lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 611 z 822
Earth: Czyli to taka miłość nabyta, rozumiem. Ale w sumie nic dziwnego, jak się coś kojarzy tylko to inaczej się na to patrzy niż jak się pozna wady i zalety, widać Mazda dla Ciebie ma więcej zalet (przewyższających mydelniczkowaty wygląd :D). Zresztą, Forda Ka nic nie przebije chyba.
Ale widzę, że te nowsze Mazdy mają zmienioną koncepcję wizualną, znaaacznie lepszą! :)
Tak, chyba tam go wyłapałam. ;D DP niestety nie oglądałam, ale.. nadrobię! ;>
Ja mam francuski, na razie rok bez problemu, ale zobaczymy co będzie dalej, mój kolega ma Megankę i już tyle włożył w nią kasy, że aż mi go żal :C
Ok.
Też nie do końca, szukając dla siebie auta, wpisalam w allegro przedział cenowy. Wyskoczyło mi mnóstwo Cors itp, nie lubię takich aut, są bezpłciowe, no i pojawiła się MX3 ;D, która mnie urzekła więc, mydelniczka stricte sportowa ;D.
Ford Ka nie jest wcale taki zły z wyglądu, plus ma jeden, mało pali ;D.
Mazda 3 się bardzo rozni od MX3, jest mniejsza zdecydowanie, mimo iż ma również 3 drzwi, akurat taka mi się podoba.
Jesu. Quentina trza wszystko obejrzeć !
No widzisz, jak pisałam wiele zależy od danego modelu, jak i również od tego jak sie o auto dbalo od nowości. Chociaż spotkałam się z wieloma Citroenami, które były szaloną pomyłką fabryk
. Elektryka nie do ogarniecia, jedno się naprawiło, trzy kolejne rzeczy się popsuły, paskudna wspołpraca z instalacją gazową dobrej firmy, pojemność baku wg, producenta powinna być taka, w rzeczywistości się okazywało, że mieści sie średnio 10 l. mniej, serwis rozkładał ręce, ahahah itd itd ;D.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Skacząc po kanałach jeszcze spoglądam na ekipę babek z curlingu i myślę sobie, że mogłyby wpaść do mnie i zrobić polerkę na kafelkach :)
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 

MaqdaIena: Też nie do końca, szukając dla siebie auta, wpisalam w allegro przedział cenowy. Wyskoczyło mi mnóstwo Cors itp, nie lubię takich aut, są bezpłciowe, no i pojawiła się MX3 ;D, która mnie urzekła więc, mydelniczka stricte sportowa ;D.
Ford Ka nie jest wcale taki zły z wyglądu, plus ma jeden, mało pali ;D.
Mazda 3 się bardzo rozni od MX3, jest mniejsza zdecydowanie, mimo iż ma również 3 drzwi, akurat taka mi się podoba.
Jesu. Quentina trza wszystko obejrzeć !
No widzisz, jak pisałam wiele zależy od danego modelu, jak i również od tego jak sie o auto dbalo od nowości. Chociaż spotkałam się z wieloma Citroenami, które były szaloną pomyłką fabryk . Elektryka nie do ogarniecia, jedno się naprawiło, trzy kolejne rzeczy się popsuły, paskudna wspołpraca z instalacją gazową dobrej firmy, pojemność baku wg, producenta powinna być taka, w rzeczywistości się okazywało, że mieści sie średnio 10 l. mniej, serwis rozkładał ręce, ahahah itd itd ;D.
Jeszcze Tigra jest z tych sportowych mydelniczek, ale tu mazda wygrywa wizualnie jednak. :DD Bo mechanicznie to nawet nie wiem, a to najważniejsze jednak - mimo tego, że uważa się, że kobiety kupują samochody wyłącznie po kolorze :DD
Jest okropny, mam dreszcze jak go widzę, szczególnie ten stary, z tymi plastikami, oj
Wiesz, chyba nawet obejrzę, bo okazało się, że moja współlokatorka z pokoju obok jest miłośniczką filmów w tym Quentina właśnie, to mnie będzie "edukować" w jego twórczości. ;D
Cóż, nic kompletnie nie wiem o Citroenach, poza reklamami ;d Ale nie brzmi to zachęcająco. Ja mam właśnie ową Lagunę, której nie umiem jeszcze rozpoznać na odległość.