lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 613 z 822
MaqdaIena: Yhyhyh, pewnie że mam ;D. Wiele rzeczy by trzeba było wymienic, ale na pewno teraz się za to nie wezmę. Części w większości zakupione, poczekam do wiosny na naprawy. Pali kosmicznie duzo, od 10-15 litrów, średnio 12 jednak, co na taki silnik jaki mam to kosmos. Tania więc w utrzymaniu nie jest, ale wybaczam, wszystko wybaczam.
Aha, chodzi o zderzaki ;D. Wiele aut ma plastikowe ;D. W Ka jednak spotkasz najczęściej, że zderzak ma inny kolor od reszty nadwozia ;D. Rzuca się to w oczy.
Kit z recenzjami, nie można się nimi sugerować ;D.
Do Polo są mega tanie części, robocizna również nie powinna być kosmiczna, zależy wiele od warsztatu,niestety wiele nabija sobie kase na nieświadomych kobietach, bardzo brzydko.
Czyli nie jest aż tak różowo jakbym to mogła wywnioskować. :D Bezgraniczna miłość!
No tak, rzeczywiście wiele samochodów ma plastiki, ale tu nie dość, że mają inny kolor, to jeszcze ten kształt potęguje wrażenie jakby to była rozjechana żaba. No nie lubię po prostu i już. :D
To samo mi powie w zasadzie, więc no. :DD Teraz już mi załadowała tyle filmów, że nie wiem kiedy je obejrzę, uch. :D
Tak, tanio, ale jak wymienisz pół samochodu albo i lepiej to jednak to nie tak mało, szczególnie jak się psuło co chwile coś. Dobrze, że poszło w cholerę, teraz normalne auto w miarę jest i o tamtym już powoli zapominam :D
Idę już spać, jak coś to najwyżej jutro odpiszę. :)
Dobrej nocy.
Potrzebuję strój alfonsa na sylwestra po motyw przewodni to alfy i bitche 
Ale se ziomek wymyślił :D

Ale se ziomek wymyślił :D
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

o łańcuch to będzie dobre, do tego okularki i peruka :D

Ile musiałam się nakopać, żeby to znaleźć :D
Zaraz tam pozytywy.
Chciałam tylko potoczyć bekę :-D
P.S. Uroki posiadania gwiazdy
Mam odbić piłeczkę? :-D
Może rzeczywiście powinnam. Byłby to jedyny (w moim wykonaniu) akcent sportowy na tym forum.
MaqdaIena: Zabawne nie są dziwne rysunki i obrazki, które się namolnie pojawiają pod zdjęciami, kiedy komentarze są właczone .
Jeżeli chcesz napisać jakieś pozytywy to dla Ciebie na chwilę specjalnie włączę .
Zaraz tam pozytywy.
Chciałam tylko potoczyć bekę :-D
P.S. Uroki posiadania gwiazdy

Mam odbić piłeczkę? :-D
Może rzeczywiście powinnam. Byłby to jedyny (w moim wykonaniu) akcent sportowy na tym forum.

.