WueRZet
WueRZet
  11 lipca 2012 (pierwszy post)
Sprawdzimy czy idea słuszna, oraz czy pomysł się przyjmie i spodoba :ziober2:
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  9 grudnia 2012
Goooooooooooolllllllllllllllllllllllllllllllll !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rotfl:.
:ziober2:
ReDAnGeLonesec
ReDAnGeLonesec
  9 grudnia 2012
Psyche30
Psyche30: Jak dla mnie właśnie teledyski należy wrecz kupowac oczami :)

Dla mnie muzyka to muzyka, a teledyski to teledyski.
Równie dobrze mogłoby ich nie być.
Oczywiście dobry teledysk to też jest sztuka, ale nie ma związku z muzyką.
Teledysk jest dla muzyki jak opakowanie. Ma za zadanie przyciągnąć, jak butelka szamponu w markecie.
ReDAnGeLonesec
ReDAnGeLonesec
  9 grudnia 2012
Psyche30
Psyche30: Ja lubię zmywać nacyznia, tylko mi się dziś niechce :D

Ja nienawidzę, nawet w zmywarce, bo potem trzeba to wyciągać :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: Mówię Ci, upij się mocnym alkoholem i sobie ją puść, ja mam zawsze takie wrażenie, że im bardziej ja jestem pijany, to muzycy i Patti też, bo coraz krzywiej grają :D.

Hahahaha, zachęcające :D
WilczeLyko
WilczeLyko
  9 grudnia 2012
Psyche30
Psyche30: Ufff, od razu mi lepiej Bica

No widzisz! Pocieszycielem jestem ;D.
Bica? Czy to te słynne długopisy i zapalniczki?
MaqdaIena
MaqdaIena: Bo się mi Wiertło wpieprzył w zabawę .

To było przepięęęękne :rotfl:.
MaqdaIena
MaqdaIena: Oh, w dniu swoich urodzin do mnie zadzwoniłes, a w dniu imienin już nie ?! Wstydź się, na pewno byłeś zabawny ! Najlepszego z okazji imienin, nie bede sie rozpisywać aż tak, ale życze tego samego co na urodziny .

W dniu imienin mówiłem już w tylko sobie znanym języku, nie chciałem Cię niepokoić :lol:. Dziękuję dziękuję! Dziś zaliczyłem kolejną krótką wyprawę, -6 i 6 godzin łażenia po krzakach :nie:.
WilczeLyko
WilczeLyko
  9 grudnia 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Goooooooooooolllllllllllllllllllllllllllllllll !!!!!!!!!!!!!!!!!!! .

Magda, spokojnie, Euro już się skończyło, już nie ma, Magda!, Magda!! Mago Magalenooooo!!! :rotfl:.
Konto usunięte
Konto usunięte: Hahahaha, zachęcające :D

Potem relację strzel ;D.
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  9 grudnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: To było przepięęęękne .

Nie było :rotfl:.

Konto usunięte
Konto usunięte: W dniu imienin mówiłem już w tylko sobie znanym języku, nie chciałem Cię niepokoić . Dziękuję dziękuję! Dziś zaliczyłem kolejną krótką wyprawę, -6 i 6 godzin łażenia po krzakach .

Mogłeś, najwyżej bym Cię pogoniła ;D.
Znalazłeś chociaż cos ciekawego ? :ziober2:.
:ziober2:
Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  9 grudnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Dla mnie muzyka to muzyka, a teledyski to teledyski. Równie dobrze mogłoby ich nie być. Oczywiście dobry teledysk to też jest sztuka, ale nie ma związku z muzyką. Teledysk jest dla muzyki jak opakowanie. Ma za zadanie przyciągnąć, jak butelka szamponu w markecie.

Ja lubie kiedy jedno współgra z drugim idealnie po prostu, kiedy teledysk jest dobrze zrobiony pod dany utwór.Czasem mam tak ze dzięki temu jakiś kawałek potrafi mi się spodobac jeszcze bardziej, to znak ze chyba teledysk spełnił swą rolę.
Ale i tak nie ma teledysków do większości utworów jakie słucham więc skupiam się tylko na muzyce ;D
ReDAnGeLonesec
ReDAnGeLonesec
  9 grudnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Potem relację strzel ;D.

Spoko :D
Będę miała pretekst, żeby sobie popić :D
Od dawna słuchasz takich utworów?
Masz w ogóle swój kanał muzyczny?
Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  9 grudnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja nienawidzę, nawet w zmywarce, bo potem trzeba to wyciągać

Ja wtedy sobie rozmyślam ostro przy tej czynności :rotfl:
Taka myślicielka się we mnie budzi hahahaha.

Konto usunięte
Konto usunięte: No widzisz! Pocieszycielem jestem ;D. Bica? Czy to te słynne długopisy i zapalniczki?

Kiepskim ale nie chcę Ci tego uświadamiac by sprawiac Ci ból ;D
WilczeLyko
WilczeLyko
  9 grudnia 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Nie było .

Dumni po zwycięstwie wierni po porażce PKS Maqdalenka* na zawsze! :rotfl:

* Poznański Klub Sportowy.
MaqdaIena
MaqdaIena: Mogłeś, najwyżej bym Cię pogoniła ;D. Znalazłeś chociaż cos ciekawego ? .

Zamknął bym się w sobie :pavarotti:. Zauważyłem, że Bóbr Robert wybudował nową tamę, po której da się przejść i nie trzeba omijać strumienia, byłem rad z tego powodu, dopóki nie okazało się, że Bóbr Robert to podła kreatura, która obliczyła tamę na swoją masę a nie na moją, i z tego powodu musiałem w trybie natychmiastowym opuścić budowlę, ochlapując przy tym całą kurtkę i mocząc rękawiczki :nie:.
WilczeLyko
WilczeLyko
  9 grudnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Spoko :D Będę miała pretekst, żeby sobie popić :D Od dawna słuchasz takich utworów? Masz w ogóle swój kanał muzyczny?

Hahahaha, dobra okazja nie jest zła :pavarotti:.
Słucham tego typu rzeczy dość długo, ale jakichś lastów.fm czy coś już nie mam, jak będę trafiał na coś godnego uwagi, będę wysyłał! d83ddca1
ReDAnGeLonesec
ReDAnGeLonesec
  9 grudnia 2012
Psyche30
Psyche30: Ja lubie kiedy jedno współgra z drugim idealnie po prostu, kiedy teledysk jest dobrze zrobiony pod dany utwór.Czasem mam tak ze dzięki temu jakiś kawałek potrafi mi się spodobac jeszcze bardziej, to znak ze chyba teledysk spełnił swą rolę. Ale i tak nie ma teledysków do większości utworów jakie słucham więc skupiam się tylko na muzyce ;D

Mam słabość do wykopalisk, staroci totalnych, jak wiesz. A te mają to do siebie, że nie mają kolorowych opakowań, które krzyczą "bierz mnie natychmiast" :D
Mało tego- często nagrania są złej jakości, a co dopiero mówić o jakości HD.
Mimo tego uważam, je za perły i aż się boję, że nie wydarzy się już nic w muzyce, co mogłoby mnie naprawdę porwać :-D
Jakieś takie mdłe jest teraz wszystko i za kolorowo opakowane.

Psyche30
Psyche30: Ja wtedy sobie rozmyślam ostro przy tej czynności Taka myślicielka się we mnie budzi hahahaha.

Byłabyś świetną gospodynią domową. W razie czego zapraszam :-D

Konto usunięte
Konto usunięte: Hahahaha, dobra okazja nie jest zła . Słucham tego typu rzeczy dość długo, ale jakichś lastów.fm czy coś już nie mam, jak będę trafiał na coś godnego uwagi, będę wysyłał!

Super!
Dzięki z góry.

Zdyniam moi mili, bo nie cierpię kiedy tak muli :bye:
WilczeLyko
WilczeLyko
  9 grudnia 2012
Psyche30
Psyche30: Kiepskim ale nie chcę Ci tego uświadamiac by sprawiac Ci ból ;D

Incentor, impellator, excitator :ziober2:.

Ps. Postujesz cycki nieletniej grubasznej Chinki, pójdziesz do więzienia :zabawa:.
WilczeLyko
WilczeLyko
  9 grudnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Super! Dzięki z góry. Zdyniam moi mili, bo nie cierpię kiedy tak muli

Nie ma sprawy, miłego wieczoru :).
WilczeLyko
WilczeLyko
  9 grudnia 2012
Dobra, Magda mnie olała, again, więc lecę :rotfl:.
:bye:.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.