lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 576 z 822
Oooo, jakie boskie
:*.Też mam coś dla Was :
Donald Tusk przybywa z wizytą do szkoły podstawowej. Po prelekcji dla dzieci, Pani zwraca się z prośbą o pytania. Zgłasza się Jasiu:
-Panie Premierze - ja mam dwa pytania. Pierwsze: Skąd ślady materiałów wybuchowych na skrzydle wraku Tupolewa w Smoleńsku? I drugie pytanie z tym powiązane: Czy śmierć technika Jaka 40 może mieć związek z tym, co słyszał po lądowaniu w Smoleńsku?"
Na twarzy premiera pojawiło się zmieszanie, jednak fortunnie dla niego rozległ się dzwonek, po którym Pani nauczycielka wyprosiła dzieci na przerwę, oznajmiając, że zaraz po jej zakończeniu spotkanie z premierem będzie kontynuowane.
Po przerwie dzieci wracają do klasy. Pani znowu zwraca się z prośbą o pytania. Tym razem zgłasza się Małgosia:
- Panie Premierze ja mam cztery pytania. Pierwsze: Skąd ślady materiałów wybuchowych na skrzydle wraku Tupolewa w Smoleńsku? Drugie pytanie z tym powiązane: Czy śmierć technika Jaka 40 może mieć związek z tym co słyszał po lądowaniu w Smoleńsku? Trzecie pytanie: Dlaczego przed przerwą dzwonek zadzwonił o 20 minut wcześniej niż zwykle? I ostatnie - poniekąd z nim związane: Gdzie do diabła jest Jasiu???? !!!
.
No tak, wy to dziwnie macie

Może się przełamiesz :D
Do mnie doszedł, dzięki Mikołajko :D
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

PS
1 mecz w 1/2 Pucharu Króla, pięknie wsadziłem manitę

1 mecz w 1/2 Pucharu Króla, pięknie wsadziłem manitę

Normalnie, to reszta Polski ma dziwnie, że nie mają Gwiazdora
.Ja naprawdę rozumiem, że mój pies chętnie zjada moje jedzenie, ale no kurdę niech nie oczekuje ode mnie tego samego
.A i ta najbardziej są irytujące strzępy kości jakie rozsiewa po całym domu. Kapci nie noszę, bo nie lubię wiec biegam boso, już milion razy nadepnęłam gołą stopą jesu
.
Ciągle to samo tłumaczenie

MaqdaIena: A i ta najbardziej są irytujące strzępy kości jakie rozsiewa po całym domu. Kapci nie noszę, bo nie lubię wiec biegam boso, już milion razy nadepnęłam gołą stopą jesu .
Nie musisz mi tłumaczyć miałem psa 17 lat

.