WueRZet
WueRZet
  11 Julio 2012 (pierwszy post)
Sprawdzimy czy idea słuszna, oraz czy pomysł się przyjmie i spodoba :ziober2:
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  16 Diciembre 2012
puderek obowiązkowy :D
...Ignorance is bliss...
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  16 Diciembre 2012
Haha no będę musiał How High obejrzeć przed tym :D
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
RexMundi
RexMundi
  16 Diciembre 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Haha no będę musiał How High obejrzeć przed tym :D

i Starsky i Hutch ze Snoopem
...Ignorance is bliss...
RexMundi
RexMundi
  16 Diciembre 2012
do 3 razy sztuka
...Ignorance is bliss...
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  16 Diciembre 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Zaraz tam pozytywy. Chciałam tylko potoczyć bekę :-D P.S. Uroki posiadania gwiazdy

Tsss, więc sio od chęci komentowania :mrgreen:.
Ja to już nawet nie pamiętam jak to jest jej nie mieć ;D.
:ziober2:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  17 Diciembre 2012
No i 1 miejsce w halówce i dziadek z 8 bramkami królem strzelców hehe :ziober2:
W ogóle 30km ode mnie Cetniewo a nawet nie wiedziałem, że to ośrodek przygotowań olimpijskich - fantastyczna baza treningowa. Sama hala, graliśmy równorzędnie 2 mecze bo ma 2 boiska z trybunami i lożami VIPowskimi.
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
ReDAnGeLonesec
ReDAnGeLonesec
  17 Diciembre 2012
RexMundi
RexMundi: to był post testowy ale widać na tyle dobry że już chcesz się pobawić piłeczkami

Nie napisałam, że chcę się czymkolwiek pobawić :D

MaqdaIena
MaqdaIena: Tsss, więc sio od chęci komentowania .

:(
No dobra. Ostatecznie mogę obsypać Was złotym deszczem :D

MaqdaIena
MaqdaIena: Ja to już nawet nie pamiętam jak to jest jej nie mieć ;D.

Ja z kolei nie pamiętam jak to jest ją mieć :-D
Przez ponad 7 lat mojego forumowania miałam wykupioną gwiazdę raz- na miesiąc (a i w zamian za srebrne miałam jakoś dodatkowo kilka dni), kiedy byłam chora i odrobinę mi się nudziło. To było chyba na samym początku. Pamiętam, że była wtedy dostępna opcja ustawienia sobie krótkiego utworu muzycznego. Oczywiście na moim profilu witał wszystkich kawałek "Seizure of Power" Mansona :-D
Wcześniej, przed gwiazdami ludzie mogli wykupić sobie opcję pro, pamiętasz te czasy?
RexMundi
RexMundi
  17 Diciembre 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie napisałam, że chcę się czymkolwiek pobawić :D

jestem facetem
napisz jedno słowo a ułożę z niego całą historie :D
...Ignorance is bliss...
MaqdaIena
MaqdaIena
  17 Diciembre 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: :( No dobra. Ostatecznie mogę obsypać Was złotym deszczem :D

Zloty deszcz kojarzy mi się tylko z moczem, więc chyba jednak podziękuję :mrgreen:.

Konto usunięte
Konto usunięte: Ja z kolei nie pamiętam jak to jest ją mieć :-D Przez ponad 7 lat mojego forumowania miałam wykupioną gwiazdę raz- na miesiąc (a i w zamian za srebrne miałam jakoś dodatkowo kilka dni), kiedy byłam chora i odrobinę mi się nudziło. To było chyba na samym początku. Pamiętam, że była wtedy dostępna opcja ustawienia sobie krótkiego utworu muzycznego. Oczywiście na moim profilu witał wszystkich kawałek "Seizure of Power" Mansona :-D Wcześniej, przed gwiazdami ludzie mogli wykupić sobie opcję pro, pamiętasz te czasy?

No ja mam gwiazdę za darmo, chociaż zanim zostałam modem chyba raz wykupiłam również. I gdybym przestala ją dostawać za free to pewnie bym wydała te parę zlotych by ją mieć ;D.
Pewnie, że pamiętam ;D. Ale nigdy w pro się nie bawiłam ;D. W sumie chyba jak zaczynałam przygodę z forum, to jeszcze nie bylismy atakowani z każdej strony reklamami, wydaje mi się też, że pro nie miało tak wielu opcji jak obecnie gwiazda, ale mogę nie pamiętać, dość dawno to było ;D.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  17 Diciembre 2012
Nić Śmiesznego ponownie na Kino Polska, oni chyba wiedzą kiedy ja piję browara :D
Nie znudzi mi się ten film

ta scena od 1:00 mega :rotfl:
http://www.youtube.com/watch?v=eUveSMxzVuA
Gutek909
Gutek909
  17 Diciembre 2012
' Byliśmy żołnierzami ' na polsacie d83ddc46
ReDAnGeLonesec
ReDAnGeLonesec
  17 Diciembre 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Zloty deszcz kojarzy mi się tylko z moczem, więc chyba jednak podziękuję .

:D
Spoko. Nie masz żadnego komentarza i niech tak zostanie :D

MaqdaIena
MaqdaIena: I gdybym przestala ją dostawać za free to pewnie bym wydała te parę zlotych by ją mieć ;D.

Po co? :D

MaqdaIena
MaqdaIena: Pewnie, że pamiętam ;D. Ale nigdy w pro się nie bawiłam ;D. W sumie chyba jak zaczynałam przygodę z forum, to jeszcze nie bylismy atakowani z każdej strony reklamami, wydaje mi się też, że pro nie miało tak wielu opcji jak obecnie gwiazda, ale mogę nie pamiętać, dość dawno to było ;D.

Ja też nie miałam. Nie wiem jakie miało opcje, bo i nie byłam tak nachalnie atakowana reklamami, by je wykupić :D

Jak tam przygotowania do świąt? Jak skrzydła motyla?

RexMundi
RexMundi: jestem facetem napisz jedno słowo a ułożę z niego całą historie :D

Magdalena :rotfl:
Renifer
Renifer
  17 Diciembre 2012
Wiara z innej beczki, koszulki cieszynki typu:

Pamięta ktoś jeszcze jakieś spektakularne ?
MaqdaIena
MaqdaIena
  17 Diciembre 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: :D Spoko. Nie masz żadnego komentarza i niech tak zostanie :D

Też uważam, że to najlepsze rozwiązanie ;D.

Konto usunięte
Konto usunięte: Po co? :D

Brak reklam chociaż. Wiem, że istnieją jakieś płonące ściany by je usunąć, ale się nie znam na tym ;D.

Konto usunięte
Konto usunięte: Jak tam przygotowania do świąt? Jak skrzydła motyla?

Sławuszek mój ukochany dociął mi drut, więc niosłam do domu dwa pręty 2,5 metrowe ;D. Niestety okazuje się, że na moje możliwości fizyczne jest za gruby, więc w jakiś wolniejszy dzień muszę się z nim umówić i powiem jak mają wyglądać, a on dognie i zespawa by się trzymały ;D. Wełnę niebieską organizuję od soboty pewnie, od prucia swetrów mam odcisk na palcu wskazującym prawej dłoni, który dzisiaj mi pękł i szczypie. Myślę, że dokładniejszej relacji spodziewać się nie mogłaś ;D.

A, a co do świąt, to niech je piekło pochłonie ;D.

Konto usunięte
Konto usunięte: Magdalena

Sio ! :rotfl:.
ReDAnGeLonesec
ReDAnGeLonesec
  18 Diciembre 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Też uważam, że to najlepsze rozwiązanie ;D.

MaqdaIena
MaqdaIena: Brak reklam chociaż. Wiem, że istnieją jakieś płonące ściany by je usunąć, ale się nie znam na tym ;D.

Zgadzamy się zatem :D

MaqdaIena
MaqdaIena: Brak reklam chociaż. Wiem, że istnieją jakieś płonące ściany by je usunąć, ale się nie znam na tym ;D.

Mnie tutaj nie denerwują do tego stopnia, bym chciała za ich usunięcie płacić :-D

MaqdaIena
MaqdaIena: Sławuszek mój ukochany dociął mi drut, więc niosłam do domu dwa pręty 2,5 metrowe ;D. Niestety okazuje się, że na moje możliwości fizyczne jest za gruby, więc w jakiś wolniejszy dzień muszę się z nim umówić i powiem jak mają wyglądać, a on dognie i zespawa by się trzymały ;D. Wełnę niebieską organizuję od soboty pewnie, od prucia swetrów mam odcisk na palcu wskazującym prawej dłoni, który dzisiaj mi pękł i szczypie. Myślę, że dokładniejszej relacji spodziewać się nie mogłaś ;D.

Sławuszek, jak miło :D
Dzięki. Teraz już wszystko wiem :D
A po co Ci wełna? Będziesz ten druciany stelaż jakoś nią okręcać?
Kiedyś widziałam takie kolczyki. Skrzydła mają być zrobione na takiej samej zasadzie?
A w ogóle po co Ci skrzydła motyla? Chyba o to jeszcze nie pytałam :rotfl:

MaqdaIena
MaqdaIena: A, a co do świąt, to niech je piekło pochłonie ;D.

Nu, nu :D Bozia widzi ...i nie grzmi. Zagrzmi dopiero w piątek :D

MaqdaIena
MaqdaIena: Sio ! .

Noco?
Nie jesteś ciekawa? Bo ja tak :-D
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.