lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 600 z 822
Z Dumbledorem to dobra akcja była co tego pierwszego zastąpił. Nie chciał na początku grać, ale wnuczka powiedziała, że jak nie wystąpi to przestanie go kochać i się zgodził

RexMundi: najgorsze jest to że po pierwszej ćżęści będzie prze uj mega oczekiwanie na rozwój akcji - bo jakby nie patrzeć i Drużyna pierścini i pierwszy hobbit to bedzie bardziej wprowadzenia w cała historie
No domyślam się. I miałem iść do kina na niego, a jak wyszło, że 3 części to jakoś straciłem chęci.
A Django nie jest jakoś z miesiąc później?:D
Oglądał ktoś Bogowie ulicy? Rzeczywiście aż tak dobry jest?
Oglądał ktoś Bogowie ulicy? Rzeczywiście aż tak dobry jest?
Hobbit w 3 częściach hahahahahaha
nie mogę
nie mogę

"I dream I'm floating on the surface of my own life, watching it unfold."
Przecież sporo wątków w Hobbicie nie ma
jakiś bezsens kompletny, chyba że każda część bedzie do max 30 minut 
jakiś bezsens kompletny, chyba że każda część bedzie do max 30 minut 
"I dream I'm floating on the surface of my own life, watching it unfold."
Wiertlo92: Przecież sporo wątków w Hobbicie nie ma jakiś bezsens kompletny, chyba że każda część bedzie do max 30 minut
Ty, a miałem przeczytać Hobbita jak na statku byłem, ale koleś miał wydanie bez 9 stron.
Potem jak wróciłem to ziomek co czytał powiedział, że mogłem czytać bo tam mimo, że książka krótka to same opisy:D
Masz rację.
Filmweb mówi, ze premiera światowa 25.12, a u nas 18.01.2013 ;D.
Wiertlo92: Przecież sporo wątków w Hobbicie nie ma jakiś bezsens kompletny, chyba że każda część bedzie do max 30 minut
Hobbit Niezwykła podróż, czas trwania 2.49 h ;D.
Hobbit: The Desolation of Smaug - premiera światowa 11.12.2013
Kolejna część 2014.

Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
A Władcę jak oglądałeś ?
Ja na szczęście nie wpadłam w szał kiedy wchodził do kin.
Obejrzałam jak już mozna było ściągnąć (
) ładne wersje z netu, i zrobiłam sobie maraton, oczywiście nie dałam rady na raz obejrzeć wszystkiego, ale chyba z 2,5 części owszem.Mnie w sumie ciekawi 3d w Hobbicie, dlatego planuje do kina iść, ale pewnie po Nowym Roku, jak bum minie, bo nic mnie bardziej nie wkurza jak sala wypełniona żrącymi głośno ludźmi
.