WueRZet
WueRZet
  11 Julio 2012 (pierwszy post)
Sprawdzimy czy idea słuszna, oraz czy pomysł się przyjmie i spodoba :ziober2:
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  15 Diciembre 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Własnie sprawdzilam, nie jesteś dużo młodszy ode mnie ;D.

Bo Ty stara dupa jesteś.
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  15 Diciembre 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Po mnie roczniki jeszcze miały więc to może od szkoły zależało.

Najwyraźniej. Całe szczęście, że u nas tego nie było
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  15 Diciembre 2012
Earth
Earth: Czyli to taka miłość nabyta, rozumiem. Ale w sumie nic dziwnego, jak się coś kojarzy tylko to inaczej się na to patrzy niż jak się pozna wady i zalety, widać Mazda dla Ciebie ma więcej zalet (przewyższających mydelniczkowaty wygląd :D). Zresztą, Forda Ka nic nie przebije chyba. Ale widzę, że te nowsze Mazdy mają zmienioną koncepcję wizualną, znaaacznie lepszą! :) Tak, chyba tam go wyłapałam. ;D DP niestety nie oglądałam, ale.. nadrobię! ;> Ja mam francuski, na razie rok bez problemu, ale zobaczymy co będzie dalej, mój kolega ma Megankę i już tyle włożył w nią kasy, że aż mi go żal :C Ok.

Też nie do końca, szukając dla siebie auta, wpisalam w allegro przedział cenowy. Wyskoczyło mi mnóstwo Cors itp, nie lubię takich aut, są bezpłciowe, no i pojawiła się MX3 ;D, która mnie urzekła więc, mydelniczka stricte sportowa ;D.
Ford Ka nie jest wcale taki zły z wyglądu, plus ma jeden, mało pali ;D.
Mazda 3 się bardzo rozni od MX3, jest mniejsza zdecydowanie, mimo iż ma również 3 drzwi, akurat taka mi się podoba.
Jesu. Quentina trza wszystko obejrzeć !
No widzisz, jak pisałam wiele zależy od danego modelu, jak i również od tego jak sie o auto dbalo od nowości. Chociaż spotkałam się z wieloma Citroenami, które były szaloną pomyłką fabryk :rotfl:. Elektryka nie do ogarniecia, jedno się naprawiło, trzy kolejne rzeczy się popsuły, paskudna wspołpraca z instalacją gazową dobrej firmy, pojemność baku wg, producenta powinna być taka, w rzeczywistości się okazywało, że mieści sie średnio 10 l. mniej, serwis rozkładał ręce, ahahah itd itd ;D.
:ziober2:
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  15 Diciembre 2012
Enkido
Enkido: Całe szczęście, że u nas tego nie było

Jako dzieciak to tam się nie zwracało na to uwagi, ale później nosić już by była siara.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
MaqdaIena
MaqdaIena
  15 Diciembre 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Haa a widzisz :D

3 lata ;D.

LeonGrande
LeonGrande: Bo Ty stara dupa jesteś.

Bejb Tyś starszy o kilka miesięcy ;D.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  15 Diciembre 2012
Skacząc po kanałach jeszcze spoglądam na ekipę babek z curlingu i myślę sobie, że mogłyby wpaść do mnie i zrobić polerkę na kafelkach :)
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  15 Diciembre 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: 3 lata ;D.

Ooo to szykuje się zmiana kodu na trójkę z przodu 261d
MaqdaIena
MaqdaIena
  15 Diciembre 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Ooo to szykuje się zmiana kodu na trójkę z przodu

Za pół roku ;D.
Ale będze impreza, uhuhuhu :ziober2:.
LeonGrande
LeonGrande
  15 Diciembre 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Bejb Tyś starszy o kilka miesięcy ;D.

Stary ciałem , młody duchem :ninja: ale są tutaj starsi od nas, uff.
LeonGrande
LeonGrande
  15 Diciembre 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Ale będze impreza, uhuhuhu .

Nie ma co świętować stara kobieto.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  15 Diciembre 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Za pół roku ;D. Ale będze impreza, uhuhuhu .

Tu nie ma co opijać :rotfl:
MaqdaIena
MaqdaIena
  16 Diciembre 2012
LeonGrande
LeonGrande: Stary ciałem , młody duchem ale są tutaj starsi od nas, uff.

To u mnie na odwrót, kto ma lepiej ?;D.

LeonGrande
LeonGrande: Nie ma co świętować stara kobieto.

Jest ! ;D.
I wiesz co jest najlepsze, Ty będziesz na moich urodzinach ! :ziober2:.
MaqdaIena
MaqdaIena
  16 Diciembre 2012
LeonGrande
LeonGrande: Stary ciałem , młody duchem ale są tutaj starsi od nas, uff.

To u mnie na odwrót, kto ma lepiej ?;D.

LeonGrande
LeonGrande: Nie ma co świętować stara kobieto.

Jest ! ;D.
I wiesz co jest najlepsze, Ty będziesz na moich urodzinach ! :ziober2:.
LeonGrande
LeonGrande
  16 Diciembre 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: To u mnie na odwrót, kto ma lepiej ?;D.

Stara duchem, mloda cialem? :ninja:

MaqdaIena
MaqdaIena: I wiesz co jest najlepsze, Ty będziesz na moich urodzinach ! .

Nic mi o tym nie wiadomo :ninja:
Earth
Earth
  16 Diciembre 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Też nie do końca, szukając dla siebie auta, wpisalam w allegro przedział cenowy. Wyskoczyło mi mnóstwo Cors itp, nie lubię takich aut, są bezpłciowe, no i pojawiła się MX3 ;D, która mnie urzekła więc, mydelniczka stricte sportowa ;D. Ford Ka nie jest wcale taki zły z wyglądu, plus ma jeden, mało pali ;D. Mazda 3 się bardzo rozni od MX3, jest mniejsza zdecydowanie, mimo iż ma również 3 drzwi, akurat taka mi się podoba. Jesu. Quentina trza wszystko obejrzeć ! No widzisz, jak pisałam wiele zależy od danego modelu, jak i również od tego jak sie o auto dbalo od nowości. Chociaż spotkałam się z wieloma Citroenami, które były szaloną pomyłką fabryk . Elektryka nie do ogarniecia, jedno się naprawiło, trzy kolejne rzeczy się popsuły, paskudna wspołpraca z instalacją gazową dobrej firmy, pojemność baku wg, producenta powinna być taka, w rzeczywistości się okazywało, że mieści sie średnio 10 l. mniej, serwis rozkładał ręce, ahahah itd itd ;D.

Jeszcze Tigra jest z tych sportowych mydelniczek, ale tu mazda wygrywa wizualnie jednak. :DD Bo mechanicznie to nawet nie wiem, a to najważniejsze jednak - mimo tego, że uważa się, że kobiety kupują samochody wyłącznie po kolorze :DD
Jest okropny, mam dreszcze jak go widzę, szczególnie ten stary, z tymi plastikami, oj :ninja:
Wiesz, chyba nawet obejrzę, bo okazało się, że moja współlokatorka z pokoju obok jest miłośniczką filmów w tym Quentina właśnie, to mnie będzie "edukować" w jego twórczości. ;D
Cóż, nic kompletnie nie wiem o Citroenach, poza reklamami ;d Ale nie brzmi to zachęcająco. Ja mam właśnie ową Lagunę, której nie umiem jeszcze rozpoznać na odległość. :rotfl:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.