lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 580 z 822
A słyszałem, że hiszpański jest dość łatwy i nawet ściągnąłem sobie jakieś programy do nauki, ale brak mi czasu niestety na to, ale w końcu się nauczę 

Jednym ?;D.
Skutki są fatalne, zaczerwienione oczy, które pieką, szczypią i czuć pod powiekami piasek ponoć. Masakra. Moje warsztatowe chlopaki notorycznie mieli ten problem, a ja jeździłam tylko do apteki po krople i zakraplalam im gały.
Psyche30: Nie jestem less aby ocieranie się o babskie pośłady i cycki było dla mnie fascynujace, więc oczywiscie ze z facetami
Ja również jestem zatwardziałą hetero, i kurdę nie patrzyłam na tą zabawę pod kątem seksualno cholera wie jakim
. Myślę, że by mogł być spory ubaw, tyle ;D.
Ktoś ewidentnie nie dostał w łapę.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

UWAGA test mojego Dextera UWAGA
"I dream I'm floating on the surface of my own life, watching it unfold."
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 

MaqdaIena: Jednym ?;D.
Skutki są fatalne, zaczerwienione oczy, które pieką, szczypią i czuć pod powiekami piasek ponoć. Masakra. Moje warsztatowe chlopaki notorycznie mieli ten problem, a ja jeździłam tylko do apteki po krople i zakraplalam im gały.
Tak,ale musiał zachrzaniać wtedy prywatnie do okulisty bo to było coś poważniejszego ze bał się o utratę wzroku.
MaqdaIena: Ja również jestem zatwardziałą hetero, i kurdę nie patrzyłam na tą zabawę pod kątem seksualno cholera wie jakim . Myślę, że by mogł być spory ubaw, tyle ;D.
Bo od takiego patrzenia MASZ MNIE, frywolne alter ego

Idę sprawdzać moje inne avy :( biedackie teraz .
idę się narąbać z tego pomniejszenia avków :(
kto za tym stoi??? REX
?
kto za tym stoi??? REX
?
"I dream I'm floating on the surface of my own life, watching it unfold."
O własnie, dobry przykład, Dexter w tai formacie wygląda strasznie ;D.
Racja, wielkie jaszczury były mocno irytujące.
Ale bym nie miała nic przeciwko by wielkość avów została taka jaką ja miałam ;D. Nie psuło widoku strony, chyba też nikomu nie muliło forum, a wyglądaly ładniej ;D.
Ale co tam ;D.

Psyche30: Tak,ale musiał zachrzaniać wtedy prywatnie do okulisty bo to było coś poważniejszego ze bał się o utratę wzroku.
Uuu, to mocno musiał sobie naświetlić. W ogole po to są maski spawalnicze by ich uzywać !
Psyche30: Bo od takiego patrzenia MASZ MNIE, frywolne alter ego
Idę sprawdzać moje inne avy :( biedackie teraz .
No w sumie racja, dobrze że czuwasz
.Ja mój póki co zostawię ;D.
Tak ! To wina Kamila !!!!1111

.