lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 615 z 822
Teoretycznie mnie by denerwowały i teoretycznie parę zlotych bym poświęciła ;D.
Konto usunięte: Sławuszek, jak miło :D
Dzięki. Teraz już wszystko wiem :D
A po co Ci wełna? Będziesz ten druciany stelaż jakoś nią okręcać?
Kiedyś widziałam takie kolczyki. Skrzydła mają być zrobione na takiej samej zasadzie?
A w ogóle po co Ci skrzydła motyla? Chyba o to jeszcze nie pytałam
Sławuszek to nie mój facet jakby co, ale jego przyjaciel ;D.
O własnie, coś na zasadzie takich kolczyków chcę zrobić ;D. Wiem, że prościej by było naciągnąć jakiś materiał, ale nie posiadam niebieskiego, kupować nie mam zamiaru, a przy okazji bez bólu pozbędę się kilku czapek, szalików i swetrów, których nie nosze od lat ;D.
, no na Sylwestra przebieranego ;D.Z burzą w grudniu się jeszcze nie spotkałam
.Nie jestem !;D

Dobrze, że tylko teoretycznie.
No cóż, na mnie fotka nie zarobiła

Yhym :)
MaqdaIena: O własnie, coś na zasadzie takich kolczyków chcę zrobić ;D. Wiem, że prościej by było naciągnąć jakiś materiał, ale nie posiadam niebieskiego, kupować nie mam zamiaru, a przy okazji bez bólu pozbędę się kilku czapek, szalików i swetrów, których nie nosze od lat ;D.
, no na Sylwestra przebieranego ;D.
Ale czy to będzie się dobrze 3-mać? Nie będzie się ześlizgiwać? Podkleisz to jakoś?
Wydaje się to dość trudne, ale ja w Ciebie wierzę, żeby nie było :D
Aaa, na Sylwestra. To fajnie :D
Jak nie wyrobisz się do piątku, to już teraz życzę Ci, żeby się wszystko udało :D
Najwyższy już czas :D
Skromnaś

Może nigdy praktycznie nie będę musiała tego sprawdzać
.Redka: Ale czy to będzie się dobrze 3-mać? Nie będzie się ześlizgiwać? Podkleisz to jakoś?
Wydaje się to dość trudne, ale ja w Ciebie wierzę, żeby nie było :D
Aaa, na Sylwestra. To fajnie :D
Jak nie wyrobisz się do piątku, to już teraz życzę Ci, żeby się wszystko udało :D
Oczywście, że by się ślizgało gdyby nie mój pomysł jak temu zapobiec ;D. Wszystko ma w glowie, będzie ładne i prawie niezniszczalne
.Raczej się nie wyrobię, bo musi mi ktoś najpierw skrzydła pospawać, zanim zacznę owijać welną ;D, a będzie to możliwe pewnie w weekend.
A co jest kurdę w piątek ? Tylko nie pisz, że konto kasujesz !
Wolę nie
.Nie, po prostu się boję
.
Może ;D
MaqdaIena: Oczywście, że by się ślizgało gdyby nie mój pomysł jak temu zapobiec ;D. Wszystko ma w glowie, będzie ładne i prawie niezniszczalne .
No proszę. Masz łeb na karku. Za jakiś czas opatentujesz je i wdrożysz do produkcji :D
Fakt, musi być solidne, bo jak sobie popijesz, to będziesz chciała latać :D
Odnośnie własnoręcznych robótek, to dostałam dziś fajną bombkę i choinkę.
Bombka jest zrobiona z wacików kosmetycznych.
MaqdaIena: Raczej się nie wyrobię, bo musi mi ktoś najpierw skrzydła pospawać, zanim zacznę owijać welną ;D, a będzie to możliwe pewnie w weekend.
A co jest kurdę w piątek ? Tylko nie pisz, że konto kasujesz !
No właśnie tak myślałam. Nie zdążę ich zobaczyć przed, bo wyjeżdżam i wrócę, kiedy Ty będziesz już 5 raz trzeźwiała po opijaniu Nowego Roku. Mam tylko nadzieję, że skrzydła po balowaniu w bezkresnych przestworzach będą całe (razem z Tobą naturalnie- nie ewentualnie :-D)

Konto w niczym mi nie przeszkadza. Nie widzę powodu by je kasować :D
Kolega nie podjął wyzwania. Możesz czuć się bezpieczna.
Z inicjatywy firmy La Manita do Polski trafiły znakomite wina sygnowane nazwiskiem Andrésa Iniesty. Marki „CORAZÓN LOCO" oraz „FINCA EL CARRIL" są już dostępne w sprzedaży.

Jak ktoś będzie miał okazję spróbować niech da znać bo ja winiaczy ni pijam :D

Jak ktoś będzie miał okazję spróbować niech da znać bo ja winiaczy ni pijam :D
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Konto usunięte: No proszę. Masz łeb na karku. Za jakiś czas opatentujesz je i wdrożysz do produkcji :D
Fakt, musi być solidne, bo jak sobie popijesz, to będziesz chciała latać :D
Odnośnie własnoręcznych robótek, to dostałam dziś fajną bombkę i choinkę.
Bombka jest zrobiona z wacików kosmetycznych.
Zawsze lubiłam robić takie dziwne cuda ;D.
Najważniejsze żeby się nie odkształcały, dlatego muszę użyć grubszego drutu, który wcale nie jest łatwo zagiąć ;D.
Pokaż ;D. Z wacików ? Nie umiem sobie tego wyobrazić.
Konto usunięte: No właśnie tak myślałam. Nie zdążę ich zobaczyć przed, bo wyjeżdżam i wrócę, kiedy Ty będziesz już 5 raz trzeźwiała po opijaniu Nowego Roku. Mam tylko nadzieję, że skrzydła po balowaniu w bezkresnych przestworzach będą całe (razem z Tobą naturalnie- nie ewentualnie :-D)
Konto w niczym mi nie przeszkadza. Nie widzę powodu by je kasować :D
Ahaaaa, bo już się wystraszyłam, że chcesz uciec na stałe ;D. Spokojnie, zdjęcia zrobię przed imprezą więc skrzydła jak nówki będą, bo faktycznie cholera wie w jakim będą stanie po ;D.
To może on jednak się mnie boi ?
.Yhyhyh.

Ja kiedyś też lubiłam :)
MaqdaIena: Najważniejsze żeby się nie odkształcały, dlatego muszę użyć grubszego drutu, który wcale nie jest łatwo zagiąć ;D.
No wyobrażam sobie. Silnego chłopa do tego potrzeba :D
Wacik składa się na 4 części, po czym powstały rożek przypina szpilką.
Fajna, nie? :D

Choinka natomiast zrobiona jest z usztywnionego rożka jutowego.
Dodatki to pasmanteryjne gotowce. Całość prezentuje się równie ciekawie.
Co roku dostaję takie prezenty, a nie odwdzięczam się tym samym :D
MaqdaIena: Ahaaaa, bo już się wystraszyłam, że chcesz uciec na stałe ;D. Spokojnie, zdjęcia zrobię przed imprezą więc skrzydła jak nówki będą, bo faktycznie cholera wie w jakim będą stanie po ;D.
Nie, nie. Nawet o tym nie pomyślałam.
W każdym razie- udanych lotów i nie połam skrzydeł :D
Trudno ocenić kto kogo bardziej :-D
Mam mega poważny problem, nie mogę ustawić piłki przy nicku 
idę skoczyć w przerębel :D

idę skoczyć w przerębel :D
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 

Teraz czasu brak ?:)
Hah, skrzydła już ugięte i pospawane ;D.
I kurdę są cholernie ciężkie, a jeszcze wełny nie dodałam, kuźwa nie wiem jak to udźwignę
.Konto usunięte: Wacik składa się na 4 części, po czym powstały rożek przypina szpilką.
Fajna, nie? :D
Ale boska ;D. Wygląda świetnie, jakby z bezy była zrobiona ;D.
Od tych samych osób ?;D.
Kurdę teraz wybór ozdób do zrobienia bombek czy też stroików jest tyle, że każdy pewnie coś ładnego by stworzył. Kiedyś to się kombinowało mocno ;D.
Z ich ciężarem daleko nie odlecę, i nie dziękuję ;D.
Wkoło nas było dużo ludzi, wszyscy mogą potwierdzić, że nic 'złego' nie robiliśmy
.