jeszcze nie ma dużego mrozu, ale przy - 20 to będzie lipka. Możesz też wazeliną posmarować jak masz :D
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Ale co Ty chcesz od mojej nastolatki ? Chociaż w sumie za chwilę skonczy 20 lat
.Ale moja ukochana no
.Kiedy nie mam nadal aparatu, telefon do bani, sam widzisz jakie piękne zdjęcia robi, a co dopiero filmik, ale zobaczę co da się zrobić
.
Magdalena: Ale co Ty chcesz od mojej nastolatki ? Chociaż w sumie za chwilę skonczy 20 lat .
Ale moja ukochana no
Przeliczajac na czlowieka , jest mniej wiecej w wieku 60 letniej kobiety , gdzie tu mowa o nastolatce ?

Magdalena: Kiedy nie mam nadal aparatu, telefon do bani, sam widzisz jakie piękne zdjęcia robi, a co dopiero filmik, ale zobaczę co da się zrobić
Trzeba bylo list do mikolaja napisac

NuTiiiiii: Udało się bo jeszcze nie ma dużego mrozu, ale przy - 20 to będzie lipka. Możesz też wazeliną posmarować jak masz :D
Nie mam, ale się kupi ;D. Pudełko chyba małe starczy co ? Nie wiem ile tego nalożyć w sumie.
I ahahahahhaha, koniecznie muszę wymienić płyn w chłodnicy na właściwy, zeszłej zimy jeden z moich mechaników mi go uzupełniał, po jakimś czasie się zorientowałam, że kurdę nie jest różowy, ale niebieski wtf, wącham i się okazalo, że wlał mi płynu do spryskiwaczy zimowego
. No jest ryzyko, że zamarznie
.
Konto usunięte: Przeliczajac na czlowieka , jest mniej wiecej w wieku 60 letniej kobiety , gdzie tu mowa o nastolatce ?
Że ze zwierzętami tak się robi to wiem, ale z samochodami ?
.Nawet jeżeli to i tak nieźle się skubana trzyma
.Napiszę, jak będę chciała jakiś lepszy sprzęt ;D. Póki co wystarczy mi jakaś mała, tania cyfróweczka, niestety nie dbam o takie rzeczy w ogole, aparat zawsze nosiłam w torebce bez żadnego ochraniacza, więc musi być tani, po co niszczyć coś drogiego ;D.

MaqdaIena: Nie mam, ale się kupi ;D. Pudełko chyba małe starczy co ? Nie wiem ile tego nalożyć w sumie.
Ten preparat co ja mam jest w płynie w zestawie z gąbką. Wszystko tam masz opisane jak stosować.
MaqdaIena: I ahahahahhaha, koniecznie muszę wymienić płyn w chłodnicy na właściwy, zeszłej zimy jeden z moich mechaników mi go uzupełniał, po jakimś czasie się zorientowałam, że kurdę nie jest różowy, ale niebieski wtf, wącham i się okazalo, że wlał mi płynu do spryskiwaczy zimowego . No jest ryzyko, że zamarznie

Ale masz przeboje.
Kolor płynu teraz w chłodnicy nie ma dużego znaczenia, no chyba że wlewasz petrygo ale płyn do spryskiwaczy tam nie pasuje :D

NuTiiiiii: Ale masz przeboje.
Kolor płynu teraz w chłodnicy nie ma dużego znaczenia, no chyba że wlewasz petrygo ale płyn do spryskiwaczy tam nie pasuje :D
Na warsztacie mieliśmy borygo różowy własnie, dlatego mnie zastanowił kolor bo w pojemniku był niebieski. Historii podobnych mam całe mnóstwo, nie tylko z moim autem ;D.
Kiedyś je spiszę i Ci pokażę, wtedy na pewno nie zaufasz żadnemu warsztatowi samochodowemu
.
MaqdaIena: Kiedyś je spiszę i Ci pokażę, wtedy na pewno nie zaufasz żadnemu warsztatowi samochodowemu .
Ufam tylko swoim umiejętnością, nie oddaję samochodu do warsztatu. No chyba, że mam do domu 500km i coś się stanie po drodze.
W ogóle wkurzają mnie te warsztaty bo musi coś mega poważnego się stać żeby podszedł majster a tak to samochód robi praktykant, który nie potrafi dokręcić śrubki i jeszcze liczy mi robocze mtg za 80zł pffffffff

NuTiiiiii: Ufam tylko swoim umiejętnością, nie oddaję samochodu do warsztatu. No chyba, że mam do domu 500km i coś się stanie po drodze.
W ogóle wkurzają mnie te warsztaty bo musi coś mega poważnego się stać żeby podszedł majster a tak to samochód robi praktykant, który nie potrafi dokręcić śrubki i jeszcze liczy mi robocze mtg za 80zł pffffffff
Ja poznałam wielu świetnych mechaników, dwóch nawet cudotwórców ;D. Niestety wielu to zwykłe papudraki, które coś potrafią ale jak przychodzi zagadka to rozkładają ręce i często człowieka ściemniają. Dziwne z tym liczeniem roboczogodzin, bo chyba o to Ci chodzi. My mieliśmy stały przedział cenowy za daną rzecz, jednak wiadomo kiedy klient chciał coś nietypowego to wspieralismy się roboczogodzinami, jednak sztwyno ja się tego nie trzymałam. Nie chodziło o to by z klienta zedzrzeć maksymalną kwotę jednorazowo, ale o to by do nas wrócił, i ba polecał nas dalej.
Z tym przedziałem cenowym to chodzi mi o to, że nikt nie policzy tyle samo za wymianę rozrządu w Audi A6 i w VW Polo ;D. W Audicach trza rozebrać pół przodu, więc i cena rośnie za naprawę ;D.

chce ktoś pierożka z farszem
?
"I dream I'm floating on the surface of my own life, watching it unfold."
bardziej pomoc domowa

oczywiście grzybki+kapusta kiszona+cebulka drobniutka+bułka tarta i sól z pieprzem
wszystko drobniutko 
ehh pierózki to niebo w gębie
akurat dziś robimy na swięta więc wszystko idzie pod mróz :D ale utargałem talerz z mamą na obiadek dziś

"I dream I'm floating on the surface of my own life, watching it unfold."