lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 607 z 822
NuTiiiiii: Kiedyś każdy od tego zaczynał a teraz dzieci nie wiedzą co to karty, Piotruś Pan został zastąpiony przez PSP.
Racja.
A nie wiem czy w to kiedyś graliście ;D.
Miałam talię kart z samochodami, gdzie się w bitwie mówiło, pojemnośc rocznik, ile KM itd ;D, grałam w to z bratem godzinami, pamietam że Vector mial najlepsze wartości, taki dzoker ;D.
Koniecznie
.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 

Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
MaqdaIena: Miałam talię kart z samochodami, gdzie się w bitwie mówiło, pojemnośc rocznik, ile KM itd ;D, grałam w to z bratem godzinami, pamietam że Vector mial najlepsze wartości, taki dzoker ;D.
tez miałem
mam do dziś w sumie :)
tez sie w to fajnie grało
były rózne talie z róznymi modelami
ja mam jeszcze - z autami amerykańskim
...Ignorance is bliss...
O ja, nie wiesz ile straciłeś nawet ;D. Szkoda, że po przeprowadzce gdzies te karty zniknęły ;D.
Co do flirtu to niestety miałam pecha, bylam brzydką nastolatką więc nic ciekawego nie dostawałam
.O. Pierwsze słyszę o tej wersji.
Ale pewnie też była ciekawa.

Tak teraz też i mi sie widzi, trochę słabej jakości foto było, to i znaczka nie poznałam i jakiś Nissan mi sie widział (i chyba nie tylko mi, skoro ktoś potwierdził. ;D). A nr tablic sobie też zapiszę.
Dziękuję. :))