lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 602 z 822
Enkido: Ja oglądałem wszystkie 6 ciągiem :P Nie mów, że nie będziesz wracać, bo nie wiem czy słyszałaś, ale szykują się części 7-9
Na pewno nie będę :).
Tak jak kocham filmy związane z kosmosem, ufolami, dziwnymi stworami, tak w Gwiezdnych Wojnach jakoś mnie przesyt tym wszystkim nie kręcił.
Nie wiem dlaczego, ale od zawsze myślę, że jesteś z mojego rocznika
.Tak jakoś lżej mi z tym było gówniarzu ;D.

Konto usunięte: No, ale lepiej gdyby doceniony został za film w końcu, a nie na koniec kariery.
Rok temu, za Drzewo Życia (którego nie oglądałem, ale podobno beznadziejny z tym, że Pitt świetnie zagrał) no i za super Moneyball. Ostatnio super gra wszędzie. Ciekawe jak wypada ten film nowy z Pittem gdzie gra zabójcę. Noty nie porywają:P
Konczy karierę ? :(.
Drzewo Życia, hm hm coś słyszałam o tym filmie ale nie widziałam. W ogole mam starsze tyły jeżeli chodzi o filmy, skupilam się na serialach jednak ;D.
Killing Them Softly ? W ogóle nabrałam ochoty na skompletowanie wszystkich filmów w jakich grał
.
Nie kończy, ale patrząc co komisja odwala nie zapowiada się, żeby w końcu dostał Oscara:P
MaqdaIena: Killing Them Softly ? W ogóle nabrałam ochoty na skompletowanie wszystkich filmów w jakich grał .
No ten film właśnie. Ja jakoś muszę tego Benjamina Buttona obejrzeć.
W ogóle teraz zainteresowłem się karierą Toma Hardy'ego. Talent niesamowity. Kojarzysz?:D
Konto usunięte: Nie kończy, ale patrząc co komisja odwala nie zapowiada się, żeby w końcu dostał Oscara:P
Wystraszyłeś mnie !
Co do Oscarów, to uwielbiałam je oglądać za dzieciaka i ciut później. Potem naprawdę przestało mnie to interesować, nie wiem odnoszę wrazenie że prestiż juz nie ten co kiedyś ;D.
O kurdę, do tego filmu podchodziłam kilka razy, nigdy nie udalo mi sie go skonczyć.
Nudził mnie, a że jest długi, to najczesciej na nim zasypiałam. Sam pomysł na film wydaje się być świetny, ale realizacja sama mi się nie spodobała.
Konto usunięte: W ogóle teraz zainteresowłem się karierą Toma Hardy'ego. Talent niesamowity. Kojarzysz?:D
Przyznam, że musiałam go wygooglować, kojarzę teraz ;D. Nawet widziałam sporo filmów w których grał, jednak nie utkwił mi w pamięci ;D.