lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 586 z 822
na dolnym śląsku dzieciątko
W czwartek wracałem z Trójmiasta do Wrocławia, pech chciał że musiałem jechać z przesiadką w tym nieszczęsnym Poznaniu. W Poznaniu zameldowałem sie o godzinie 22.00, poszedłem na ten niby ich "zayebisty" nowy banhof, w kiblu zimno prawie jak na dworze/podzimą (chyba oszczędzają tam nawet na ogrzewaniu) jedyny plus automatyczna spłuczka- nie musiałem niczego tam dotykać
Usiąść na nowym dworcu? marzenie, nie ma tam żadnego krzesła tylko jakiś podłużny grzejnik na którym ludzie siedzieli.
Zbliża się godzina 24 podchodzi do mnie wachtyrz goda ze zamykaja banhof do 4rano (o 1.47 mam bana), kazal zejsc pod perony do jakies tam budy gdzie sprzedaje kobieta bilety, niby tam mozna poczekac. Polazłem tam to nie dość że ciasno tam że szok, to jeszcze tylko 10 krzeseł na cały Posen, ale ok przynajmniej ciepło było. Zobaczyłem kilka gniazdek, od razu wyciągnąłem telefon z myślą podładowania telefonu. Okazało się to czego się spodziewałem 6gniazdek, żadne nie działa. Spytałem się babki czy mogłaby u siebie tam podładować mi tel. oczywiście spotkałem się z negatywną odpowiedzią.
kur
oszczedzja tam nawet na 5groszach , i jak tu nie mówić negatywnie o Poznaniu?
Reasumując: Poznań
na dworcu nie ma gdzie usiąść
toalety zimne
w gniazdkach brak prądu
KFC śmierdzi, żule śpią w miejscach przeznaczonych dla klientów
Miasto ponad 500 000tys ludzi, dworzec przejazdowy (wiele osób ma tutaj przesiadki) a dworzec zamykajo 24-04 !
ja piedole to już w mniejszych miejscowościach na dolnym ślasku i slasku dworce sa calodobowe
wladze Poznania = idioci
W czwartek wracałem z Trójmiasta do Wrocławia, pech chciał że musiałem jechać z przesiadką w tym nieszczęsnym Poznaniu. W Poznaniu zameldowałem sie o godzinie 22.00, poszedłem na ten niby ich "zayebisty" nowy banhof, w kiblu zimno prawie jak na dworze/podzimą (chyba oszczędzają tam nawet na ogrzewaniu) jedyny plus automatyczna spłuczka- nie musiałem niczego tam dotykać
Usiąść na nowym dworcu? marzenie, nie ma tam żadnego krzesła tylko jakiś podłużny grzejnik na którym ludzie siedzieli.
Zbliża się godzina 24 podchodzi do mnie wachtyrz goda ze zamykaja banhof do 4rano (o 1.47 mam bana), kazal zejsc pod perony do jakies tam budy gdzie sprzedaje kobieta bilety, niby tam mozna poczekac. Polazłem tam to nie dość że ciasno tam że szok, to jeszcze tylko 10 krzeseł na cały Posen, ale ok przynajmniej ciepło było. Zobaczyłem kilka gniazdek, od razu wyciągnąłem telefon z myślą podładowania telefonu. Okazało się to czego się spodziewałem 6gniazdek, żadne nie działa. Spytałem się babki czy mogłaby u siebie tam podładować mi tel. oczywiście spotkałem się z negatywną odpowiedzią.
kur
oszczedzja tam nawet na 5groszach , i jak tu nie mówić negatywnie o Poznaniu? Reasumując: Poznań
toalety zimne
w gniazdkach brak prądu
Miasto ponad 500 000tys ludzi, dworzec przejazdowy (wiele osób ma tutaj przesiadki) a dworzec zamykajo 24-04 !
ja piedole to już w mniejszych miejscowościach na dolnym ślasku i slasku dworce sa calodobowe
wladze Poznania = idioci
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Konto usunięte: Reasumując: Poznań
toalety zimne
w gniazdkach brak prądu
wladze Poznania = idioci
Twój opis odpowiada staremu budynkowi, w nowym jak widać Twoja noga nie postała, pozdrawiam ;)
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
NuTiiiiii: Mocno byłem zdziwiony KFC na dworcu głównym jeszcze w takim miejscu, dało radę wziąć tylko na wynos bo na miejscu nikt tam nie jadł.
teraz nawet sporo osób się tam stołowało, sam miałem coś wziąć ale brzydziłem się
to poszedłem do biedronki dość spora pizzerka za 1,8
bez przesady :D
Enkido: Twój opis odpowiada staremu budynkowi, w nowym jak widać Twoja noga nie postała, pozdrawiam ;)
jeszcze odróżniam nowe budownictwo i stare
byłem w nowym budynku jak i starym , oba zamykane 24-04
Enkido: A kolega to już chyba nie pamięta jak przed remontem wyglądał dworzec główny we Wrocławiu ;) Swego czasu wygrał plebiscyt na najbrzydszy w Polsce ;)
pamiętam, śmierdziało niemiłosiernie. Jak był nawet niewyremontowany to od zewnątrz zawsze mi sie podobał, ma swój urok, legendy o podziemnych schronach etc.
Yyyy, nooo ten no. Gdybym chciała kogoś zabić to bym mogła go wynająć
.Mamed lepszy, chociaż i tak szału nie robi ;D.
Chociaż nie, Mamed nie jest lepszy
.Konto usunięte: Reasumując: Poznań
toalety zimne
w gniazdkach brak prądu
wladze Poznania = idioci
.Nienawidzę dworców pkp, nasz stary był ohydny, fakt. W KFC byłam kiedyś po kawę, ale nie wspminam tego miejsca tak tragicznie jak Ty ;D.
A w nowym budynku nie byłam.

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało