lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 614 z 822
Haha no będę musiał How High obejrzeć przed tym :D
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

No i 1 miejsce w halówce i dziadek z 8 bramkami królem strzelców hehe 
W ogóle 30km ode mnie Cetniewo a nawet nie wiedziałem, że to ośrodek przygotowań olimpijskich - fantastyczna baza treningowa. Sama hala, graliśmy równorzędnie 2 mecze bo ma 2 boiska z trybunami i lożami VIPowskimi.

W ogóle 30km ode mnie Cetniewo a nawet nie wiedziałem, że to ośrodek przygotowań olimpijskich - fantastyczna baza treningowa. Sama hala, graliśmy równorzędnie 2 mecze bo ma 2 boiska z trybunami i lożami VIPowskimi.

Nie napisałam, że chcę się czymkolwiek pobawić :D
:(
No dobra. Ostatecznie mogę obsypać Was złotym deszczem :D
Ja z kolei nie pamiętam jak to jest ją mieć :-D
Przez ponad 7 lat mojego forumowania miałam wykupioną gwiazdę raz- na miesiąc (a i w zamian za srebrne miałam jakoś dodatkowo kilka dni), kiedy byłam chora i odrobinę mi się nudziło. To było chyba na samym początku. Pamiętam, że była wtedy dostępna opcja ustawienia sobie krótkiego utworu muzycznego. Oczywiście na moim profilu witał wszystkich kawałek "Seizure of Power" Mansona :-D
Wcześniej, przed gwiazdami ludzie mogli wykupić sobie opcję pro, pamiętasz te czasy?
Zloty deszcz kojarzy mi się tylko z moczem, więc chyba jednak podziękuję
.Konto usunięte: Ja z kolei nie pamiętam jak to jest ją mieć :-D
Przez ponad 7 lat mojego forumowania miałam wykupioną gwiazdę raz- na miesiąc (a i w zamian za srebrne miałam jakoś dodatkowo kilka dni), kiedy byłam chora i odrobinę mi się nudziło. To było chyba na samym początku. Pamiętam, że była wtedy dostępna opcja ustawienia sobie krótkiego utworu muzycznego. Oczywiście na moim profilu witał wszystkich kawałek "Seizure of Power" Mansona :-D
Wcześniej, przed gwiazdami ludzie mogli wykupić sobie opcję pro, pamiętasz te czasy?
No ja mam gwiazdę za darmo, chociaż zanim zostałam modem chyba raz wykupiłam również. I gdybym przestala ją dostawać za free to pewnie bym wydała te parę zlotych by ją mieć ;D.
Pewnie, że pamiętam ;D. Ale nigdy w pro się nie bawiłam ;D. W sumie chyba jak zaczynałam przygodę z forum, to jeszcze nie bylismy atakowani z każdej strony reklamami, wydaje mi się też, że pro nie miało tak wielu opcji jak obecnie gwiazda, ale mogę nie pamiętać, dość dawno to było ;D.

Nić Śmiesznego ponownie na Kino Polska, oni chyba wiedzą kiedy ja piję browara :D
Nie znudzi mi się ten film
ta scena od 1:00 mega
http://www.youtube.com/watch?v=eUveSMxzVuA
Nie znudzi mi się ten film
ta scena od 1:00 mega

http://www.youtube.com/watch?v=eUveSMxzVuA

:D
Spoko. Nie masz żadnego komentarza i niech tak zostanie :D
MaqdaIena: I gdybym przestala ją dostawać za free to pewnie bym wydała te parę zlotych by ją mieć ;D.
Po co? :D
MaqdaIena: Pewnie, że pamiętam ;D. Ale nigdy w pro się nie bawiłam ;D. W sumie chyba jak zaczynałam przygodę z forum, to jeszcze nie bylismy atakowani z każdej strony reklamami, wydaje mi się też, że pro nie miało tak wielu opcji jak obecnie gwiazda, ale mogę nie pamiętać, dość dawno to było ;D.
Ja też nie miałam. Nie wiem jakie miało opcje, bo i nie byłam tak nachalnie atakowana reklamami, by je wykupić :D
Jak tam przygotowania do świąt? Jak skrzydła motyla?
Magdalena

Też uważam, że to najlepsze rozwiązanie ;D.
Brak reklam chociaż. Wiem, że istnieją jakieś płonące ściany by je usunąć, ale się nie znam na tym ;D.
Sławuszek mój ukochany dociął mi drut, więc niosłam do domu dwa pręty 2,5 metrowe ;D. Niestety okazuje się, że na moje możliwości fizyczne jest za gruby, więc w jakiś wolniejszy dzień muszę się z nim umówić i powiem jak mają wyglądać, a on dognie i zespawa by się trzymały ;D. Wełnę niebieską organizuję od soboty pewnie, od prucia swetrów mam odcisk na palcu wskazującym prawej dłoni, który dzisiaj mi pękł i szczypie. Myślę, że dokładniejszej relacji spodziewać się nie mogłaś ;D.
A, a co do świąt, to niech je piekło pochłonie ;D.
Sio !
.
MaqdaIena: Brak reklam chociaż. Wiem, że istnieją jakieś płonące ściany by je usunąć, ale się nie znam na tym ;D.
Zgadzamy się zatem :D
MaqdaIena: Brak reklam chociaż. Wiem, że istnieją jakieś płonące ściany by je usunąć, ale się nie znam na tym ;D.
Mnie tutaj nie denerwują do tego stopnia, bym chciała za ich usunięcie płacić :-D
MaqdaIena: Sławuszek mój ukochany dociął mi drut, więc niosłam do domu dwa pręty 2,5 metrowe ;D. Niestety okazuje się, że na moje możliwości fizyczne jest za gruby, więc w jakiś wolniejszy dzień muszę się z nim umówić i powiem jak mają wyglądać, a on dognie i zespawa by się trzymały ;D. Wełnę niebieską organizuję od soboty pewnie, od prucia swetrów mam odcisk na palcu wskazującym prawej dłoni, który dzisiaj mi pękł i szczypie. Myślę, że dokładniejszej relacji spodziewać się nie mogłaś ;D.
Sławuszek, jak miło :D
Dzięki. Teraz już wszystko wiem :D
A po co Ci wełna? Będziesz ten druciany stelaż jakoś nią okręcać?
Kiedyś widziałam takie kolczyki. Skrzydła mają być zrobione na takiej samej zasadzie?
A w ogóle po co Ci skrzydła motyla? Chyba o to jeszcze nie pytałam

Nu, nu :D Bozia widzi ...i nie grzmi. Zagrzmi dopiero w piątek :D
Noco?
Nie jesteś ciekawa? Bo ja tak :-D