WueRZet
WueRZet
  11 lipca 2012 (pierwszy post)
Sprawdzimy czy idea słuszna, oraz czy pomysł się przyjmie i spodoba :ziober2:
WilczeLyko
WilczeLyko
  9 grudnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Dobrze, że mi ją przypomniałeś, dzięki. Świetny wokal.

Uwielbiam jej słuchać, a jak jestem pod wpływem to już całkiem, ideał.
ReDAnGeLonesec
ReDAnGeLonesec
  9 grudnia 2012
Psyche30
Psyche30: Siwcowa jest dla mnie nie do poznania ,zupełnie inna twarz (nie tylko usta) porównując zdjęcia stare i nowe (temat kiedyś poruszany na modzie konkretnie) :D, u tej ja nie widze właśnie takiej zmiany, twarz jest dla mnie ta sama, szczególnie to widzę na tym co wstawiłam na początku jak kiedyś spiewała jako blondi.Ty widzisz podobieństwo do Siwiec, ja zadnego (nie licząc foto z opuchniętymi warami) więc co tu pisac ;D

Spoko, nie ma co się tutaj rozwodzić, bo ja sądzę zupełnie inaczej :D

Psyche30
Psyche30: Chodziło mi o to ze ja nigdzie nie oceniałam jej jako artystki, napisałam tylko ze podoba mi się utwór , jej głos i ze jest piękna dla mnie.Mogłaś się odniesc i to zrobiłaś pisząc mi od razu o porównaniu do innych artystek, a ja nawet nie patrzyłam na to z tej strony , bo i ona i te które wymieniłaś jak dla mnie wszystkie one do mnie nie trafiają.A ze nawet w takich klimatach znajdzie się coś co jest w stanie się spodobać to właśnie jest plus muzyki i znak ze jednak wszystko jest potrzebne , bo a nuż nawet w tym czgeo nie lubimy znajdziemy coś dla siebie (i tu mam na myśli już ogólnie cały rynek muzyczny a nie ją):)

Jasne, rozumiem.
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  9 grudnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Odetchnęłam z ulgą. :D Mam złe doświadczenia z kobietami zajmującymi się tylko sportem i tylko tańcem. W zasadzie chyba każda dziewczyna, którą znałam i podporządkowała temu życie była tępą dzidą, serio. Nie wiem na czym to polegało :-D Może miałam akurat pecha takie spotykać :D

Ahahaha ;D. Mi się nie chce po prostu męczyć, może gdybym nie paliła to by inaczej moja aktywnośc fizyczna wyglądała.
Kurdę, nie mam porównania, nie znam chyba żadnej sportsmenki, ani tancerki :woot:.
Ale chyba najbardziej tępe są te, które uprawiają sporty klubowo-dyskotekowe. Również po mitingu wracają zmeczone, spocone, z włosami przylepionymi do twarzy i rozmazanym makijażem :rotfl:.

Konto usunięte
Konto usunięte: Nie wiem w którym jest katalogu :D

3 rząd, drugi od lewej ?:ninja::D.
:ziober2:
Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  9 grudnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: :-D No właśnie Ta zasada dotyczy też teledysków :D

Och Redka, patrzę na teledysk i dla mnie jest piękna, wcale nie chcę czegoś takiego nieważnego roztrząsać na wiele czynników bo na co to komu? Licyz się dla mnie to co widze wtedy , tylko i wyłacznie ;D

Konto usunięte
Konto usunięte: ak czułem, że coś przy niej robili..ech, nie ma już naturalnie pięknych kobiet .

Ty lepiej się przyznaj co Ty sobie już poprawiałes :ziober2:
MaqdaIena
MaqdaIena
  9 grudnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Tak jak Ty na przedpięćsetnej stronie? . Weź...ja rano do pracy pojechałem, o mały włos nie zabił mnie wózek wypełniony cegłami . A obiad zjadłem dopiero na drugi dzień, poza piwem nic nie weszło ;p.

To bylo akurat wytłumaczalne :rotfl:.
Bosz:nie:. A mówiłam, że słychać po głosie, że zaszalałeś z procentami :mrgreen:.
WilczeLyko
WilczeLyko
  9 grudnia 2012
Psyche30
Psyche30: Ty lepiej się przyznaj co Ty sobie już poprawiałes

Sori, nie mierz swoją miarą, jestem o dziesięć lat młodszy od Ciebie i czyczki mi jeszcze nie wiszą :rotfl:.
Psyche30
Psyche30
  9 grudnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Jasne, rozumiem.

Musze iść pozmywac naczynia, reflektujesz do pomocy? :rotfl:
Psyche30
Psyche30
  9 grudnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Sori, nie mierz swoją miarą, jestem o dziesięć lat młodszy od Ciebie i czyczki mi jeszcze nie wiszą

O TY, wiek i czyczki mi wypominasz ? :rotfl:
10 lat? Niemożłiwe, na starych fotach wyglądałeś co najmniej na 35 :ninja: :rotfl:
WilczeLyko
WilczeLyko
  9 grudnia 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: To bylo akurat wytłumaczalne . Bosz. A mówiłam, że słychać po głosie, że zaszalałeś z procentami .

Hahahaha, ale i tak spaliłaś :lol:.
Daj spokój..jeszcze żebym ja to wypił w jakimś odstępie czasowym, a tu nawet wódka się ciepła nie zdążyła zrobić, kilka dni potem miałem imieniny i wiesz co się okazało?! Że nawet psy potrafią uczyć się na błędach, małe dzieci, szympansy, szczury, rozwielitki, pejzaże i okrzemki, a ja nie do jasnej cholery :rotfl:..
ReDAnGeLonesec
ReDAnGeLonesec
  9 grudnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Uwielbiam jej słuchać, a jak jestem pod wpływem to już całkiem, ideał.

Brzmi bardzo ciekawie :D
Zdecydowanie muszę się w nią zagłębić :D

MaqdaIena
MaqdaIena: Ahahaha ;D. Mi się nie chce po prostu męczyć, może gdybym nie paliła to by inaczej moja aktywnośc fizyczna wyglądała. Kurdę, nie mam porównania, nie znam chyba żadnej sportsmenki, ani tancerki . Ale chyba najbardziej tępe są te, które uprawiają sporty klubowo-dyskotekowe. Również po mitingu wracają zmeczone, spocone, z włosami przylepionymi do twarzy i rozmazanym makijażem .

Sporty klubowo- dyskotekowe :D

MaqdaIena
MaqdaIena: 3 rząd, drugi od lewej ?:D.

Dzięki sprawdzę potem :-D

Psyche30
Psyche30: Och Redka, patrzę na teledysk i dla mnie jest piękna, wcale nie chcę czegoś takiego nieważnego roztrząsać na wiele czynników bo na co to komu? Licyz się dla mnie to co widze wtedy , tylko i wyłacznie ;D

Ja staram się nie kupować "oczami" :)

Psyche30
Psyche30: Musze iść pozmywac naczynia, reflektujesz do pomocy?

Wrzuć w zmywarkę.
Lago mam cholerne. Będę myła pół nocy :D
WilczeLyko
WilczeLyko
  9 grudnia 2012
Psyche30
Psyche30: O TY, wiek i czyczki mi wypominasz ? 10 lat? Niemożłiwe, na starych fotach wyglądałeś co najmniej na 35

Nic nie wypominam! Zanim dam za Ciebie na wypominki, minie pewnie jeszcze dobre dziesięć lat, więc nie dygaj :ziober2:.
35? Chyba w obwodzie głowy :lol:.
Psyche30
Psyche30
  9 grudnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja staram się nie kupować "oczami" :)

Jak dla mnie właśnie teledyski należy wrecz kupowac oczami :)

Konto usunięte
Konto usunięte: Wrzuć w zmywarkę. Lago mam cholerne. Będę myła pół nocy :D

Ja lubię zmywać nacyznia, tylko mi się dziś niechce :D
WilczeLyko
WilczeLyko
  9 grudnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Brzmi bardzo ciekawie :D Zdecydowanie muszę się w nią zagłębić :D

Mówię Ci, upij się mocnym alkoholem i sobie ją puść, ja mam zawsze takie wrażenie, że im bardziej ja jestem pijany, to muzycy i Patti też, bo coraz krzywiej grają :D.
Psyche30
Psyche30
  9 grudnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Nic nie wypominam! Zanim dam za Ciebie na wypominki, minie pewnie jeszcze dobre dziesięć lat, więc nie dygaj . 35? Chyba w obwodzie głowy .

Ufff, od razu mi lepiej :rotfl:
Bica :crylol:
MaqdaIena
MaqdaIena
  9 grudnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Hahahaha, ale i tak spaliłaś . Daj spokój..jeszcze żebym ja to wypił w jakimś odstępie czasowym, a tu nawet wódka się ciepła nie zdążyła zrobić, kilka dni potem miałem imieniny i wiesz co się okazało?! Że nawet psy potrafią uczyć się na błędach, małe dzieci, szympansy, szczury, rozwielitki, pejzaże i okrzemki, a ja nie do jasnej cholery ..

Bo się mi Wiertło wpieprzył w zabawę :rotfl:.
Oh, w dniu swoich urodzin do mnie zadzwoniłes, a w dniu imienin już nie ?! Wstydź się, na pewno byłeś zabawny ! Najlepszego z okazji imienin, nie bede sie rozpisywać aż tak, ale życze tego samego co na urodziny :ziober2:.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.