lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 596 z 822
Słyszałąm ze jest takie coś ale nijak obchodzić się z tym nie umiem

Moze uderzę

Kurde, zachciało mi się walnąć 2 frejmy, i pierwszy do wygrania ale oczywko moja przytomnośc umysłu kazała mi wbijac najpierw czarną zamiast różowej hahahaha, moja mina jak oprzytomniałam bezcenna
A w drugim znów mogłam brejka pobić po raz enty, prosta czarna do wbicia i zawaliłam, nie wiem jakim cudem :(Psyche30: Kurde, zachciało mi się walnąć 2 frejmy, i pierwszy do wygrania ale oczywko moja przytomnośc umysłu kazała mi wbijac najpierw czarną zamiast różowej hahahaha, moja mina jak oprzytomniałam bezcenna A w drugim znów mogłam brejka pobić po raz enty, prosta czarna do wbicia i zawaliłam, nie wiem jakim cudem :(
ja już z tydzień nie grałem :o
gramy spara ?
Ale tej Maqdalenie się nudzi 
Kuva już dziś 3 razy odśnieżałem furę, dobre 20cm było na nim.

Kuva już dziś 3 razy odśnieżałem furę, dobre 20cm było na nim.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Słyszałem, że ma być odwilż na dniach. W sumie taki lekki śnieg i mały mróz może być na święta, ale nie te yebaki drogowcy się ogarną bo kto to widział główna droga Gdańsk - Szczecin zawalona i jadą wszyscy max 60km/h.

Faktycznie u mnie + 7 he :D
Jeszcze powkurzają nas te mrozy w styczniu, luty po - 30.
==
TVN Turbo, Uwaga Pirat.
Babka z dzieckiem jedzie na 50km aż 140km/h
Jeszcze powkurzają nas te mrozy w styczniu, luty po - 30.
==
TVN Turbo, Uwaga Pirat.
Babka z dzieckiem jedzie na 50km aż 140km/h

Hm, dzisiaj podsłuchałam w Selgrosie, że przez najbliższe parę dni ma być odwilż, a od niedzieli znów ma dowalić mróz, więc już sama nie wiem.
W ogóle jak już spadł ten śnieg, to powinien się trzymać tak do lutego, bez odwilzy, bo mało które moje buty wytrzymują taplanie po kostki w wodzie, no i odnoszę wrażenie że gdy leży śnieg jest po prostu cieplej, no i milej dla oka ;D.
W ogóle jak już spadł ten śnieg, to powinien się trzymać tak do lutego, bez odwilzy, bo mało które moje buty wytrzymują taplanie po kostki w wodzie, no i odnoszę wrażenie że gdy leży śnieg jest po prostu cieplej, no i milej dla oka ;D.

.

później odwilż, a na święta 5 stopni w plusie