lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 574 z 822
Maczety som fajne, a zwłaszcza Maczety Topory Takrżnieirąbieżeazmiło o pseudonimie Macza

Tak mi dali na chrzcie

MaqdaIena: Jeżeli młodzieniec zepsuty ( pewności nie mam, wiadomo), to Twoje trudy są na nic pewnie.
Weź lepiej kup mu coś Kinga albo Koontza, duży jest więc ogarnia przy odrobinie dobrej woli, a jak skonczy czytac to będziesz mogła pozyczyć .
Hmmm... w pewnym sensie zepsuty, jak większość jego "zjedzonych" przez system rówieśników :D
MaqdaIena: A na jego okazałym brzuchu miejsce swe znajduje kufel. Kufel wypełniony zlocistą cieczą z pianą na 5 palcy, bo przecież nalać porządnie nie umie. W dni po wyplacie kufel zamienia sie w szklanicę z dzejdi i colą, tudzież pepsi.
.
Widzisz, rozgryzłaś go :D
MaqdaIena: Cholera, ja dzisiaj jeszcze nic nie zniosłam, domyślam się, ze chodzi o Twoje jajka więc .
Nie o moje, o jego. Ma je w swoim ukochanym kurniku

Konto usunięte: Maczety som fajne, a zwłaszcza Maczety Topory Takrżnieirąbieżeazmiło o pseudonimie Macza
Tak mi dali na chrzcie
Okej
.Konto usunięte: Hmmm... w pewnym sensie zepsuty, jak większość jego "zjedzonych" przez system rówieśników :D
Lepiej niech on Ci coś kupi, a nie Ty jemu, niech się od dzieciaka uczy jak kobiecie dogodzić
.Gorzki !
Tak, doczytałam po fakcie ;D.
I w gęstwinę sie nie zagłębiajmy, nie przed spaniem
.
:-D
MaqdaIena: Lepiej niech on Ci coś kupi, a nie Ty jemu, niech się od dzieciaka uczy jak kobiecie dogodzić .
Weź mnie nie denerwuj, on chyba już ma dziewczynę, chłopaka na pewno! hahahaah

I gruboskórny.
Fioletowe torebki też nie są już modne

Jak sobie życzysz :-D
On i tak uciekł.
Dobra Magdaleno, stękając z niepewności i bezradności, kierowana wskazówkami- uciekawszy ja.
Zagłębię się zaraz w internetowe czeluści. Może coś znajdę coś godnego owego młodzieńca :D
No ona no, nadal nie mogę dojśc do siebie
.
.To badania jakieś mu zasponsoruj, albo chociaż podaj odpowiedni adres
.A kiedykolwiek były ?
Dresy kreszowe fioletowe owszem, ale bosz to bylo 20 lat temu !:D.
Wystarszył się mnie
.Konto usunięte: Dobra Magdaleno, stękając z niepewności i bezradności, kierowana wskazówkami- uciekawszy ja.
Zagłębię się zaraz w internetowe czeluści. Może coś znajdę coś godnego owego młodzieńca :D
Soł powodzenia, i się zastanów czy owy młodzieniec jest godzien podarków od Ciebie ;D
Miłego ;D.

Zdrajczyni

Komiks klasyka, myśłe ze 14 by się wciągnął bo jest fascynujący , troszkę erotyki w nim ale ja byłam młodsza jak to kupiłam i mi psyche nie skrzywiło

Ale jest chyba troszkę trudny do dostania obecnie.
Ktoś musiał zrównoważyć klimat :D
Hahahahahaha :-D
Żartuję, ma bardzo dobrego kolegę, którego w wakacje nawet przywiózł ze sobą do Polski.
Ale fakt, badania nie zaszkodzą

Hmmm... jakoś dwa, 3 lata temu? :-D
Dresów nie pamiętam, ale wierzę

Poczekaj aż wróci z błyskotliwą ripostą

MaqdaIena: Soł powodzenia, i się zastanów czy owy młodzieniec jest godzien podarków od Ciebie ;D
Miłego ;D.
Był godzien, żeby podetrzeć mu tyłek, to będzie i tego, co mu dam

Psyche30: Całą serię Thorgala mu kup o !
Sama bym chciała taki prezent
Bo wszyskie moje komiksy to nie wiem gdzie są a zbierałam i byłam mega fanką :(
No właśnie nad nim się zastanawiałam.
Psyche30: Komiks klasyka, myśłe ze 14 by się wciągnął bo jest fascynujący , troszkę erotyki w nim ale ja byłam młodsza jak to kupiłam i mi psyche nie skrzywiło
Ale jest chyba troszkę trudny do dostania obecnie.
Możliwe.