lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 570 z 822
A kilkudziesięciu nie znasz?
Mam duże możliwości i jeszcze większe potrzeby

Wydawało mi się, że Twój jest już naprawdę duży.
Dwóch niedźwiedzi w Górach Świętokrzyskich to za dużo, jak na nerwy tubylców

Dawid na pewno wybada Ci dokładnie :-D
Weź kolejne, znieczulisz się
.
.Nie
.Ale można jakiś casting zrobić czy coś
.Konto usunięte: Wydawało mi się, że Twój jest już naprawdę duży.
Dwóch niedźwiedzi w Górach Świętokrzyskich to za dużo, jak na nerwy tubylców
Kiedy pisałam o swoim, nie mamy wsród znajomych wiekszych facetów od niego ;D.

Za bardzo moczopędne, bede latal za czesto do wc w nocy

Konto usunięte: ZNajdz mnie coś innego kurde bo teraz coś mi nie wyszło chyba , inny program mówił ze mam wirusy a tu nic nie wykrywało, już zgłupiałam
Najlepiej jak uzywasz tylko jednego, a moze ten inny juz skasowal dlatego ten nie wykryl ?
czym skanowalas i wykryl rzekomo ?

Człowieku niedawno był .
Konto usunięte: Najlepiej jak uzywasz tylko jednego, a moze ten inny juz skasowal dlatego ten nie wykryl ?
czym skanowalas i wykryl rzekomo ?
Nie, tamto to nie było takie normalne skanowanie bo nie mam pełnej wersji , tylko takie coś innego McAfee Security coś tam, i mi po właczeniu kompa jakies szybkie skanowanie zrobiło i pokazało ze są zagrozenia i ze trzeba usunąć czy coś takiego, ale zeby to zrobić trza pełną wersję odpalić , no to zrobiłam znów tym kasperskim jak niedawno, ale teraz jakoś inaczej to skanowało trochę kurde.
Już kiedyś z Anią robiłyśmy.
W końcu zostaniemy specjalistkami od castingów :-D
Od tego tylko jeden krok do handlu żywym towarem, a to jest już zdecydowanie bardziej opłacalne :D Od handlu żywym towarem pół kroku do handlu organami i to się już nazywa porządny interes :-D

To nic. Ten drugi nauczy się chodzić na szczudłach :-D
Psyche: Nie, tamto to nie było takie normalne skanowanie bo nie mam pełnej wersji , tylko takie coś innego McAfee Security coś tam, i mi po właczeniu kompa jakies szybkie skanowanie zrobiło i pokazało ze są zagrozenia i ze trzeba usunąć czy coś takiego, ale zeby to zrobić trza pełną wersję odpalić , no to zrobiłam znów tym kasperskim jak niedawno, ale teraz jakoś inaczej to skanowało trochę kurde.
To pobierz http://www.dobreprogramy.pl/McAfee-Internet-Security,Program,Windows,12751.html i zainstaluj potem skanujesz.
Ewentualnie polecany przez kazdego http://www.dobreprogramy.pl/AVG-AntiVirus-Free-Edition,Program,Windows,13206.html

.