lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 579 z 822
Kto wie jakie siedzą w Tobie ikryte pragnienia, moze chciałaś być jak ta laska z teledysku Benny benassi SATISFACTION

MaqdaIena: Pewnie, wiadomo, że bym wolała by w tv to nie było pokazane, ale z kumpelami, dla bei łaj not ? ;DDD.
JA TO WIDZĘ JAK JUŻ po spooorej dawce alko , oczywko bez kamer hehe, ale nie tylko z paniami ale i z panami koniecznie

Kiedy on dobrze widzi ;D.
Zbiczno podpowiadam
.Psyche30: Kto wie jakie siedzą w Tobie ikryte pragnienia, moze chciałaś być jak ta laska z teledysku Benny benassi SATISFACTION
Ukrytym pragnieniem ewentualnie jest mechanika samochodowa, spawanie na pewno odpada, nawet tłumików, widziala jakie skutki może nieść jak się nie używa maski spawalniczej ;D.
Psyche30: JA TO WIDZĘ JAK JUŻ po spooorej dawce alko , oczywko bez kamer hehe, ale nie tylko z paniami ale i z panami koniecznie
Z facetami ? E tam
.
hahahahaha
Ja też, mój kumpel miał kiedyś poważne problemy z okiem z tego powodu :)
Nie jestem less aby ocieranie się o babskie pośłady i cycki było dla mnie fascynujace, więc oczywiscie ze z facetami

http://www.youtube.com/watch?v=tQb4eWCAq8c
Jak się już nauczę niemieckiego, to kolejny idzie francuski.
Jak się już nauczę niemieckiego, to kolejny idzie francuski.

Francuski może i brzmi ładnie, ale jego nauka jest katorgą. Podejmowałem próby przez 3 lata, zawsze kończyły się fiaskiem, mimo że miałem bardzo ładną nauczycielkę
Chociaż po hiszpańskim, to kolejny język, który chciałbym posiąść.Konto usunięte: Francuski może i brzmi ładnie, ale jego nauka jest katorgą. Podejmowałem próby przez 3 lata, zawsze kończyły się fiaskiem, mimo że miałem bardzo ładną nauczycielkę Chociaż po hiszpańskim, to kolejny język, który chciałbym posiąść.
Wiesz co, dobrze by było pod okiem nauczyciela nauczyć się podstaw fonetyki i gramatyki, resztę sobie i sama ogarnę, na razie wiem tylko, że "oi" czyta się jaki "ła". :DD Włoskiego można nauczyć sie samemu, tam nic nie ma trudnego, nauczyć sie słówek, bo formy są dość proste, a jak się ogarnie włoski to i hiszpański bez problemu. :)
Gorzej z takim chińskim, o. To jest myśl dopiero. :))