lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 572 z 822
Wyszło że wszystkie zielone, to chyba nie chodzi o dysk prawda?
Kuwa co chwila mi okna przegladarki znikają teraz, wyskakują jakieś małe okienka że skrypt nie odpowiada i ciągle musze klikać kontynuuj, no już szkoda gadać ile tych rzeczy się wali
To już swoją drogą ;D
Że moze niwelują jakieś toksyny czy coś ;D
Tak tak, już wiem TERAZ ;D
Kuwa co chwila mi okna przegladarki znikają teraz, wyskakują jakieś małe okienka że skrypt nie odpowiada i ciągle musze klikać kontynuuj, no już szkoda gadać ile tych rzeczy się wali

MaqdaIena: Ja myślę, że on lubi się znęcać, a nie żadna troska .
A ja już wiem, haha ;D. Ale nie pamietam .
To już swoją drogą ;D
Że moze niwelują jakieś toksyny czy coś ;D
Tak tak, już wiem TERAZ ;D
moonlight30: Wyszło że wszystkie zielone, to chyba nie chodzi o dysk prawda?
Ok, to jedno chociaż wykluczamy, to niekoniecznie wina tu.. dysku. :)
Combofixem już leciałaś?
No i jeszcze czekdisk. Jaki masz system?
Jak coś to start - wpisz w wyszukiwaniu cmd, daj enter i wpisz "chkdsk" i enter. Reszta się robi sama.
/Btw, nie żebym była jakimś super znawcą, zwyczajnie miałam problemy z kompem i dzielę się doświadczeniem. ;D
Jaka ciekawska :-D Ile my już biznesów nawymyślałyśmy :-D
Łącznie z pędzeniem bimbru :D
Zapytam tutaj, bo i tak gadacie o byle czym.
Potrzebuję na prezent gwiazdkowy dobrą, wciągającą książkę dla 14 latka.
Niestety nigdy nie uczył się języka polskiego w szkole, zakładam więc, że ma być lekka, łatwa i przyjemna, żeby go nie odstraszyć od czytania w tym języku :-D
Chodzi mi o to, żeby go zachęcić, najlepiej dużą dawką humoru. Może jakiś komiks? :-D
Mein kampf.
Konto usunięte: Niestety nigdy nie uczył się języka polskiego w szkole, zakładam więc, że ma być lekka, łatwa i przyjemna, żeby go nie odstraszyć od czytania w tym języku :-D
Niech przeczyta Mein Kampf. Po co uczyć się polskiego skoro po lekturze książki odkryje, że lepiej narzucić polakom własny język niż czyć się ich

Konto usunięte: Jaka ciekawska :-D Ile my już biznesów nawymyślałyśmy :-D
Łącznie z pędzeniem bimbru :D
Mężczyźni, alkohol coraz ciekawiej, więc nie możesz mi się dziwić no
.
.Eeee, może coś E.Niziurskiego ?
Za dzieciaka podobały mi się jego ksiązki.
A na komiksach się nie znam.
Jesu, Redka kogo za sobą tutaj przyciągnęłaś ?

Do pięty Ci się przyczepił czy co ? :D.

Konto usunięte: Potrzebuję na prezent gwiazdkowy dobrą, wciągającą książkę dla 14 latka.
Niestety nigdy nie uczył się języka polskiego w szkole, zakładam więc, że ma być lekka, łatwa i przyjemna, żeby go nie odstraszyć od czytania w tym języku :-D
Chodzi mi o to, żeby go zachęcić, najlepiej dużą dawką humoru. Może jakiś komiks? :-D
Polecam coś z serii Alfreda Szklarskiego o Tomku Wilmowskim
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.

.