lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 578 z 822
No dobrze. Powiedzmy, że może być interesujący, ale wątpię czy wskazany :-D

Dzięki, przekonałaś mnie tym argumentem hahahahahahahahahaha

Hahahahahaha :-D
Lepiej dmuchać na zimne, zwłaszcza, że może zmienić obiekt zainteresowania na Thorgala Aegirssona hahahaahah :-D
Wierzę, bo czasem widuję podobnie ubranych pijaczków, targających wózki ze złomem

Co mu zrobiłaś?

Powinnam była raczej napisać:
Był godzien, żeby podetrzeć mu tyłek, to będzie i godzien tego, co mu w niego wpakuję :-D
Btw. Taki temat powinien zostać podwieszony na każdym z działów. Wszędzie, albo nigdzie

Aj noł ;D.
Ale na spawacza ? No weź
.Psyche30: W takiej zenadzie? Przeciez tam nawet wpiedolić porządnie by jakiej nie mozna było, a jak by się zaczęło ciągać za włosy to zaraz sędzia by leciał obmacywać
Pewnie, wiadomo, że bym wolała by w tv to nie było pokazane, ale z kumpelami, dla bei łaj not ? ;DDD.
Redka, nie mam pojęcia o co kaman, a cofać mi się nie chce ;D.
Konto usunięte: Lepiej dmuchać na zimne, zwłaszcza, że może zmienić obiekt zainteresowania na Thorgala Aegirssona hahahaahah :-D
Małolaty też skaczą z kwiatka na kwiatek ? ;o
.Myślisz, że któryś z nich chodzi w moim ?
.A, i nie anduj apropo zaskaującej błyskotliwości riposty, należysz do niewielu, wiesz o tym ;D.
Nic. To on mnie nie lubi od zawsze, sama nie wiem dlaczego
.Konto usunięte: Powinnam była raczej napisać:
Był godzien, żeby podetrzeć mu tyłek, to będzie i godzien tego, co mu w niego wpakuję :-D
Kiedy ja własnie to miałam na myśli ;DDD.
Neguję, by za dużo trza było szukać odpowiedzi na swoje posty ;D.
Tutaj jest naprawdę dobrze, żadne debile się nie schodzą, jest miło i sympatycznie ;D.

;D