lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 608 z 822
Czerwieni nie widzę
.Przód może i podobny do Nissana, ale na pewno nie do Laguny.
Na bank to Mitsu, na mniej bank Carisma.
RexMundi: tez miałem
mam do dziś w sumie :)
tez sie w to fajnie grało
były rózne talie z róznymi modelami
ja mam jeszcze - z autami amerykańskim
Zazdroszczę !
Ja to chyba miałam z wszystkimi mozliwymi markami, ale kurdę mogę nie pamiętać, ostatni raz w to gralam pewnie z 20 lat temu ;D.

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Earth: Tak teraz też i mi sie widzi, trochę słabej jakości foto było, to i znaczka nie poznałam i jakiś Nissan mi sie widział (i chyba nie tylko mi, skoro ktoś potwierdził. ;D). A nr tablic sobie też zapiszę.
Dziękuję. :))
Lubię skośnookie auta, pewnie dlatego rozpoznałam
.A to na pewno :).
Jutro chyba przeszukam allegro, przecież te karty były świetne.

a nie wiem
jak juz pisałem wychowałem sie na jedych zasadach i juzdo nich przywykłem
czasami dla beki coś sami dodajemy
np kiedyś graliśmy że król trefla daje 5 kart drugiej sobie z tyłu a karo 2 z przodu
ale to juz za dużo zamieszani było późnej
...Ignorance is bliss...
Może w Wlkp. były popularne, skoro Enkido miał i ja również ;D.
Nieśmiałośc swoją drogą, a brzydota swoją
.Nie no, naprawdę nie wspominam tej gry dobrze, dostawałam same jakies suchary, ale mi było przykro, zwłaszcza, że przyjaźnilam się z prawdziwą pieknością, w sumie do dzisiaj się z nia przyjaźnię, ale wtedy jakie to bylo przykre
.

MaqdaIena: Nieśmiałośc swoją drogą, a brzydota swoją .
Nie no, naprawdę nie wspominam tej gry dobrze, dostawałam same jakies suchary, ale mi było przykro, zwłaszcza, że przyjaźnilam się z prawdziwą pieknością, w sumie do dzisiaj się z nia przyjaźnię, ale wtedy jakie to bylo przykre
zawsze sie dawało karty tej najładniesjzej
...Ignorance is bliss...

NuTiiiiii: Pamiętam jak uczyłem z kumplem grać w makao naszą koleżankę i rzuciliśmy Jopka po czym żądaliśmy kolacji
Ona myślała, że to na serio :D
.No własnie !
W ogole nie rozumiem jak z takiego ładnego dziecka mogłam wyrosnąc na tak brzydką nastolatkę no
.
my Krzyżowcy tez je znamy
NuTiiiiii: Pamiętam jak uczyłem z kumplem grać w makao naszą koleżankę i rzuciliśmy Jopka po czym żądaliśmy kolacji
Ona myślała, że to na serio :D
a ja w sumie teraz nie mam cierpliwości .. niby uczymy znajmcyh ale czasami trafia sie takie tłuki że nerw y nerwy nerwy
...Ignorance is bliss...