lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 583 z 822
Jesu pobiłam brejka z nutkiem o 2 pkt i miałam szanse na znacznie więcej i schrzaniłam, za mocno białą i wpadła buuuu
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Magdalena: No Słońca nie ma, ale jest mróz ;D, który lubię o ile nie przeracza 10 na minusie ;D.
I Słońce plus śnieg ? , za bardzo mnie oślepia, zanim się przwyzwyczaję to upuszczam z litr łez
No ja nadal czekam na jakis intensywniejszy opad plus mroz i pozniej wypogodzenie by jakas fotke zrobic

A na swieta i tak pewnie bedzie odwilz i plus 6 :D
Konto usunięte: No ja nadal czekam na jakis intensywniejszy opad plus mroz i pozniej wypogodzenie by jakas fotke zrobic A na swieta i tak pewnie bedzie odwilz i plus 6 :D
U mnie porywa śnieżna nie jest jakaś duża, ale jak napadało tak się utrzymuje ;D.
Wczoraj np. nie mogłam drzwi od samochodu otworzyć, gdzieś mi sie woda gromadzi i kuźwa uszczelki pozamarzały, a przednia szyba od środka zamarza również
.Jutro kulig nad Wartą planujemy
.
MaqdaIena: Wczoraj np. nie mogłam drzwi od samochodu otworzyć, gdzieś mi sie woda gromadzi i kuźwa uszczelki pozamarzały, a przednia szyba od środka zamarza również .
A ja przedwczoraj posmarowałem wszystkie uszczelki specjalnym preparatem, możesz go zakupić w markecie za 10zł.
Warto bo przynajmniej nie otworzysz drzwi z uszczelką jak mój sąsiad :D

NuTiiiiii: A ja przedwczoraj posmarowałem wszystkie uszczelki specjalnym preparatem, możesz go zakupić w markecie za 10zł.
Warto bo przynajmniej nie otworzysz drzwi z uszczelką jak mój sąsiad :D
Dzisiaj podskoczę gdzieś do miasta i coś kupię, bo faktycznie miałam wczoraj stracha, że uszczelkę wyrwę, gdzie i tak się ledwo trzyma od strony kierowcy. Na szczęście drzwi pasażera puściły, odpaliłam auto, włączylam grzanie, zanim oskrobałam szyby to moje drzwi puściły
.

.

, za bardzo mnie oślepia, zanim się przwyzwyczaję to upuszczam z litr łez