lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 612 z 822
Zawsze mnie zastanawiało, dlaczego ludzie mają jakies dziwne kompleksy na punkcie swojego wieku ;D.
Mam znajomą, która w dzień swoich urodzin ryczy wręcz
. Jakie to głupie. Powinniśmy sie cieszyć, że nadal żyjemy w dobrobycie i zdrowiu !I każda okazja do upicia się jest dobra
.
No, młodo wyglądam przecież
.No to już Ci wiadomo ! ;D
Earth: Jeszcze Tigra jest z tych sportowych mydelniczek, ale tu mazda wygrywa wizualnie jednak. :DD Bo mechanicznie to nawet nie wiem, a to najważniejsze jednak - mimo tego, że uważa się, że kobiety kupują samochody wyłącznie po kolorze :DD
Jest okropny, mam dreszcze jak go widzę, szczególnie ten stary, z tymi plastikami, oj
Wiesz, chyba nawet obejrzę, bo okazało się, że moja współlokatorka z pokoju obok jest miłośniczką filmów w tym Quentina właśnie, to mnie będzie "edukować" w jego twórczości. ;D
Cóż, nic kompletnie nie wiem o Citroenach, poza reklamami ;d Ale nie brzmi to zachęcająco. Ja mam właśnie ową Lagunę, której nie umiem jeszcze rozpoznać na odległość.
No weź mi nie porównuj Tigry i Pumy do mojej MX3 ! To jest niewybaczalne !;D.
Nie wiem jak inne, ja akurat patrzyłam na wiele rzeczy, zwłaszcza żeby VIN sie zgadzał z tym w dowodzie, na wnętrze pod maską zdalam się na kumpli mechaników ;D. Niby wiele wiem, ale jednak wolałam by oni rzucili okiem, czy warto kupić ;D. W ogole dres od jakiego kupowałam nieźle się zdziwił, kiedy na miejsce przybyłam z trzema facetami ;D.
Plastiki no cóż, wiadomo że nie są fajne, ale wybaczam im, bo mx3 również mają je w środku ;D.
Niech edukuje, bo warto ;D. Quentin jest świetny. Mam nadzieję, że przy Planet Terror zaznaczy że Rodriquez był rezyserem, Tarantino tylko pomagał
.Nie miałam złych doświadczeń z Laguną, więc może nie ma co sie martwić na zapas :).

MaqdaIena: No weź mi nie porównuj Tigry i Pumy do mojej MX3 ! To jest niewybaczalne !;D.
Nie wiem jak inne, ja akurat patrzyłam na wiele rzeczy, zwłaszcza żeby VIN sie zgadzał z tym w dowodzie, na wnętrze pod maską zdalam się na kumpli mechaników ;D. Niby wiele wiem, ale jednak wolałam by oni rzucili okiem, czy warto kupić ;D. W ogole dres od jakiego kupowałam nieźle się zdziwił, kiedy na miejsce przybyłam z trzema facetami ;D.
Plastiki no cóż, wiadomo że nie są fajne, ale wybaczam im, bo mx3 również mają je w środku ;D.
Niech edukuje, bo warto ;D. Quentin jest świetny. Mam nadzieję, że przy Planet Terror zaznaczy że Rodriquez był rezyserem, Tarantino tylko pomagał .
Nie miałam złych doświadczeń z Laguną, więc może nie ma co sie martwić na zapas :).
Pardon, niechcący tak wyszło!
;DI dobrze, bo podpisze się umowe i nie ma odwrotu, więc lepiej wszystko sprawdzić. I teraz nie masz z nią problemu jak rozumiem? :)
Ale zobacz - on na zewnątrz też jest z plastiku http://tnij.org/tn4g
koszmar. Myslę, że zaznaczy, widać, że sporo wie, ma zresztą jakąś stronę z recenzjami, dość profesjonalną jak widzialam. :D
Mam nadzieję. Wcześniej była polówka w moim wieku, raczej domyślasz się wkładu finansowego w nią... ;d
Earth: Pardon, niechcący tak wyszło! ;D
I dobrze, bo podpisze się umowe i nie ma odwrotu, więc lepiej wszystko sprawdzić. I teraz nie masz z nią problemu jak rozumiem? :)
Ale zobacz - on na zewnątrz też jest z plastiku http://tnij.org/tn4g koszmar.
Myslę, że zaznaczy, widać, że sporo wie, ma zresztą jakąś stronę z recenzjami, dość profesjonalną jak widzialam. :D
Mam nadzieję. Wcześniej była polówka w moim wieku, raczej domyślasz się wkładu finansowego w nią... ;d
Yhyhyh, pewnie że mam ;D. Wiele rzeczy by trzeba było wymienic, ale na pewno teraz się za to nie wezmę. Części w większości zakupione, poczekam do wiosny na naprawy. Pali kosmicznie duzo, od 10-15 litrów, średnio 12 jednak, co na taki silnik jaki mam to kosmos. Tania więc w utrzymaniu nie jest, ale wybaczam, wszystko wybaczam.
Aha, chodzi o zderzaki ;D. Wiele aut ma plastikowe ;D. W Ka jednak spotkasz najczęściej, że zderzak ma inny kolor od reszty nadwozia ;D. Rzuca się to w oczy.
Kit z recenzjami, nie można się nimi sugerować ;D.
Do Polo są mega tanie części, robocizna również nie powinna być kosmiczna, zależy wiele od warsztatu,niestety wiele nabija sobie kase na nieświadomych kobietach, bardzo brzydko.

.
.